Ωρα για αλλο ενα διαλλειμα απο τα φαντομια (ρε ας ειχα εθνοσημα και σου λεγα εγω...διαλλειμα

)
Ειπα να το ριξω στα στροφεια που τα χω τα κακομοιρα στο βαααααθος της ντουλαπας οοολα σχεδον τα Ε.Σ. και Π.Α.και δεν τα φτιαχνω λογω χωρου(βλ. στροφειο).
Και ειπα να ξεκινησω με ινδιανους.Απατσι εδω ,Χιουι (λιουι ντιουι

)προσεχως σε αλλο ποστ
Εχοντας φτιαξει απατσι 4-5 φορες στο παρελθον σε ΟΛΕΣ τις κλιμακες (ασχετο αν δεν εχω κανενα στη συλλογη μου πια

)
ειπα να πιασω την τελευταια εκδοση του Ε.Σ. που ξερουμε και τα λιγοτερα(τελικα παραληφθηκαν-ενταχθηκαν η ακομα;)
Κιτ υπαρχουν διαφορα στην αγορα κι εγω τσεκαρα τα Academy-το απλο θεα το D...

-Ιταλερι-ομοιως με το D λιγο πιο κοντα απο το ακαντεμι-και το Revell.
Τελικα ειχα καταληξει σε αυτο

λογω του οτι εδινε αυτο:

Το κιτ ειναι το κλασσικο-καθολου κακο-monogram, με την προσθηκη αυτου του πλαισιου που δινει ΟΛΑ τα τεμαχια για D
Κεραιες αντιμετρα αναλωσιμα πινακες ρανταρ "φουσκωματα" κοφτες,και ...τα παντα ολα σε συμφερουσα τιμη.
Ολα τα κομματια-τα μεγαλα-ειναι χαραγμενα με πολυ ομορφη λεπτομερεια,στους πινακες θα μπορουσε,και επρεπε,περρισοτερααλλα δινει και decals εκει και καπως σωζεται η κατασταση και τα αντενακια ειναι αρκετα λεπτα.
Το υπολοιπο κιτ λιγο πολυ το ξερουν ολοι,φανταζομαι.Ομορφα αναγλυφο (ελικοπτερο ειναι οχι τζετ αρα; επιβαλεται) με κλασσικο κοκπιτ μονογκραμ

Ναι ξερω οι ζωνες ειναι ιδιες μπρος πισω αλλα...αντε να τελειωνουμε.Τα παιδια μου περιμενουν(φαντομς)
Μεχρι στιγμης εκλεισα ατρακτο με ομορφη εκπληξη
:arrow:εφαρμοσε ΠΑΑΑΡΑ πολυ καλα για την ηλικια του(δεν το περιμενα και ο μΙλλιπουτ ηταν σε 2λεπτο ρεντινες)
:arrow:τα νεα εξτρα κομματια-μαγουλα εφαρμοσαν απιστευτα καλα επισης, με μονο ενα σημειο στο ρυγχος να θελει γεμισμα-τελικα σκραμπλ για μιλλιπουτ αν και φτιαχνει ευκολα κια με πλαστικο.ΙΔΟΥ

Στεγνωνει ο μιλλιπουτ κι επανερχομαι