0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ ομορφο! Αλλα οι φωτο το σκοτωνουν!!!1 - 2 παρατηρησεις!τα σηματα γυαλιζουν silveringτο ενδιαμεσο στις καλυπτρες σου εχει θολωσει?Τι χρωματα εβαλες? Η ΗΟΒΟ απο που ειναι?
Τελικα ολα τα κιτ του φαντομ πασχουν εδω;
Παράθεση από: phantomakias στις Νοεμβρίου 30, 2009, 10:54:11 μμΤελικα ολα τα κιτ του φαντομ πασχουν εδω;Τώρα είδα τις εξελίξεις φαντομάκιε... να σου πω απλώς ότι υποψιάζομαι πως όλα τα ITALERI πάσχουν "εκεί", γιατί και μένα το Mirage 2000 έχει ακριβώς το ίδιο κενό (και δυστυχώς δεν βλέπω να διορθώνεται εδώ που το έχω φτάσει )...Κατά τα άλλα, προχώρα να δούμε τι ετοιμάζεις από wash και φθορές, μέχρι εδώ είσαι μια χαρά με τις αλλαξο*μπιπ* και τις προσθήκες Φιλικά, Γιάννης
Ωραία δουλειά! Το δικό μου F-4F (Revell 1/48) ακόμη το παλεύω... Αν μπορείς βάλε του φορείς AERO 3B της Hasegawa (δείχνουν πιο σωστοί). Θα το κάνεις της αρχικής έκδοσης ή ''Peace Rhine'';Καλή συνέχεια.
Γιαννη δεν ξερω για τα αλλα μα το τομκατ ΔΕΝ επασχεΤο κιτ ειναι ιταλερι αλλα καλουπι Esci οπως και το παλιοτερο φαντομ της ιταλερι ηταν τεστορςΦθορες δεν θα κανω πολλες ως συνηθως,γιατι απ'οτι εχω δει οι Γερμανοι ειναι παστρικοι
8* άπειρο = ;;;
Τα αεροσκάφη που είχαν περάσει το πρόγραμμα ''Peace Rhine'' εξωτερικά διέφεραν από αυτά της αρχικής παραγγελίας στο ότι έφεραν τους φορείς LAU-7 για τους πυραύλους AIM-9L (αν και υπάρχουν φωτογραφίες να φέρουν και τους AERO 3B), την κοιλιακή δεξαμενή F-15 HPC, το κάθετο σταθερό ήταν βαμμένο με RAL 7030 και RAL 7012 και διαφορετικό pattern αλλά το υπόλοιπο αεροσκάφος παρέμεινε βαμμένο με την Norm 72. Επίσης, συχνά είχαν μικρότερα σε διαστάσεις μοιρόσημα και λιγότερα προειδοποιητικά. Τα αεροσκάφη της αρχικής παραγγελίας σε αποστολές QRA έφεραν 4 AIM-9B (βαμμένοι άσπροι), δυο εξωτερικές δεξαμενές στις πτέρυγες και δεν είχαν εκτοξευτές αεροφύλλων / φωτοβολίδων στους εσωτερικούς πυλώνες. Επειδή έχω την καρτέλλα της AirDoc 149002 τα προειδοποιητικά των F-4F με παραλλαγή Norm 72 ήταν δίγλωσσα (αγγλικά/γερμανικά) σε χρώματα μαύρο, γκρι και κόκκινο και δεν είχαν τα πατουσάκια!Γνώμη μου είναι να το αφήσεις όπως ήταν αυτά της αρχικής παραγγελίας για να μη μπλέξεις περισσότερο. Ποιας μοίρας θα το κάνεις;Ελπίζω να σε βοήθησα
Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις