ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία

Tramontana - Artesania Latina

<< < (3/8) > >>

jasonosaj:
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια c.nemo!

c.nemo:
Φίλε μου μικρέ(στην ηλικία) είναι η αλήθεια.Αλλωστε έχω έναν γιό στην ηλικία σου και δεν θα μπορούσα παρα να χαίρομαι αν ήταν στο επιπεδό σου.
Κeep modelling λοιπόν.Το έχεις φιλαράκι.

jasonosaj:
λοιπόν το tramontana δεν θα το στοκάρω διότι επισκευάστηκε με σανιδες στα βαθουλώματα όπου υπήρχαν
δείτε τις φώτο και πείτε μου

ευχαριστώ,
Ιάσων

DIM57:
μια χαρα φαινεται βεβαια εσυ το βλεπεις ζωντανο και διορθωνεις μικροατελειες
σχετικα με τα καρφια,βαζε καρφιτσες στο πετσωμα, ετσι η σανιδα ακολουθει και πιο ευκολα τους νομεις και μικροδιορθωσεις κανεις
θα γινει λιγο σαν σκαντζοχοιρος αλλα μετα τις βγαζεις με πενσουλα πανευκολα
αφου το τριψεις κλπ μπορεις να βαλεις και τα καρφακια για διακοσμητικους λογους και αν χρειαζεται
μπραβο στον πλοιαρχο Νεμο για την βοηθεια που σου προσφερει και που εχει τη μυτη του στη θεση της ::salut::

c.nemo:
Μπράβο Ιασωνα συνχαριτήρια αυτό έπρεπε να κάνεις να βάλεις κομματάκια όπου χρειάζεται αλλά δεν ήθελα να σε δυσκολέψω και γι'αυτό δεν στο πρότεινα.
Τώρα βέβαια έχει πολύ μεγαλύτερη αξια αυτό που έκανες μια και έιδες μόνος σου τι πραγματικά πρεπει να κάνεις.Βγαίνει πάρα πολύ καλό.
Και όπως λέγανε οι παλιοί μας δέκα μέτρα μία κόψε.Μην το βιαστείς Ιάσωνα και θα δεις που μπορείς να το φτάσεις....
Δημήτρη φίλε ευχαριστώ.... είσαι καλός δάσκαλος και πάντα με τη μυτη στη θέση της.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση