Γειας σας,καλως σας βρηκα!
Σας βρηκα ενω εψαχνα στο internet για ενα f-14 που θελω να φτιαξω σε 1/48.Ασχολουμε με το μοντελισμο πανω απο 10 χρονια...το πρωτο μου μοντελο μου το εκαναν δωρο εκει στα 10-12 χρονια μου περιπου,ηταν ενα mig-29 1/144 italeri.Εδω και καμποσα χρονια τα εχω παρατησει και δεν εχω φτιαξει παρα 1-2 μοντελα.Τα δυο τελευταια μου ειναι ενα f-105D 1/72 και ενα mig-21 στην ιδια κλιμακα.Δεν ειμαι κανενας φοβερος μοντελιστης,να φανταστειτε βαφω με πινελο και τα πρωτα χρονια δεν εβαφα καν τα μοντελα μου.Τα εργαλεια μου περιοριζονται σε ενα κοφτη,ενα ψαλιδι,σπατουλα και στοκο και ντουκοχαρτο.Ειδα στη θεματολογια του φορουμ οτι υπαρχουν πραγματικοι καλλιτεχνες εδω ομως.Κυριως ασχοληθηκα με το μοντελισμο επειδη μου αρεσαν πολυ τα πολεμικα αεροσκαφη.
Θελω να φτιαξω ενα F-14 low vis κατα προτιμηση D σε 1/48 για να το κρεμασω στο ταβανι του δωματιου μου.Αν εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο μοντελο θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.
Αν θελετε μπορω να βγαλω μια,δυο φωτος απο τα μοντελα μου...βιετναμεζικη παραλλαγη με πινελακι...