το 1995 (20 ετων τοτε) κατι με επιασε και αρχισα να ασχολουμαι με το χομπυ αυτο.
στην αρχη αποκλειστικα με α/φη πολεμικα.καπου στην πορεια επαθα ενα κορεσμο με τα χρωματα παραλλαγης και ξεκινησα με αυτοκινητα και μηχανες αλλα και με φορτηγα....
στοχος μου να φτιαξω μια μεγααααλη συλλογη με διοραματα κυριως και να κοσμουν μια μεγαααλη γυαλινη βιβλιοθηκη....
ο πυρετος καλα κρατουσε μεχρι το 2003 οταν και απεκτησα το νεο μου σπιτι και ενω απο το 2001 ειχε μπει το μικροβιο του home cinema βαθια μεσα μου,το οποιο και τελικα υπερισχυσε.
ετσι με τα νεα δεδομενα ο μοντελισμος ατονησε και μεχρι σημερα παρα πολλα αυτοκινητα,μηχανες,φορτηγα,αεροπλανα,αξεσουαρ,εργαλεια καθονται στα κουτια τους και στην ουσια πιανουν χωρο...
γι'αυτο θα ειμαι ξεκαθαρος απο την αρχη. σκοπος της εγγραφης μου εδω ειναι να πουλησω οτι εχω σε σχεση με αυτο το χομπυ σε ατομα που θα γουσταρουν και θα αξιοποιησουν κατα το δοκουν το υλικο μου.
δε θελω να φανω αγενης ή οπουρτουνιστης αλλα η νεα μου οικογενειακη κατασταση και το σπιτι μου δεν μου επιτρεπουν πλεον να ξανα-ασχοληθω με το αθλημα....
υπαρχει ελλειψη χωρου και χρονουΦΙΛΙΚΑ,ΣΠΥΡΟΣ,ΛΑΡΙΣΑ