Αποστολέας Θέμα: Ο "σιωπηλός θάνατος" aka το Apache του Ε.Σ.  (Αναγνώστηκε 9416 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: Ο "σιωπηλός θάνατος" aka το Apache του Ε.Σ.
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 29, 2009, 10:52:32 μμ »
Φίλοι μου  ::thanks_smilie:: ::thanks_smilie::  Οι παρατηρήσεις θα ληφθούν σοβαρά υπόψην  ::salut:: ::salut:: :wink: :wink: και θα προσπαθήσω να "σώσω την κατάσταση"  :D :D   Δημήτρη τα εθνόσημα κτλ τα έκανα "στο χέρι" με το pc βάση των διαστάσεων που μου είπες.....λές να "έκανα πατάτα" στις κλίμακες  :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:  Θα ξαναμετρηθούν  ::salut:: :wink:

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 29, 2009, 11:12:06 μμ »
Παναγιώτη, μόλις ξανασχεδίασα τα εθνόσημα σε ενα πρόγραμμα CAD που έχω με τις διαστάσεις που σου έγραψα και έχουν αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα όπως και στη φωτο, δηλ ο εξωτ.κύκλος (θαλασσί) φαίνεται πιο "χοντρός" απο τον λευκό.

Τωρα οι φθορές ετσι οπως είναι το πραγματικό ομολογώ οτι είναι λίγο ζόρι.

Μπράβο σου πάντως για την ταχύτητα και ποιότητα της κατασκευής  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δημήτρης  ::salut::

ΥΓ Alouette, gentil Alouette, Alouette je te plumerai...! (και ο νοών νοήτω   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 29, 2009, 11:39:58 μμ »
Παναγιωτη καταρχην μπραβο για την δουλεια και την υπομονη σου.Ομολογο οτι τοσο εντονο σε φθορες δεν εχω παρατηρησει,αλλα με αρεσει ετσι οπως ειναι.Καλη συνεχεια φιλε Παν.Καλα θα το οφθαλμισουμε και απο κοντα σε λιγο. :mrgreen: :wink:
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 30, 2009, 06:29:17 μμ »
παρα πολυ ωραια δουλεια,με εμφαση στην λεπτομερεια!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

να μας πεις τι ειναι οι βελατουρες  :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 30, 2009, 06:43:11 μμ »
Πάρα πολύ ωραίο Παναή,μπράβο σου.
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 01, 2009, 10:54:01 πμ »
Απλά πανέμορφο... ΚΟΥΚΛΙ... Το Σάββατο πάω να αγοράσω ένα και εγώ και ότι βελτιωτικά υπάρχουν... Ζήλεψα :P
Και η μπίχλα του πάρα πολύ ωραία... Προσωπικά εμένα μου αρέσουν να είναι έτσι....
ΜΠΡΑΒΟ!!!
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:36:00 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα και σας ευχαριστώ  :wink: :wink: Σήμερα "παλεύω" με τους έλικες και τον οπλισμό (κάλαθοι ρουκετών εξ' ολοκλήρου απο p.e.  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: )......δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να σας δείξω ακόμα μιας και είναι σε "αρχικό" στάδιο.....
 Δημήτρη τα Alouette είναι στο "χρονο-ντούλαπο" και περιμένουν τα δύσμοιρα την συνέχεια τους  :oops: :oops: :oops:  Σίγουρα το 1 απ' αυτά (του Π.Ν.) θα το συνεχίσω τώρα το καλοκαίρι που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο.....
 Λευτέρη η βελατούρα είναι μια τεχνική που "έκλεψα" απο τους μπογιατζήδες στην οικοδομή. Παρατήρησα οτι σ' ενα είδος τεχνοτροπίας που κάνουν (να μοιάζει με μάρμαρο - όνυχα) έκανα κάτι σαν το "δικό μας" pre-shadding και ταυτόχρονα τα "φώτα".......έπειτα με το "βασικό" χρώμμα που θα δούλευαν έκαναν αλλεπάλληλα "χέρια" διαφανή.....Έτσι και 'γώ έκανα το preshadding με μαύρο γυαλιστερό (ακολούθησα ενα tip του Πέτρου που έλεγε οτι τα gloss χρώμματα είναι πιο λεπτόκοκκα) και μαζί ψέκασα εκεί όπου θα υπήρχαν τα φώτα με "ξανοιγμένο" βασικό....Έπειτα πήρα το "βασικό" Olive Drab και το αραίωσα πάρααααα πολύ (σε σημείο να κάνεις "μπάλες" επάνω στο πλαστικό)....σ' αυτό πρόσθεσα mat ακρυλικό σε αναλογία  3/1 (χρώμα / βερνίκι) και ψέκασα 4 "χέρια" σαν να ψέκαζα κανονικά επάνω απο preshadding μόνο......Έτσι απέκτησε "βάθος" το χρώμα λόγω των διαφορετικών υποστρωμμάτων και των ημιδιάφανων "χεριών", στα καπνισμένα μέρη πρόσθεσα στην αρχική βελατούρα +fime της Tamiya....

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 01, 2009, 10:42:26 μμ »
αν πω οτι καταλαβα,θα πω ψεματα!!!!! :oops: :oops:

ειμαι οπτικος τυπος γαμωτο!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος VIGOR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 08:14:36 μμ »
Πανεμορφο και ρεαλιστικο,οποτε για μενα ολα καλα,και μια ερωτηση παιδες,εχω της REVELL to 32αρι γνωριζει κανεις αν υπαρχουν τιποτα βελτιωτικα για αυτο;

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 10:28:55 μμ »
Spoiler (hover to show)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 11:36:51 πμ »
OYAOY!!! :shock: :shock: :shock:
Αμα παρεις αυτο τι να τα κανεις τα ΡΕ ;Και δεν ειναι κι ακριβο αν σκεφτεις οτι τοσο περιπου κανει το 48ρι για φαντομ  :evil:

Και επι του θεματος...ΠΑΝΑΗΗΗΗΗΗ τι εγινε αυτο το δυσμοιρο ,τελειωσε;7 μηνες ακομα τους καλαθους φτιαχνεις; ::glossa:: :mrgreen:

Tags: