Μέσω αυτού του τοπικ θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του STAR CLUB και ιδιαίτερα τους κυρίους Χ.ΔΡΕΤΤΑ , Κ .ΚΑΡΥΩΤΕΛΗ
Μ. ΣΤΑΘΗ Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Α) Για τη βοήθεια που μου πρόσφεραν από την παράδοση των εκθεμάτων μέχρι το πέρας της έκθεσης και της παραλαβής τους .
Β) Για την φιλική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σε εμένα σε όλους τους διαγωνιζόμενους, έκθετες ,και παρευρισκομένους
Γ) Για την προθυμία να απαντήσουν στις εκατοντάδες των ερωτήσεων που τους απεύθυνα κοιτάζοντας εκστασιασμένος τις υπέροχες δουλειές τους
Ήταν μια εμπειρία πολύ ευχάριστη και σίγουρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όσοι την παρακολουθήσαν θα διδάχθηκαν πολλά τόσο για τον τρόπο διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων όσο και ως μοντελιστές , ακόμα και αν δεν είναι fan της φιγούρας
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο μοντελιστών καβάλας και ιδιαίτερα τον
Θόδωρο Κελεσίδη που με τίμησαν με το χρυσό μετάλλιο του συλλόγου τους, καθώς και την IPMS Ελλάδος για το χρυσό μετάλλιο για το κόκκινο πανί .
Εύχομαι στο Star Club να κατορθώσει να διευρύνει το κύκλο του , να έχει πάντα επιτυχίες και να παραμείνει στην κορυφή των παγκόσμιων μοντελιστικών εξελίξεων στο χώρο της φιγούρας