Χαιρετώ όλη την μοντελιστική κοινότητα
Παρακολουθώ καιρό το site και μια που αποφάσισα να γραφτώ να σας πω μερικά πράγματα για μένα.
Μοντελάρω από τα μαθητικά μου χρόνια στο Γυμνάσιο, όταν τα κιτ τα βρίσκαμε σε παιχνιδάδικα και κολούσαμε με τα σωληνάρια που είχαν μέσα (Airfix).
Κάποιο μικρό διάστημα είχα κάνει μια παύση στις κατασκευές (βλέπε στρατός και οικογένεια) αλλά ξανάρχισα γιατί όταν έχεις το μεράκι δεν σου φεύγει εύκολα.

Από μοντέλα έχω φτιάξει πολλά και πρωτάρχισα με άρματα, μεταπήδησα σε πλοία , μέχρι που καταστάλαξα στα αεροπλάνα.Δουλεύω αποκλειστικά στην 1/72.(σπάνιες εξαιρέσεις 2 μοντέλα.) Έχω μια συλλογή και από ελικόπτερα όλα 72άρια, ήταν τότε που με είχε πιάσει η ελικοπτερομανία: μάζευα και έφτιαζα ότι κιτ ελικοπτέρου κυκλοφορούσε.
Τα τελευταία 10 χρόνια φτιάζω αποκλειστικά αεροσκάφη του US NAVY και δίνω έμφαση σε ότι είδε πολεμική δράση (προμήθεια ανάλογων σημάτων, μετατροπές κλπ).
Διακαής πόθος μου να τελειώσω κάποτε την θεματική αυτή ενότητα και να προχωρήσω στην επόμενη που έχω κατά νού: Ελληνικά επετειακά αεροσκάφη και ότι πέταξε από το 1950 και μετά στην ΠΑ.
Ελπίζω μέσα από την επικοινωνία με όλους σας να αποκομίσω όλα όσα ακόμα υστερώ σαν μοντελιστής και αν μπορέσω να προσφέρω κι εγώ ένα λιθαράκι γνώσεων κάπου θα το κάνω μετά χαράς. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας. Θα έχετε νέα μου με φωτό από μοντέλα σύντομα.
Παντελής