Λοιπόν όσον αφορα την βιβλιογραφία για αρχή κοίταξα να βρω Online κάποια βιβλία περισότερο γενικά και τεχνικά. Όπως έχω αναφέρει και αλλού τελευταία φορά που ασχολήθηκα με μοντελλισμό ήταν πριν 15 χρόνια οπώτε πρακτικά είμαι τελείως αρχάριος.
Η αλήθεια είναι οτι επικεντρώθηκα στα χρώματα τα οποία για να τα βρώ (Σε ανθρώπινες τιμές) παιδεύτικα αρκετά για πολλές μέρες( δυστυχώς δεν είχα το εξαιρετικό αρχειάκι που μου έδωσες παραπάνω και με το οποίο η ζωή μου θα γινότανε πολύ πιο εύκολη). Σε δεύτερη φάση περιμένω να μου έρθουν οι αερογράφοι και το κομπρεσερ καθώς επίσης και τα χρώματα. Επειδή είδα οτι το συγκεκριμένο που έχω (κ είναι δώρο) θεωρείται από τα καλά μοντέλα σκέφτηκα να "στρώσω" το χέρι μου σε κάτι πιο απλό και πιο φθηνο, κι έτσι παρείγειλα το 21st Century 1/32 Messerschmitt Bf109G-14 με 10EUR περίπου. Για το συγκεκριμένο διάβασα αρκετά καλά λόγια (για την κατηγορία τιμής του) και νομίζω οτι θα είναι μία καλή πλατφόρμα δοκιμών, κυρίως για το βάψιμο, καθώς ποτε δεν είχα χρησιμοποιήσει σοβαρό αερογράφο.
Το επόμενο βήμα θα είναι να προσπαθήσω όσο μπορώ φυσικά να κάνω καλή δουλειά στο Ρ-47 μαζέυοντας αρκετές φωτογραφίες και διαβάζοντας αρκετά άρθρα κατασκευής.
Συγνώμη για το μακροσκελές της απάντησης μου αλλά ήθελα να καλύψω τις όποιες απορίες.
Εννοείτε οτι αν είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, συμβούλες ή παρατηρήσεις.
Και πάλι να σε ευχαριστήσω για το αρχειάκι