Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009  (Αναγνώστηκε 44778 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 12:42:04 μμ »
Πρέπει τελικά να περνάτε πολύ ωραία εκεί πάνω (κάτι αναμενόμενο φυσικά) και ζηλεύω αφάνταστα ρε άτιμοι άντρες που δεν μπόρεσα τελικά να έρθω.  :(
Τέλος πάντων, συγχαρητήρια για την άψογη όπως βλέπω οργάνωση, για την όλη φιλοξενία σας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: και εύχομαι να είναι καλά όλη η παρέα και να τα πούμε στην επόμενη. Και του χρόνου ...  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

...Οσο για φαϊ, αφθονία. Πρέπει αν δείτε πως παραγγέλνουν εδώ πάνω, πχ.

- Φέρε 5 μερίδες πανσέτες.

Ο παραγγέλων γυρνάει και με κοιτάει.

- Κάντες 7 :shock: :shock: :shock:

Παραγγελία κάτω από 5 μερίδες μέχρι τώρα δεν έχω δει...
Όσο για το Γιώργο και μετά από αυτά που διαβάζω,  :roll:  ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, κοιτάξτε μην μου τον παχύνετε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 01:33:20 μμ »

Spoiler (hover to show)

Σας δίνουμε 30 κατσίκια, 20 πρόβατα και το κτήμα με τις ελιές αν μας τον αφήσατε εδώ!

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 01:36:42 μμ »

Με χαρά αναφέρω ότι μετά την γνωριμία μου με τον Gkotong δηλώνει ικανοποιημένος από την Θεσσαλονικιώτικη φιλοξενία (και τις ταβέρνες φυσικά!)

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 02:13:06 μμ »
Μόλις γύρισα από την έκθεση (έχασα την συνέχεια του σεμιναρίου, αλλά πρέπει να παραδώσω μάθημα  :x, ελπίζω να δω το βίντεο), ζεστή ατμόσφαιρα, όμορφα εκθέματα, αρκετός κόσμος, όλα ωραία. Χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά από τα Γιάννενα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 02:23:56 μμ »
Φιλε Σταυρο οχι δεν ειμαι διαγωνιζομενος, αλλα φανταζωμαι μπορω να σχολιασω κατι που ετσι το βλεπω, και ετσι το λεω και ο καθεις το κρινει.
Και βεβαια οπως πολυ σωστα αναφερεις ειναι ευθυνη των διοργανωτων αν κατι παει καπου και που. Νομιζω οτι ξερεις πολυ περισσοτερα απο μενα απο εκθεσεις, αλλα πιστεψε με και εγω ετρεξα εστησα εκθεσεις και συλλογους [οχι μονος βεβαια  με τα αλλα παιδια που καναμε τον Ε.Μ.Ι.Σ ] και εχω αποψη στο τι λεω. Μπορει να ηταν το 90-94 αλλα καποια πραγματα ειναι ιδια παντα  :wink:
Και οσο για το σκοινι απλα το αναφερω, αν και δεν θαπρεπε γιατι τιθεται το θεμα οποιος θελει κανει οτι θελει. Απλα για να δωσω εμφαση στο οτι λεω ειμαι σιγουρος το τι λεω. Και οτι λεω ειναι για την επομενη εκθεση μετο καλο να μην γινουν τετοια...λαθη κατα την γνωμη μου.

::salut::

::sorry:: ::spam_emoticon::

Σαφώς και είναι δικαίωμα σου να σχολιάζεις,  ::salut::
εγώ απλώς θέλησα να βάλω τα πράγματα σε σωστή βάση.  ::icon_thumright::
 :wink:
Ουδέποτε ανέφερα ότι "ειναι ευθυνη των διοργανωτων αν κατι παει καπου και που"
είπα ότι είναι ευθύνη του εκθέτη, δηλαδή του μοντελιστή.
 :mrgreen:
ειδικά το να επιλέξει να διαγωνιστεί στη "δύσκολη" κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ ή στην πιο "εύκολη" ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ.

εάν τελικά ένα μοντέλο με κάποι "ατέλεια" οπως αυτή που επεσήμανες, διακριθεί στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ, τότε όντως υπάρχει σοβαρό "πρόβλημα" στη διαδικασία κριτικής , η οποία βαρύνει τους διοργανωτές.

και αυτό που λέω είναι νομίζω αντικειμενικό και δεν χρειάζεται να υπάρχει ιδιαίτερη πείρα απο εκθέσεις (όπως αυτή που μου αναγνωρίζεις και σε ευχαριστώ γι αυτό) για να το κατανοήσει κανείς.

::sorry:: ::offtopic::

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή όπως φαίνεται φετινή έκθεση::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

:wink:  Ελπίζω η επιτυχία της να σταθεί αφορμή για να σταματήσουν οι κόντρες εκει πάνω.
αλήθεια πρόεδρε (φίλε Νίκο...) απο ...διασυλλογικές επισκέψεις πως πήγατε (ελπίζω να μη ρίχνω λάδι στη φωτιά)  :?:

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #130 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 02:35:17 μμ »
Μπράβο σε όλους! Πολύ ωραία έκθεση με πολύ όμορφα εκθέματα :D

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #131 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 02:47:27 μμ »
μεσα στο αρμα, Μαιο μηνα με βαρυ μπουφαν...
Εχω δει κάτι πρωινά του Μαϊου στο Βέλγιο που όχι μπουφάν αλλά και το χαλάκι της πόρτας φόραγες για πλάκα και πάλι κρύωνες...

ΑΛΛΑ οχι ρε παιδια τετοια πραγματα να ξεχωριζεται ετσι μοντελα αυτα ειναι καλα
Οπως και ο Σταύρος σου τόνισε το μοντέλο μπαίνει στην κατηγορία που επιλέγει ο κατασκευαστής του, η επιτροπή της έκθεσης δεν έχει άποψη σε αυτό.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #132 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 03:59:23 μμ »
Καθώς ετοιμάζομαι για να κατέβω στην απονομή, θα κάνω δύο σχόλια προς βελτίωση της έκθεσης (όπου επιτέλους ήταν υψηλής ποιότητας και μπράβο σε όλους!!!!            ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut::)

1) Του χρόνου θα ήταν καλό να υπάρχει και ξεχωριστή  κατηγορία Sci-Fi γιατί τα μοντέλα δεν είναι συγκρίσιμα με τα υπόλοιπα. Υπάρχει και η Warhammer κοινότητα της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι επίσης έχουν πολύ ωραία δημιουργήματα.

2) Εφόσον μαζεύεται κόσμος από παντού και είναι άτομα τα οποία γνωρίζουμε μόνο ηλεκτρονικά, οπότε την άλλη φορά ας οργανωθούμε με καρτελάκια συνεδρίου για να γνωριστούμε πιο εύκολα! (Τον Gkotong μόνο ανακάλυψα!)

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #133 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 04:38:56 μμ »
2) Εφόσον μαζεύεται κόσμος από παντού και είναι άτομα τα οποία γνωρίζουμε μόνο ηλεκτρονικά, οπότε την άλλη φορά ας οργανωθούμε με καρτελάκια συνεδρίου για να γνωριστούμε πιο εύκολα! (Τον Gkotong μόνο ανακάλυψα!)

Eεεεε !!!!... έτσι και σου ξέφευγε κι ο φίλος ο gkontog θα σου έλεγα ότι βρισκόσουν σε ... λάθος έκθεση !!!  ::glossa::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #134 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 04:41:43 μμ »

Πίστεψέ με, αν δεν τον είχα δει από σπόντα σε κάποιες φωτό εδώ μέσα πάλι δεν θα τον καταλάβαινα!

Αυτό ακριβώς λέω, για κάποιον που δεν έχει το χρόνο να περάσει πολλές ώρες στην έκθεση η ιδέα με τα καρτελάκια θα βόλευε!

τα λέμε στην απονομή!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 06:07:40 μμ »
Αληθεια ωραια πραγματα και ενταξει καποια διοραματα με ιστορικες ανακριβιες που θα μπορουσαν αν ανοιγαν κανα βιβλιο η πλεον μεσω ιντερνετ να μην ειχαν γινει [ αν και η προσπαθεια παντα μετραει κατ εμε ].
ΟΜΩΣ.... οταν βλεπω σε μερια που γραφει ΜΑΣΤΕΡ.......... ενα αρμα και συνκρεκριμενα αυτο με τετοια ερπυστρια......τι να πω. Μαλλον εχουμε μπερδεψει τις εννοιες ποιος ειναι τι, και τελικα γελαμε ολοι. Αρχικα σκεπτικα οτι, μπορει να ξεκολησε η ερπυστρια λογο μεταφορας  ::dontknow:: αλλα για να το διαπιστωσω περασα μεσα απο το σχοινι και ειδα οτι δεν ειχε μπει κολλα πουθενα  :shock: :shock: Ολα καλα και ολα ωραια  ::icon_thumright:: και βρε αδελφε ετσι του αρεσει του κατασκευαστη.......Και δεν κανω κανενα σχολιο για το βαψιμο,

[imgt]http://img441.imageshack.us/img441/8350/pigasos20090019.jpg[/imgt]

η για για την φιγουρα, αρματιστη....μεσα στο αρμα, Μαιο μηνα με βαρυ μπουφαν...μπορει ποιος ξερει ?  ΑΛΛΑ οχι ρε παιδια τετοια πραγματα να ξεχωριζεται ετσι μοντελα αυτα ειναι καλα...... και τα αλλα ...απλα Καλη η προσπαθεια, και του χρονου με διπλες συμμετοχες ευχομαι, αλλα κατα την ταπεινη γνωμη μου μην κανετε τετοιο διαχωρισμο γιατι τιθεται θεμα.

Αγαπητέ "φίλε" σ' ευχαριστώ για τα σχόλια & τις παρατηρήσεις σου  ::salut:: ::salut::

Τώρα σχετικά με τις Master & Standard κατηγορίες.....καταρχάς πρόκειται για "φιγουράδικες" ορολογίες.....κατα δεύτερον θα πρέπει να έχουμε ενα "μπούσουλα - οδηγό" σχετικά με το τί είναι. Εάν πάρουμε το τί σημαίνουν σε διεθνούς επιπέδου εκθέσεις (Telford  - Euromilitaire κτλ) θα δούμε οτι, ως Master χαρακτηρίζονται κατασκευές που είτε είναι ιδιοκατασκευές (scratch) είτε είναι μετασκευές είτε έχουν χρησιμοποιηθεί after market προιόντα. Ενώ ανάλογα Standard χαρακτηρίζονται τα O.O.B.  :!: :!: :!: :!:   
Στην έκθεση φέτος υπήρχε αφισοκολλημένη η ανακοίνωση οτι "......η κατηγοριοποίηση του έκαστου μοντέλου ώς Standard ή Master έγκεται στην απόφαση του ιδίου του μοντελιστή που εκθέτει το μοντέλο του". Εχοντας κατα νού τον ορισμό Master / Standard (εκ των εκθέσεων εξωτερικού που ανέφερα) τόλμησα να το κατατάξω ως Master, λόγω του οτι καλύπτεται απο τον ορισμό "2" (μετασκευή = "βάση" Tamiya + μετασκευή Accurate) αλλά και απο τον ορισμό "3" (After Market προιόντα = οταν το αγόρασα απο τον φίλο Νίκο Τσίτσο περιείχε μια καρτέλα p.e. της Eduard, μερικά κομμάτια της οποίας και χρησιμοποίησα).  Τώρα εάν έκανα λάθος......ok  ::sterb243:: με......
 Το να μην σου αρέσει ενα κιτ, ok το καταλαβαίνω  :wink:  Το να έχεις "κάτι" με κάποιον μοντελλιστή, ok το καταλαβαίνω  :wink:  ΑΛΛΑ να προσπαθείς να εξηγήσεις όπως θέλεις κάποιους διεθνείς όρους κατηγοριοποίησης μοντέλλων......εεεεεε τότε ok είσαι για γέλια  ::icon_thumright::

Στο δια ταύτα......
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Δ.Σ. του "Πήγασου" για όλη την προσπάθεια και το τελικό αποτέλεσμα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σ' όλους τους μοντελλιστές που πήραν μέρος, βραβεθεύντες και μή  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Η έκθεση είχε πολύ καλά μοντέλα σ΄ολες τις κατηγορίες  :!: :!: :!:
 Προσωπικά χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ που ξαναείδα φίλους απο Αθήνα - Κομοτηνή - Κιλκίς  :wink: :wink: :wink:  Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα νέους φίλους απο Ιώαννινα - Καβάλα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 Sorry άλλα πρέπει να ξε-καρτάρω τις φώτο και να "δώ" λίγο και την μικρή μου........
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και του χρόνου γεροί να 'μαστε να ξανανταμώσουμε  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:05:33 μμ »
Έχουμε μήπως νεώτερα αναφορικά με τα μετάλλια και τις διακρίσεις :?:
Και ανεβάστε γρήγορα φώτος.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:07:42 μμ »
από τα σεμινάρια
ο Θανάσης με τις ...σκόνες του, τα λάδια του, τα wash  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και ο Χρήστος Παναγιώτου - τελευταία διάκριση του σε διεθνή μοντελισμό , Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΜΕΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

ακολούθησε κι ο Στάθης Μπάμπης με βάψιμο Γερμανού αρματιστή

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:11:38 μμ »
παρακαλειτε ο συμπεθερος να μας διαθεσει το βιντεο με το σεμιναριο ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:15:56 μμ »
Στην πρώτη φώτο όλα τα λεφτά είναι ο κάμεραμαν και η φραπεδιά στα αριστερά.
Και μία ερώτηση:
Ο κος Θανάσης πότε πρόλαβε και άφησε μούσι :?:
Γιατί αν δεν απατώμαι στην IPMS ήταν άμουσος....
Εκτός και αν έχω μπερδέψει πρόσωπα.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:21:22 μμ »
Στην πρώτη φώτο όλα τα λεφτά είναι ο κάμεραμαν και η φραπεδιά στα αριστερά.

... απαραίτητο συστατικό για το ... λάσπωμα   :mrgreen: :mrgreen:

Προσωπικά δεν έχω αναλυτική λίστα των διακρίσεων, αλλά γενικά, μέλη του MC απ' όλη την Ελλάδα .... τα σάρωσαν  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:28:20 μμ »
και ο Χρήστος Παναγιώτου - τελευταία διάκριση του σε διεθνή μοντελισμό , Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΜΕΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

ειδικά η φιγούρα του καουμπόυ στο άλογο ήταν όλα τα λεφτά!....τα σεμινάρια όμως άργησαν να ξεκινήσουν και λυσσάξαμε στην πείνα!

χάρηκα ιδιαίτερα για την γνωριμία μου με τον Ηλία απο Καβάλα και τη συζήτηση με τον Χρήστο

Προσωπικά δεν έχω αναλυτική λίστα των διακρίσεων, αλλά γενικά, μέλη του MC απ' όλη την Ελλάδα .... τα σάρωσαν  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

πάλι παινεύεις τον εαυτό σου;  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #142 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:38:40 μμ »
::director::  Απ' όλη την Ελλάδα, είπα  !!

και ειδικά ο Ηλίας τ' άξιζε με το παραπάνω με τις δουλειές που παρουσίασε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #143 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:47:01 μμ »
απ'ότι βλέπω οι αδερφοι Μαρξ (Leo, Ni_kos, Salonikios) άδραξαν ακόμη μια φορά την ευκαιρία για "δούλεμα" !!! :twisted: ::glossa:: :mrgreen:....το φραπέ υπάρχει στο τραπέζι διοτι ο καμεραμάν είναι υδρόψυκτος (ή καλύτερα φραπεδόψικτος), άρπαξα όμως την ευκαιρία να τον χρησιμοιήσω και για λάσπες στο κάτω μέρος του πήγματος!! ::glossa::...
να ευχαριστήσω μέλη, συμμετέχοντες αλλά και επισκέπτες του Πήγασου οι οποίοι ομόφωνα μου απένειμαν το μετάλιο αργοπορείας!! ::icon_thumright::
Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να διεκπεραιωθεί η έκθεση αυτή και να ευχηθώ του χρόνου με υγεία!!....

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #144 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:48:47 μμ »
o junior trelas3 πηρε χρυσο στην κατηγορια του με το BOEING 737
ενω ο μπαμπας  trelas3 ασημενιο για το  F-14A iranian tomcat 1/48  και αργυρω για το  TA-4J 1/48

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #145 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:53:22 μμ »
απ'ότι βλέπω οι αδερφοι Μαρξ (Leo, Ni_kos, Salonikios) άδραξαν ακόμη μια φορά την ευκαιρία για "δούλεμα" !!! :twisted: ::glossa:: :mrgreen:....το φραπέ υπάρχει στο τραπέζι διότι ο κάμεραμαν είναι υδρόψυκτος (ή καλύτερα φραπεδόψικτος), άρπαξα όμως την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσω και για λάσπες στο κάτω μέρος του πήγματος!! ::glossa::...
Αγαπητέ δε ξέρω αν ανήκω στους αδερφούς Μάρξ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το νέο σας λουκ σας πάει...
Δείχνεται πιο έμπειρος μοντελιστής...
Λίγο τις παρέες σας να προσέξετε και θα αγγίξετε το τέλειο. Κάνετε παρέα κάτι τύπους που κάνουν άρματα και είναι ύποπτοι....
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::spam_emoticon::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #146 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:59:30 μμ »
απ'ότι βλέπω οι αδερφοι Μαρξ (Leo, Ni_kos, Salonikios) άδραξαν ακόμη μια φορά την ευκαιρία για "δούλεμα" !!!  

να φωνάξουμε και τον Στέλιο μιά και άρχισε να ζωγραφίζει τους Μάρξ να κάνει και τους άλλους 2  :mrgreen: :mrgreen:

άντε παιδιά βάλτε και φωτό ΟΛΩΝ των εκθεμάτων...έφερα και ένα φίλο μου με τον γιό του στην έκθεση (άσχετοι με μοντελισμό) και ενθουσιάστηκαν, ζητούσαν φωτογραφίες...

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #147 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 09:00:54 μμ »
o junior trelas3 πηρε χρυσο στην κατηγορια του με το BOEING 737
ενω ο μπαμπας  trelas3 ασημενιο για το  F-14A iranian tomcat 1/48  και αργυρω για το  TA-4J 1/48

Συγχαρητήρια Γιώργο, αλλά και σε όλους τους νεαρούς μοντελιστές  που συμμετείχαν  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #148 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 09:03:13 μμ »
Τελος και αυτη η εκθεση.

Εντυπωσεις και καλες και κακες.

Θα αρχισω με τις κακες...

Ο  gkontog εκανε διαιτα και δεν ειχε ετρωγε ελαφι γιατι ελεγε οτι τον παχαινει.  :cry: Σορρυ βρε φιλε που σε αφησαμε νιστηκο.

Παμε στα καλα.

Ενα καταπληκτικο διημερο για εμενα.
Βρεθηκαμε με φιλους απο αλλες πολεις.Μηλισαμε,γελασαμε,διασκεδασαμε.(πρωτη γνωριμια και με τα παιδια απο τα Ιωαννια.Τρελλοκομεια και αυτοι :mrgreen:)
Οσον αφορα την εκθεση την ιδια.
Πολυ ωραια και επιτυχημενη.Και απο θεμα συμμετοχων αλλα και απο επιπεδο.Μου αρεσε που υπηρχαν πολλες ντοπιες συμμετοχες οι οποιες στηριξαν σημαντικα την εκθεση.
Ολη η ατμοσφαιρα της εκθεσης ηταν μια μεγαλη παρεα ολο χαμογελα και πλακες.
Μπραβο παιδια!
Αντε και του χρονου ακομη καλυτερα.

::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #149 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 09:17:49 μμ »
εάν τελικά ένα μοντέλο με κάποι "ατέλεια" οπως αυτή που επεσήμανες, διακριθεί στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ, τότε όντως υπάρχει σοβαρό "πρόβλημα" στη διαδικασία κριτικής , η οποία βαρύνει τους διοργανωτές.

Ο φιλος Σταυρος τα ειπε ολα καθως διαθετει και μια σεβαστη πειρα απο τετοια θεματα. Το θεμα ειναι πια ειναι η κατηγορια και πως οριζεται?
Η λεξη ΜASTER  εχει να κανει με κατασκευες που εχουν το κατι αλλο Ναι!!!!
Παραλληλα σημαινει και ανωτερο επιπεδο, καθως ο μοντελιστης που κανει την οποια μετατροπη θελει να δειξει το κατι παραπανω. Επ αυτου δεν νομιζω να χωραει αντιρρηση.
Το κατι παραπανω, εχει να κανει με την μαστορια κυριως. Και εγω δεν ειδα μαστορια......αλλα ενα χοντρο πολυ χοντρο λαθος που περιεργως συνανταται σε μοντελιστες νεους κυριως.
Και εαν με αυτην την κατασκευη πηρες μεταλλιο........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

[imgt]http://img441.imageshack.us/img441/8350/pigasos20090019.jpg[/imgt]

Τωρα το ποιος ειναι για γελια να μας πει και ο καθε ενας που διαβαζει, και βγαζει τα οποια συμπερασματα του

Φιλε Σταυρο με ρωτησες ( ορθα) αν ειμαι διαγωνιζομενος..... το αποτελεσμα τα λεει ολα και πως να κατεβει καποιος οταν διδονται μεταλλια ετσι.
Μια εκθεση πρεπει να εχει απο ολα, και σταντ για απλα εκθεματα,και διαγωνισμο με κλασεις οπως και αν εννοουνται για να μπορει ο καθενας να φερνει τα μοντελα του και να μην μπαινει σε τετοιες διαδικασιες κρισης που δεν ειναι κατα την γνωμη μου σωστες. Και στο φιναλε δεν κανουν ολοι μοντελα για να διεκδικησουν μεταλλια.
Οποτε κατα την γνωμη μου ο συλλογος στην επομενη εκθεση πρεπει να το λαβει υπ οψιν του αυτο, για να εχει περισσοτερες συμμετοχες και οχι διαφωνιες τετοιου τυπου για το πως διδονται τα μεταλλια.

Υ.Γ ' φιλικη' συμβουλη. Για γελια.... ειναι κατι απαντησεις για Maus, Pak 40, Tiger I κλπ.....οποτε προσεχε γιατι εκτειθεσαι  ::salut::
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Tags: