0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τωωωρα παιδιαααα....Θα μιλησουμε για φαααντοοοομ Για πολλα φαντομ ομως.Το συνολο 8 Ηταν 5 μισοφτιαγμενα αλλα προστεθηκαν αλλα 3.Και εχει ο θεος Παντα για 1/48 μιλαμε.Οταν τελειωσουν φιλοδοξω να ειναι:2 hill gray1 βιετναμ1 RF επετειακοτο επετειακο της 3372 μπλε1 aup Θα επανελθω με καποιες φωτο (τι να δειξω τωρα ομως...χαλια ειναι...μπλεγμενα) μολις ανεβουνε στον κουβαΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
8 Phantomia εσύ3 Mirage o άλλοςκάτι πήραν τα αυτιά μου ότι κάποιος ετοιμάζετε για 4 F-5Μιλάμε για πολύ στέρηση το χειμώνα στο μοντελισμό
ο αλλος με τα 3 μιραζ ημουν παλι εγω
Η στερηση το χειμωνα amen ηταν αεροπορικη και ουχι μοντελιστικη.Εφτιαχνα πλοια
Ελα να βλεπουμε και λιγο παραγωγικοτητααα.Καλα αυτο το topic θα'ναι απ'το μυδι στο κρεμμυδι. Αλλα ξεκινησα να δειχνω,αλλα προχωρησα,αλλο τελειωνει (τελειωνει...λεμε τωρα) εχουμε λοιπον τελικα το ενα μπλε (01528) που πηρε φορα και τρεχει.μολις εχει τελειωσει ο πρωτος γυρος φθορων (ο 2ος μετα τα σηματα).Μπαλωματα και ενα πρωτο washακι.Το μπλε ειναι μιγμα απο GUNZE H56+λιγο Η53+καμποσο ασπρο για το βασικο (οπου σκουρο) και με ακομα πιο πολυ ασπρο για το fading.Απο κατω εβαλα 27001 Humbrol με περασμα σατινε βερνικου επισης Humbrol.Επανω το wash εγινε με 33 σμαλτο ΠΟΛΥ αραιωμενο και κατω 33 ακρυλικο (και ξεβγαλμα με οινοπνευμα την ωρα που στεγνωνει).Φυσικα εχει ακομα πολυ φθορα να γινει μια και το φτιαχνω λιγο πριν μπει ΜΣΒ η ΕΑΒ.Εχουν ξεκινησει να μπαινουν και τα σηματα και εδω θελω αποψεις. Το ερωτημα ειναι το εξης:Εχω δει και απο φωτο αλλα και ζωντανα οτι οσο φθαρμενο ειναι τοσο λιγοτερα προειδοποιητικα εχει.Μεχρι στιγμης ειμαι εκει.στα υπολοιπα μερη δεν εχω βαλει ακομα,και στην κοιλια λιγα (οτι δινει η χασε και ο ιταλερης).Ποσα ακομα να βαλω;Οι πιο ειδικοι στα phantom ας βοηθησουν Μεχρι τοτε θα προχωρησω τις λοιπες εργασιες (και ειναι αρκετες),καθως και τα βιετναμ (F+RF).Εκτος κι αν λοξοδρομισω παλι Τα ξαναλεμε συντομα
Πολυ ομορφη δουελια!!!! Μπραβο Δυο παρατηρησεις μονο. 1. Επειδη δεν φαινεται καλα το εσωερικων των φωλεων τι χρωμα το εχεις? Φαινεται αλουμινι. Πρεπει να ειναι λευκο.2. Το μαυρο του κωνου το εχεις τραβηξει λιγο παραπανω απο οτι πρεπει. Θελει σταματημα στην προηγουμενη χαραξη
Ζηλευω???...θαυμαζω την ορεξη σου για ολα αυτα τα φαντομ...ο καθενας με τα βιτσια του. Μια και ρωτας για τα προειδοποιητικα και ασχοληθηκα προσφατα με το ιδιο θεμα, η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν ειναι "ταλεπωριμενο" το αεροσκαφος, το τελευταιο που φαινονται ειναι τα προειδοποιητικα. Εγω απο την καρτελα της ικαρος ουτε τα μισα δεν χρησιμοποησα (...να τα εβαζα και σωστα...)