Λοιπον παιδια, εγω την πηρα το μεσημερι και η αληθεια ειναι, οτι ο αρχικος μου ενθουσιασμος εξανεμιστηκε παρα πολυ γρηγορα και θα εξηγησω γιατι....

Αρχικα ηλπιζα να υπαρχει μεσα στην εφημεριδα σε μορφη ενθετου, αλλα η πικρη αληθεια με προσγειωσε σε 2 μονο σελιδες εσωτερικες, με κακη ποιοτητα φωτογραφιων...

Επειδη τυχαινει να εχω το πρωτοτυπο "Δοκιμιο" .....ΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ......μπορεσα να κανω καποιες συγκρισεις με την εφημεριδα....
Ειναι μια καθαρη αντιγραφη του βιβλιου, με καποιες περικοπες και με λιγη "σαλτσα" για να δειχνει λιγο διαφορετικο, αλλα τιποτε περισσοτερο.....
Δεν θα σας πω να μην το παρετε, αλλωστε σαν "δοκιμιο", ειναι ΑΡΙΣΤΟ, απλα οσοι εχετε το πρωτοτυπο, δεν αξιζει καν να ασχολειθειτε μαζι του......

....οσοι δεν το εχετε, θα αντλησετε πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες για τα πρωτα δυσκολα χρονια της ΠΑ & της συγκροτησης του ακροβατικου σμηνους....

Μια φιλικη συμβουλη απο μενα, επειδη η ποιοτητα του χαρτιου δεν ειναι η καλυτερη, μολις μαζεψετε ολες τις σελιδες, να πατε να τις ψηφιοποιησετε η καλυτερα να τις
πλαστικοποιησετε, για να αντεξουν στον χρονο......

Τελος θα ηθελα να πω και το παραπονο μου, οτι κυριοι εκδοτες της εφημεριδας, τετοια σπουδαια εργα, δοκιμια δεν τα χαραμιζουμε μεσα σε κακης ποιοτητας σελιδες απλα και μονο για να πουλησουμε, αλλα τα δινουμε δωρο εστω και με καποιο αντιτιμο, σε κανονικο βιβλιο.....