παιδιά εχθές τελείωσα το καινούριο μου αεροσκάφος.επειδή είναι καινούριο δεν το έχω κάνει τέλειο για αυτό όποιος ενδιαφέρεται να μου πει τα λάθη που έχω κάνει.
φωτογραφίες
[imgt]http://img505.imageshack.us/img505/3365/dsc01720p.jpg[/imgt]
επίσης δεν έχω προλάβει να το βάψω.αφήστε σχόλια και πείτε μου για τα λάθη που έχω κάνει και πως να τα διορθώσω.
Μη μασάς τίποτα μικρέ!
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να μάθεις ειναι η υπομονή,βλέπω οτι έχεις κολλήσει ηδη τα διάφανα μέρη(καλύπτρα και προστατευτικό ρύγχους),αυτά μπαίνουν ΠΑΝΤΑ μετά το βάψιμο!

Πραγματικα εχει υπερβολικα μεγαλο ανοιγμα στο κεντρο αλλα δεν πειραζει,σιγα-σιγα θα μαθεις καλυτερα τις κολλήσεις και την σωστη εφαρμογη της ατρακτου,καλο επισης θα ηταν να ψαχτεις και με τα βασικα περι στοκαρισματος ωστε να εξαφανιζονται αυτα τα ενοχλητικα ανοιγματα και να δειχνει πιο αληθοφανές το μοντελο!Ο στοκος δεν ειναι ακριβος και ειναι μια καλη ευκαιρια στο συγκεκριμενο μοντελο να μαθεις να τον δουλευεις!

Αυτα στα οποια θα πρεπει να επικεντρωθεις αρχικα ειναι οι σωστες κολλησεις,στοκαρισμα-τριψιμο και βεβαια το σωστο βαψιμο του μοντέλου!Ειναι πολυ νωρις ακομη για να ''ψαχνεσαι''για αποτελεσματα!
Καλη συνεχεια και να ρωτας για οτιδηποτε σε αποασχολει(αφου πρωτα χρησημοποιησεις την μηχανη αναζητησης του φορουμ

)
