Αποστολέας Θέμα: Χαιρετε....  (Αναγνώστηκε 877 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος s33s

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
Χαιρετε....
« στις: Ιουλίου 03, 2009, 08:35:09 μμ »
το 1995 (20 ετων τοτε) κατι με επιασε και αρχισα να ασχολουμαι με το χομπυ αυτο.
στην αρχη αποκλειστικα με α/φη πολεμικα.καπου στην πορεια επαθα ενα κορεσμο με τα χρωματα παραλλαγης και ξεκινησα με αυτοκινητα και μηχανες αλλα και με φορτηγα....

στοχος μου να φτιαξω μια μεγααααλη συλλογη με διοραματα κυριως και να κοσμουν μια μεγαααλη γυαλινη βιβλιοθηκη....
ο πυρετος καλα κρατουσε μεχρι το 2003 οταν και απεκτησα το νεο μου σπιτι και ενω απο το 2001 ειχε μπει το μικροβιο του home cinema  βαθια μεσα μου,το οποιο και τελικα υπερισχυσε.

ετσι με τα νεα δεδομενα ο μοντελισμος ατονησε και μεχρι σημερα παρα πολλα αυτοκινητα,μηχανες,φορτηγα,αεροπλανα,αξεσουαρ,εργαλεια καθονται στα κουτια τους και στην ουσια πιανουν χωρο...  
γι'αυτο θα ειμαι ξεκαθαρος απο την αρχη. σκοπος της εγγραφης μου εδω ειναι να πουλησω οτι εχω σε σχεση με αυτο το χομπυ σε ατομα που θα γουσταρουν και θα αξιοποιησουν κατα το δοκουν το υλικο μου.

δε θελω να φανω αγενης ή οπουρτουνιστης αλλα η νεα μου οικογενειακη κατασταση και το σπιτι μου δεν μου επιτρεπουν πλεον να ξανα-ασχοληθω με το αθλημα.... :(
υπαρχει ελλειψη χωρου και χρονου

ΦΙΛΙΚΑ,ΣΠΥΡΟΣ,ΛΑΡΙΣΑ
First come,first served.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Απ: χαιρετε....
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 03, 2009, 09:02:05 μμ »
Σπύρο καλωσόρισες έστω και έτσι και κρίμα για την απόφαση σου... :cry: Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα εργαλεία και λοιπά σύνεργα καθώς αυτό το μικρόβιο είναι ''άτιμο''και ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να ξαναγυρίσει! :wink:  Βάλε ότι επιθυμείς να πουλήσεις στις αγγελίες και ελπίζουμε να έχεις ενδιαφέροντα πράγματα! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος s33s

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 03, 2009, 09:11:25 μμ »
Νικολα,μετα απο 6ετη αργια μαλλον ειναι αργα τη στιγμη μαλιστα που δεν υπαρχει ο ονειρεμενος χωρος της νιοτης,δυο χομπυ ειναι αβασταχτα οικονομικα και το δωματιο-εργαστηρι προκειται να γινει παιδικο...

οτι αεροπλανο υπαρχει -απαντα της Π.Α- και 2-3 αλλα ειναι στην 1/48.
μηχανες στην 1/12, 1/9, 1/24, 1/6.
αυτοκινητα 1/24 και νταλικες και μια tyrell 6wheel 1/12.
κομπρεσερ λαδιου SIL.AIR 6 bar aytomato και αερογραφος διπλης grapho-tech gp130
First come,first served.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Χαιρετε....
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:09:06 μμ »
κριμα που φευγεις απο το χομπυ, :( για τις πωλησεις σου παρακαλω εδω ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/board,19.0.html

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:11:55 μμ »
Οπότε Σπύρο, δώσε μας ακριβώς τι πωλείς και με τις τιμές του, καθώς και άλλες πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες σε όσους σε επιλέξουν...

Αποσυνδεδεμένος s33s

• Scale 1/144
  • *
Απ: Χαιρετε....
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:33:29 μμ »
αυριο ξεκινω απογραφη και βλεπουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
First come,first served.

Tags: