Αποστολέας Θέμα: Ο Τυχερος(Λακις) Μοντελς και το στεγνο χρωμα.  (Αναγνώστηκε 899 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Ο Τυχερος(Λακις) Μοντελς και το στεγνο χρωμα.
« στις: Ιουνίου 29, 2009, 03:50:52 μμ »
Δεν ξερω Α. αν είμαι στο σωστό μέρος Β. Δεν ξέρω αν εχει τύχει σε κανέναν αλλού αυτό που θα αναφέρω.
 Βάζω λοιπόν ενα ωραίο απόγευμα πριν 15-20 μερες μια παραγγελία στο Lucky Models ευκαιρία λέω το δολάριο είναι κοντά στα 1.39 για παραγγελιες ανω των 250usd  κάνει 15% έκπτωση.
Μαζεύω και άλλους 2-3 νοματαίους και μαζεύουμε το πόσο, στελνω την παραγγελιά και οτι ηταν σε στοκ ερχονται την προηγούμενη τετάρτη, ανοίγω την κουτά βλέπω μοντέλα, μοντελάκια χρώματα το μισό κουτί, παίρνω τα κοιταπια μου για να δω τι χρωσταω και τι μου χρωστάν για να τα μοιράσω. Αφου κανω τα εύκολα μπαίνω στα χρώματα εκει ανακαλύπτω οτι σε ενα δοχείο χρώματος κάτι δεν πάει καλά. παω να το ανοίξω τπτ βαζω δυναμη πάλι τπτ παίρνω τον τόρνο τπτ το κοιτάω αγρία ανοίγει μόνο του.
Βλέπω το χρώμα στεγνό σαν πετρά, σαν καλο παιδι που ειμαι στελνω ενα email και τους αναφέρω οτι ολλα όταν ΟΚ εκτός απο το χρώμα, πηρα απάντηση εντός 1ωρας και σήμερα έλαβα με κουριερ το συγκεκριμενο χρωμα με χιλια συγνώμη για το πρόβλημα και για το οτι δεν πρόσεξαν τι έστειλαν και οτι δεν θα ξανά γίνει.
Εγω αυτό λέω εξυπηρέτηση πελατών και φροντίζω το πελάτη μου για να μην τον χέσει.

Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: Ο Τυχερος(Λακις) Μοντελς και το στεγνο χρωμα.
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 29, 2009, 04:38:30 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ειδικά τους Έλληνες μοντελιστές θα πρέπει να μας προσέχουν μαγαζιά τύπου Lucky Models - Hobyeasy κλπ  γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου για παραγγελίες της τάξεως των 1500 ευρώ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος amyntas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κοζάνη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 29, 2009, 10:45:51 μμ »
Γιαννάκη αγοράζω από το luckymodel και το hobbyeasy εδώ και χρόνια.Απλά δεν παίζονται!Ποικιλία, εξυπηρέτηση και τιμές.Μακάρι να έλεγα το ίδιο και για τα μαγαζιά στην Ελλάδα.Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και σωστοί επιχειρηματίες απλά είναι λίγοι.Ειδικά στις τιμές άστα να πάνε!

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 29, 2009, 11:27:10 μμ »
για να δούμε και τους Αθηναίους  :roll:, γιατί οι δικοί μας στη σαλόνικα  ::boxing:: ::violent1::...

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 30, 2009, 01:15:28 πμ »
Αν μη τι άλλο άψογοι και μπράβο τους  ::eusa_clap::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 30, 2009, 01:30:08 πμ »
Τώρα εγώ τι να πώ που ..... ακόμα περιμένω !!!!   :mrgreen:

Μπράβο τους πάντως  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 30, 2009, 01:32:01 μμ »
Σε μερικούς τα λεχω πει και από κοντά.

Hobbyeasy #1.  Παραγγελίες άψογες,  πακετάρισμα ΑΑ μεγάλη ποικιλία και ΦΤΗΝΟΣ :D

LuckyModel #2 (in stock μόνο).  θα είχε την πρώτη θέση αν  δεν περιμέναμε και περιμέναμε και περιμέναμε. Το μόνο καλό τους είναι ότι μπορείς να ακυρώσεις αυτά που περιμένεις.

e-bay #3.  Αν ψάχνεις βρίσκεις, φτηνά και καλά. Οποιος δεν φοβάται το...τέρας του διαδικτύου ας δοκιμάσει. Αν είστε ικανοποιημένοι φτιάχνετε και λίστα με αγαπημένους πωλητές.

Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι. Τον μοντελισμό  τον κάναμε σουπερμάρκετ. Βρίσκεις ένα μαγαζί (Ιντερνετ) σου αρέσει μία μάρκα( πωλητής) και δεν την αλλάζεις...

::salut::
type less model more

Tags: