Δεν ξερω Α. αν είμαι στο σωστό μέρος Β. Δεν ξέρω αν εχει τύχει σε κανέναν αλλού αυτό που θα αναφέρω.
Βάζω λοιπόν ενα ωραίο απόγευμα πριν 15-20 μερες μια παραγγελία στο Lucky Models ευκαιρία λέω το δολάριο είναι κοντά στα 1.39 για παραγγελιες ανω των 250usd κάνει 15% έκπτωση.
Μαζεύω και άλλους 2-3 νοματαίους και μαζεύουμε το πόσο, στελνω την παραγγελιά και οτι ηταν σε στοκ ερχονται την προηγούμενη τετάρτη, ανοίγω την κουτά βλέπω μοντέλα, μοντελάκια χρώματα το μισό κουτί, παίρνω τα κοιταπια μου για να δω τι χρωσταω και τι μου χρωστάν για να τα μοιράσω. Αφου κανω τα εύκολα μπαίνω στα χρώματα εκει ανακαλύπτω οτι σε ενα δοχείο χρώματος κάτι δεν πάει καλά. παω να το ανοίξω τπτ βαζω δυναμη πάλι τπτ παίρνω τον τόρνο τπτ το κοιτάω αγρία ανοίγει μόνο του.
Βλέπω το χρώμα στεγνό σαν πετρά, σαν καλο παιδι που ειμαι στελνω ενα email και τους αναφέρω οτι ολλα όταν ΟΚ εκτός απο το χρώμα, πηρα απάντηση εντός 1ωρας και σήμερα έλαβα με κουριερ το συγκεκριμενο χρωμα με χιλια συγνώμη για το πρόβλημα και για το οτι δεν πρόσεξαν τι έστειλαν και οτι δεν θα ξανά γίνει.
Εγω αυτό λέω εξυπηρέτηση πελατών και φροντίζω το πελάτη μου για να μην τον χέσει.