Παιδιά καλώς σας βρήκα, εδώ που τα λέμε σας έχω βρει εδώ και κάνα μήνα αλλά τώρα γράφτηκα στο forum. Λίγα για μένα: Γεννήθηκα στο Ίλιον, ζω στα Χανιά, παντρεμένος με τρία παιδάκια, 41 χρονών, αξιωματικός Ιπτάμενος στην Π.Α., Α-7Ηάρης, για όσους γνωρίζουν, χρόνια στην 345 Μ.Β. Πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσω ότι είμαι παντελώς άσχετος με το συγκεκριμένο άθλημα, βλέπετε η φύση της δουλειάς και η οικογενεια δεν άφηναν χρόνο. Καιρό στο πίσω μέρος του μυαλού μου βρισκόταν η ιδέα να ασχοληθώ με το χόμπυ αυτό, τώρα τελευταία έχει σκάσει μύτη στο εμπρός μέρος και ετοιμάζομαι να βουτήξω. Για τον λόγο αυτό έχω ρίξει το διάβασμα της αρκούδας από τον καιρό που σας ανακάλυψα. Το Σάββατο και για μία βδομμάδα θα βρίσκομαι Αθήνα και σκέφτομαι να πάω για ψώνια, τα πρώτα μου, σύμφωνα με ένα κατάλογο που έχω καταρτίσει διαβάζοντας εδώ μέσα. Όπως και να έχει καλώς σας βρήκα, έχετε μια πολύ καλή παρέα με πολύ ψώνιο, κάνετε φανταστικές δουλειές (σε σημείο που σκέφτομαι, που πας ρε καραμήτρο) και αυτό μου αρέσει, συνεχίστε πάντα έτσι με χιούμορ και πάθος και με λύσεις και προτάσεις για εμάς τους άσχετους. Φιλικά Γιάννης
Υ.Γ. Ο καφές το Σάββατο τι ώρα είναι? να δώ αν μπορέσω να συστηθώ από κοντά...