Αποστολέας Θέμα: Μονόχνωτοι και Κοντόφθαλμοι Μοντελομαγαζάτορες!  (Αναγνώστηκε 9034 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

salonikios

• Επισκέπτης
Καταρχάς ο γράφων είναι ΠΩΛΗΤΗΣ παροχής υπηρεσιών και προσέχει ιδιαίτερα την συμπεριφορά κάθε πωλητή.Τί θέλω να πώ;
O ενδιαφερόμενος πρέπει πρίν να ανοίξει ένα κατάστημα το οποίο απευθύνεται σε κόσμο να έχει τα χαρακτηριστικά του ΠΩΛΗΤΗ. Αλλιώς ή κάθεται στο σπίτι του ή ασχολείται με κάτι άλλο ::bioliicon::
Τα χαρακτηριστικά του ΠΩΛΗΤΗ είναι : Ευχάριστος, ομιλητικός, χαμογελαστός, εξυπηρετικός άσχετα άν ο κύριος στόχος του είναι οι πωλήσεις.
Οι γνωστοί  μοντελομαγαζάτορες της Θεσσαλονίκης είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. ::boxing::
Με το ζόρι να αρθρώσουν μία κουβέντα :?, δέν δείχνουν κανένα ενθουσιασμό όταν μιλάνε για αυτό το ωραίο hobby σε κάποιους που αρχίζουν τώρα[/i], :roll:με κάτι μουντρούχικες φάτσες λές και τους σκότωσαν τη μάνα  :(, και κάποιος συγκεκριμένος πολύ είρωνας (δηλώσεις τύπου: 3 μόνο ξέρουν να βάφουν αεροπλάνα)

Πήγα να ψωνίσω σήμερα κάποια τρυπανάκια που δυστηχώς μόνο ο συγκεκριμένος είχε (αφού είχα κάνει τηλέφωνα σε 2-3 άλλους) και ήθελα να πάρω και μία βάση για φιγούρες. Το ποσό ήταν 22,30 του λέω φίλε μπορείς να μου το αφήσεις 20,00e; η απάντηση του : για 2 ευρώ κάνεις έτσι;
Μπράβο ρε φίλε συγχαρητήρια, ήδη με είχες χάσει σαν πελάτη (αφού μου είχες πουλήσει στο παρελθόν χρώματα ακρυλικά και λάδια χειρότερα ποιοτικά απο αυτά που ήθελα να πάρω και κίτ ακριβότερα απο άλλους), τώρα έρχεσαι και μου τη λές για 2 ευρώ. Βλέπεις την λίμνη φίλε μου και χάνεις τον ωκεανό.

Και πάω σε έναν μαγαζάτορα στην Περαία παλιότερα, ο οποίος ασχολιόταν με φιγούρες, παίρνω 50e την πρώτη φορά (χαμογελαστός, ευγενικός, εξυπηρετικός) μου κάνει 3 μαθήματα! κάνοντας μου και διάφορα δωράκια (πινέλο, 3 βάσεις, ταινία μασκαρίσματος, φύλλα πλαστικού) και εγώ με τη σειρά μου του αγοράζω εμπόρευμα άλλα 120e.
Συμπέρασμα 1 : και τίποτα να μή μου χάριζε, εγώ χαιρόμουν να πήγαινα στο μαγαζί του και να μιλούσαμε για το αγαπημένο μου hobby.
Συμπέρασμα 2: : γνωστοί μοντελομαγαζάτορες έχετε χάσει πολλά λεφτά αφού πλέον εγώ (όπως και πολλοί άλλοι)  παραγγέλνω μόνο μέσω internet, γιατί αντί να κάνετε πελάτες τους διώχνεται και απο πάνω!

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Απ: Μονόχνωτοι και Κοντόφθαλμοι Μοντελομαγαζάτορες!
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 28, 2009, 09:05:26 μμ »
φιλε σαλονικιε το επιασες τελεια το θεμα τα συγχαρητηρια μου ::icon_thumright:: ::salut::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 28, 2009, 09:08:42 μμ »
τώρα βλέπω ένα άλλο post και μου έρχεται να γελάσω ή να κλάψω δέν ξέρω!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 28, 2009, 09:26:44 μμ »
Θεοφιλε τι επαθες ο καθενας οτι σπερνει θεριζει και ειδικα οταν εσυ επιλεγεις γιατι "χαλιεσαι?"

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 28, 2009, 09:53:38 μμ »
Αυτά συμβαίνουν και στο τρίγωνο και έχουν ξανασυζητηθεί.
Το θέμα με τις εκπτώσεις και τα δωράκια (που στην τελική δεν χανόμαστε για 5 ευρώ αλλά ικανοποιούμαστε όταν βλέπουμε ότι ο άλλος προσπαθεί να μας ικανοποιεί για να μας έχει) το συζητούμε και μεταξύ μας εδώ στη Σύρο. Για παράδειγμα σε κατάστημα του τριγώνου κάθε φορά που θα πάει κάποιος από 'μας (αναφέρομαι στους Συριανούς αλλά έχω διαβάσει παρόμοια και για τους υπόλοιπους) σε κάθε αγορά μας ανεξαρτήτως κόστου θα μας γίνει έκπτωση (χωρίς να ζητηθεί) και θα δωθεί δώρο ενώ στα υπόλοιπα 2 καταστήματα κάνουν κωλοτούμπες να βρουν τα 5 λεπτά για να σου δώσουν τα ρέστα μην τυχόν και ζημιωθούν.

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:13:49 μμ »
Καταρχάς ο γράφων είναι ΠΩΛΗΤΗΣ παροχής υπηρεσιών και προσέχει ιδιαίτερα την συμπεριφορά κάθε πωλητή.Τί θέλω να πώ;
O ενδιαφερόμενος πρέπει πρίν να ανοίξει ένα κατάστημα το οποίο απευθύνεται σε κόσμο να έχει τα χαρακτηριστικά του ΠΩΛΗΤΗ. Αλλιώς ή κάθεται στο σπίτι του ή ασχολείται με κάτι άλλο ::bioliicon::
Τα χαρακτηριστικά του ΠΩΛΗΤΗ είναι : Ευχάριστος, ομιλητικός, χαμογελαστός, εξυπηρετικός άσχετα άν ο κύριος στόχος του είναι οι πωλήσεις.
Οι γνωστοί  μοντελομαγαζάτορες της Θεσσαλονίκης είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. ::boxing::
Με το ζόρι να αρθρώσουν μία κουβέντα :?, δέν δείχνουν κανένα ενθουσιασμό όταν μιλάνε για αυτό το ωραίο hobby σε κάποιους που αρχίζουν τώρα[/i], :roll:με κάτι μουντρούχικες φάτσες λές και τους σκότωσαν τη μάνα  :(, και κάποιος συγκεκριμένος πολύ είρωνας (δηλώσεις τύπου: 3 μόνο ξέρουν να βάφουν αεροπλάνα)

Πήγα να ψωνίσω σήμερα κάποια τρυπανάκια που δυστηχώς μόνο ο συγκεκριμένος είχε (αφού είχα κάνει τηλέφωνα σε 2-3 άλλους) και ήθελα να πάρω και μία βάση για φιγούρες. Το ποσό ήταν 22,30 του λέω φίλε μπορείς να μου το αφήσεις 20,00e; η απάντηση του : για 2 ευρώ κάνεις έτσι;
Μπράβο ρε φίλε συγχαρητήρια, ήδη με είχες χάσει σαν πελάτη (αφού μου είχες πουλήσει στο παρελθόν χρώματα ακρυλικά και λάδια χειρότερα ποιοτικά απο αυτά που ήθελα να πάρω και κίτ ακριβότερα απο άλλους), τώρα έρχεσαι και μου τη λές για 2 ευρώ. Βλέπεις την λίμνη φίλε μου και χάνεις τον ωκεανό.

Και πάω σε έναν μαγαζάτορα στην Περαία παλιότερα, ο οποίος ασχολιόταν με φιγούρες, παίρνω 50e την πρώτη φορά (χαμογελαστός, ευγενικός, εξυπηρετικός) μου κάνει 3 μαθήματα! κάνοντας μου και διάφορα δωράκια (πινέλο, 3 βάσεις, ταινία μασκαρίσματος, φύλλα πλαστικού) και εγώ με τη σειρά μου του αγοράζω εμπόρευμα άλλα 120e.
Συμπέρασμα 1 : και τίποτα να μή μου χάριζε, εγώ χαιρόμουν να πήγαινα στο μαγαζί του και να μιλούσαμε για το αγαπημένο μου hobby.
Συμπέρασμα 2: : γνωστοί μοντελομαγαζάτορες έχετε χάσει πολλά λεφτά αφού πλέον εγώ (όπως και πολλοί άλλοι)  παραγγέλνω μόνο μέσω internet, γιατί αντί να κάνετε πελάτες τους διώχνεται και απο πάνω!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
φιλε όλοι αυτοί έχουν ημερομηνία λήξης.
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:19:24 μμ »
Θεοφιλε τι επαθες ο καθενας οτι σπερνει θεριζει και ειδικα οταν εσυ επιλεγεις γιατι "χαλιεσαι?"

Δε μπορώ ρε Δημήτρη, να θέλω να αγοράσω κάτι και να μή μου συμπεριφέρονται ευγενικά με τρελαίνει, μου έρχεται εκείνη την ώρα να τους αρχίσω στα  ::violent1::, ειδικά τον σημερινό που με χάλασε

Αυτά συμβαίνουν και στο τρίγωνο και έχουν ξανασυζητηθεί.
Το θέμα με τις εκπτώσεις και τα δωράκια (που στην τελική δεν χανόμαστε για 5 ευρώ αλλά ικανοποιούμαστε όταν βλέπουμε ότι ο άλλος προσπαθεί να μας ικανοποιεί για να μας έχει) το συζητούμε και μεταξύ μας εδώ στη Σύρο. Για παράδειγμα σε κατάστημα του τριγώνου κάθε φορά που θα πάει κάποιος από 'μας (αναφέρομαι στους Συριανούς αλλά έχω διαβάσει παρόμοια και για τους υπόλοιπους) σε κάθε αγορά μας ανεξαρτήτως κόστου θα μας γίνει έκπτωση (χωρίς να ζητηθεί) και θα δωθεί δώρο ενώ στα υπόλοιπα 2 καταστήματα κάνουν κωλοτούμπες να βρουν τα 5 λεπτά για να σου δώσουν τα ρέστα μην τυχόν και ζημιωθούν.

είναι κοντόφθαλμοι φίλε Getsa μόνο να σκεφτείς τί τζίρο χάνουν απο τις τακτικές τους (και δέ μιλάω μόνο για εκπτώσεις ένα ζεστό χαμόγελο φτάνει , όχι η ειρωνία στο πρόσωπο)

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:22:10 μμ »
Φίλε Salonikie, καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου !!!!!!

Οι λίγες συναλλαγές που είχα κι εγώ με τοπικά μαγαζιά ήταν όλες ... εφιαλτικές από πολλές πλευρές (οικονομικής φύσεως, αξιοπιστίας αλλά και γενικά εξυπηρέτησης). Και η μία "έκπτωση" που κάποτε τελικά μου έγινε (έκπτωση φυσικά για δεδομένα ελληνικού μαγαζιού, γιατί το ίδιο αντικείμενο το βρήκα μετά στη μισή τιμή στο ίντερνετ  :evil: ) μάλλον οφειλόταν, απ' ότι κατάλαβα, σε .... παρεξήγηση στην αρχική συνεννόηση !!!  :roll:

Δυστυχώς αποφεύγω πλέον να επισκέπτομαι τα τοπικά μαγαζιά, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός ...  :twisted:  

Σε αυτή τη χώρα όλοι γκρινιάζουμε ότι δεν πάνε καλά οι επιχειρήσεις μας, αλλά από την άλλη το πρόβλημα θέλουμε να λυθεί από μόνο του ή να το λύσουν οι άλλοι, χωρίς εμείς να κουνήσουμε ούτε το δαχτυλάκι μας ή να θυσιάσουμε κάτι, τουλάχιστον στην αρχή της προσπάθειας. Μόνο ΓΚΡΙΝΙΑ είμαστε !!!!

Τελειώνοντας, ακόμα και η υπερβολική καθυστέρηση που πρέπει να υποστούμε από πολλά online μαγαζιά του εξωτερικού δε συγκρίνεται με την ψυχική ταλαιπωρία που βιώνεις στα περισσότερα Ελληνικά μαγαζιά, όπως πολύ ωραία έχεις περιγράψει στο άνοιγμα του θέματος.

::eusa_clap::  
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:23:00 μμ »

πρόσφατα έκλεισε   :roll: :roll: :roll:

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:30:37 μμ »
Σε αυτή τη χώρα όλοι γκρινιάζουμε ότι δεν πάνε καλά οι επιχειρήσεις μας, αλλά από την άλλη το πρόβλημα θέλουμε να λυθεί από μόνο του ή να το λύσουν οι άλλοι, χωρίς εμείς να κουνήσουμε ούτε το δαχτυλάκι μας ή να θυσιάσουμε κάτι, τουλάχιστον στην αρχή της προσπάθειας. Μόνο ΓΚΡΙΝΙΑ είμαστε !!!!
Τελειώνοντας, ακόμα και η υπερβολική καθυστέρηση που πρέπει να υποστούμε από πολλά online μαγαζιά του εξωτερικού δε συγκρίνεται με την ψυχική ταλαιπωρία που βιώνεις στα περισσότερα Ελληνικά μαγαζιά,  

Είναι ο έλληνας επιχειρηματίας, ανοίγω μαγαζί χωρίς στρατηγική και στόχους! και χωρίς να μας ενδιαφέρει να ικανοποιηθεί ο πελάτης, ότι πουλήσουμε !

πρόσφατα έκλεισε   :roll: :roll: :roll:

Δυστηχώς (για άλλους λόγους) μίλησα αρκετές φορές μαζί του

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:33:04 μμ »
Παντως ρε παιδια χωρις να εχετε αδικο σε γενικες γραμμες, εχω τις ενστασεις μου στα γραφομενα σας.

Παράθεση
Οι γνωστοί  μοντελομαγαζάτορες της Θεσσαλονίκης είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. box

Υπαρχει καποιος κανονας που να εδραιωνει τη παραπανω αποψη για τους μαγαζατορες της Θεσσ/νικης ??? :o :o :shock: :shock: αν ναι ,πειτε τον γιατι μενω εκπληκτος με το σκεπτικο!

Παράθεση
Πήγα να ψωνίσω σήμερα κάποια τρυπανάκια που δυστηχώς μόνο ο συγκεκριμένος είχε (αφού είχα κάνει τηλέφωνα σε 2-3 άλλους) και ήθελα να πάρω και μία βάση για φιγούρες. Το ποσό ήταν 22,30 του λέω φίλε μπορείς να μου το αφήσεις 20,00e;

Προσωπικα ουδεποτε εχω αξιωσει τη παραμικρη εκπτωση σε οποιοδηποτε μοντελιστικο καταστημα,αν βεβαια ο καταστηματαρχης την κανει θα τη δεχτω κι αυτο ειναι αρκετο ωστε να μου κανει μια "θετικη εντυπωση",αν παλι δεν μου γινει εκπτωση αυτο δεν επηρεαζει καταλυτικα τις μελλοντικες αγορες μου απο αυτο το καταστημα.
Παρα ταυτα δε σας κρυβω πως στο καταστημα που θα μου κανουν την εκπτωση θα το εχω σε πρωτη προτιμηση στις επομενες αγορες μου ::icon_thumright::

Παράθεση
και  θα δωθεί δώρο ενώ στα υπόλοιπα 2 καταστήματα κάνουν κωλοτούμπες να βρουν τα 5 λεπτά για να σου δώσουν τα ρέστα μην τυχόν και ζημιωθούν.

τυπικα ομως οι παραπανω ειναι σωστοι Γεωργιε,εξαλλου δε ξερω αν αυτοι ειναι απλοι υπαλληλοι η οι ιδιοκτητες, οποτε θα κανουν μια εκπτωση η οχι αναλογως της θεσης τους.....

Κλεινω το ποστ μου με τη θερμη παρακληση για κοσμια συζητηση.

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:42:42 μμ »

Καταρχάς νομίζω ότι η συζήτηση είναι πολύ κόσμια, ούτε βρισιές ούτε κατονομάζεται κανένας.....αυτό όμως δέ σημαίνει ότι όλα πρέπει να τα καταπίνουμε χωρίς να έχουμε γνώμη. Καταλαβαίνω ότι σαν διαχειριστής έχεις μία θέση που δέν θέλεις να δυσαρεστήσεις κάποιους, μπορεί να έχουν κάποιοι και σχέση με το site, αλλά φίλε Viper αναφέρεις μόνο για το οικονομικό μέρος (εκπτώσεις) όπως γράφω πιο πρίν εμένα προσωπικά μου αρκεί και ένα ζεστό χαμόγελο το οποίο λείπει παντελώς!

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:43:53 μμ »
Λάμπρο έχω εργαστεί περίπου 15 χρόνια σε καταστήματα λιανικής ειδών πληροφορικής. Εκεί το ποσοστό κέρδους κυμαίνεται από 5% μέχρι 15%. Πάρα πολλές φορές, για διαφόρους λόγους γινόταν είτε έκπτωση είτε δίνονταν δώρο. Στα είδη μοντελισμού που το ποσοστό κέρδους είναι >=100% δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:44:12 μμ »
Kai sto exoteriko den zita kaneis ekptosi - ean stin kani to magazi apo mono tou alli iopothesi  :roll:

Telika tou ta pliroses ta 2 evro  :twisted:
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:46:16 μμ »
Λάμπρο έχω εργαστεί περίπου 15 χρόνια σε καταστήματα λιανικής ειδών πληροφορικής. Εκεί το ποσοστό κέρδους κυμαίνεται από 5% μέχρι 15%. Πάρα πολλές φορές, για διαφόρους λόγους γινόταν είτε έκπτωση είτε δίνονταν δώρο. Στα είδη μοντελισμού που το ποσοστό κέρδους είναι >=100% δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα?

ναι βρε φιλε,δεν αντιλεγω σε αυτο,απλα επισημαίνω πως "τυπικα" ειναι ενταξει οι ανωτέρω.Απο κει και περα ο καθε μοντελιστης-πελατης  κανει τις επιλογες του και ψωνιζει οπου τον συμφερει αλλα και οπου τον εξυπηρετουν καλυτερα ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:47:39 μμ »
Φίλε σαλονικιε δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου γιατι δυστυχώς υπάρχει και αυτο το κομμάτι αλλά θα ήθελα να αναφέρω όμως μιια αντίθετη περίπτωση που πραγματικά με εξέπληξε αφάνταστα.Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε απο το εξωτερικό ο κομπρεσορας που παρήγγειλα ο οποίος ομως δεν περιείχε καμια οδηγία σχετικά με τη λειτουργία του και ετσι αποφάσισα προκείμενου να μην κάνω κατι λάθος(καθοτι τελειως ασχετος) να τον πάρω παραμάσχαλα και να πάω στο μοντελιστικο κατάστημα που υπάρχει στην Καλαμαριά και να με βοηθήσει το παιδί που ηταν εκει.Εννοείται βέβαια πως ντράπηκα αρκετά-καταλαβαίνεις γιατι-αυτος όμως οχι απλα μου έδειξε τα πάντα γυρω απο τη χρήση του αλλά με ιδιαίτερη χαρά μου εκανε(χωρις να αναφερθώ καν)ενα αναλυτικό μάθημα χρήσης του αερογραφου,τεχνικές βαψίματος κτλ.!!! :shock: Ήταν κατι που φυσικά δεν το περίμενα και δεν ξερω πόσοι αλλοι θα έκαναν κατι τέτοιο!Φυσικά το να πάρω αρκετά μοντέλα και χρώματα απο εκεί ήταν αυτονόητο μετά την απο την εξυπηρέτηση που έτυχα,αυτό το αναφέρω γιατι ευτυχώς δεν ειναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ιδια! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:51:35 μμ »

Καταρχάς νομίζω ότι η συζήτηση είναι πολύ κόσμια, ούτε βρισιές ούτε κατονομάζεται κανένας.....

δεν ειπα οτι δε γινετε κοσμια συζητηση,το υπογραμμιζω να μεινει ετσι ομως ::icon_thumright::

Παράθεση
αυτό όμως δέ σημαίνει ότι όλα πρέπει να τα καταπίνουμε χωρίς να έχουμε γνώμη.

ουδεις ισχυρίσθηκε το αντιθετο

Παράθεση
Καταλαβαίνω ότι σαν διαχειριστής έχεις μία θέση που δέν θέλεις να δυσαρεστήσεις κάποιους, μπορεί να έχουν κάποιοι και σχέση με το site.

ποιους λες φιλε μου?

Παράθεση
αλλά φίλε Viper αναφέρεις μόνο για το οικονομικό μέρος (εκπτώσεις) όπως γράφω πιο πρίν εμένα προσωπικά μου αρκεί και ένα ζεστό χαμόγελο το οποίο λείπει παντελώς!

....μα,αν δε κανω λαθος το οικονομικο μερος εγινε η αφορμη ωστε ακομα και να μη ξανα ψωνισεις απο το εν λογω καταστημα....πιο συγκεκριμενα γραφεις:

Αν κι εγω σε ερωτησα πρωτα για το σκεπτικο σου "Οι γνωστοί  μοντελομαγαζάτορες της Θεσσαλονίκης είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον." το οποιο δε μπορω να κατανοησω με καποιο γενικο κανονα.
Και δευτερον ειπα τι κανω εγω οσον αφορα στο ζητημα των εκπτωσεων που ειναι και το φλέγον δηλαδη,κακα τα ψεμματα το χαμογελο φιλε salοnikie ευκολα κοβεται χωρις εκπτωση :wink:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 28, 2009, 10:55:03 μμ »
Πάντως Θεοφιλε υπάρχουν και χειρότερα.Εμεις εδώ έχουμε δύο μαγαζιά που ασχολούνται μόνο με τηλεκατευθυνομενα και έχουν
κάποια στατικά μετριμένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.....Μακάρι φίλε να είχαμε όλους αυτούς που λες, τουλάχιστον θα μπορούσαμε να
αγοράσουμε κάποιο κιτ και να μην περιμένουμε από παραγγελίες.Φίλε εμένα αυτή είναι η χαρά μου,να δω το κιτ στο ράφι να
ψηθώ και να το αγοράσω επιτόπου.....και ας το πληρώσω λίγο παραπάνω ......βέβαια δεν αντιλέγω σε ότι έχεις πει ,πράγματι κάποιοι δε κάνουν
για αυτή τη δουλειά που για τον αγοραστή πελάτη η αγορά του κιτ κρίβει και έναν συναισθηματισμό.......

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 28, 2009, 11:02:06 μμ »
Η ουσία είναι οτι μας βλέπουν σαν ευρώ και οχι σαν πελάτες που εχουμε ανάγκη απο μια κουβέντα μια βοήθεια ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ και το σπουδαιότερο ερχομαι και αφήνω τα ωραία μου λεφτουδάκια που τα έβγαλα με κόπο και θελω την καλύτερη εξυπηρέτηση, δεν μου την κάνεις πάω άλλου τα δινω στα site του εξωτερικου που σου ζητάν και συγνώμη γιατί άργησαν 1 ήμερα να σου  στείλουν   την παραγκελια σου.

και το χειρότερο ηταν η απάντηση
Παράθεση
Το ποσό ήταν 22,30 του λέω φίλε μπορείς να μου το αφήσεις 20,00e; η απάντηση του : για 2 ευρώ κάνεις έτσι;
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 28, 2009, 11:05:58 μμ »
Φίλε σαλονικιε δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου γιατι δυστυχώς υπάρχει και αυτο το κομμάτι αλλά θα ήθελα να αναφέρω όμως μιια αντίθετη περίπτωση που πραγματικά με εξέπληξε αφάνταστα.Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε απο το εξωτερικό ο κομπρεσορας που παρήγγειλα ο οποίος ομως δεν περιείχε καμια οδηγία σχετικά με τη λειτουργία του και ετσι αποφάσισα προκείμενου να μην κάνω κατι λάθος(καθοτι τελειως ασχετος) να τον πάρω παραμάσχαλα και να πάω στο μοντελιστικο κατάστημα που υπάρχει στην Καλαμαριά και να με βοηθήσει το παιδί που ηταν εκει.Εννοείται βέβαια πως ντράπηκα αρκετά-καταλαβαίνεις γιατι-αυτος όμως οχι απλα μου έδειξε τα πάντα γυρω απο τη χρήση του αλλά με ιδιαίτερη χαρά μου εκανε(χωρις να αναφερθώ καν)ενα αναλυτικό μάθημα χρήσης του αερογραφου,τεχνικές βαψίματος κτλ.!!! :shock: Ήταν κατι που φυσικά δεν το περίμενα και δεν ξερω πόσοι αλλοι θα έκαναν κατι τέτοιο!Φυσικά το να πάρω αρκετά μοντέλα και χρώματα απο εκεί ήταν αυτονόητο μετά την απο την εξυπηρέτηση που έτυχα,αυτό το αναφέρω γιατι ευτυχώς δεν ειναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ιδια! ::salut::

Ο συγκεκριμένος που αναφέρεσαι είναι ο Δημήτρης (όντως χαμογελαστός, εξυπηρετικός, πρόσχαρος ) άν και μιά παραγγελία που έκανα δέν την έφερε ποτέ! (και δέ με πήρε και τηλ)  πάντως είναι σωστός (του κάνουμε και διαφήμιση κακώς)

Παράθεση
αλλά φίλε Viper αναφέρεις μόνο για το οικονομικό μέρος (εκπτώσεις) όπως γράφω πιο πρίν εμένα προσωπικά μου αρκεί και ένα ζεστό χαμόγελο το οποίο λείπει παντελώς!
Παράθεση
....μα,αν δε κανω λαθος το οικονομικο μερος εγινε η αφορμη ωστε ακομα και να μη ξανα ψωνισεις απο το εν λογω καταστημα....πιο συγκεκριμενα γραφεις:

άν διαβάσεις προσεκτικά γράφω ότι με είχε χάσει ήδη σαν πελάτη (λόγω αυτών που μου πούλησε)

Παράθεση
Καταλαβαίνω ότι σαν διαχειριστής έχεις μία θέση που δέν θέλεις να δυσαρεστήσεις κάποιους, μπορεί να έχουν κάποιοι και σχέση με το site.

λέω ΜΠΟΡΕΙ δέν ξέρω

Πάντως Θεοφιλε υπάρχουν και χειρότερα.Εμεις εδώ έχουμε δύο μαγαζιά που ασχολούνται μόνο με τηλεκατευθυνομενα και έχουν
κάποια στατικά μετριμένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.....Μακάρι φίλε να είχαμε όλους αυτούς που λες, τουλάχιστον θα μπορούσαμε να
αγοράσουμε κάποιο κιτ και να μην περιμένουμε από παραγγελίες.Φίλε εμένα αυτή είναι η χαρά μου,να δω το κιτ στο ράφι να
ψηθώ και να το αγοράσω επιτόπου.....και ας το πληρώσω λίγο παραπάνω ......βέβαια δεν αντιλέγω σε ότι έχεις πει ,πράγματι κάποιοι δε κάνουν
για αυτή τη δουλειά που για τον αγοραστή πελάτη η αγορά του κιτ κρίβει και έναν συναισθηματισμό.......

Φίλε Σταμάτη δέν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λές (εγώ είμαι πωλητής όπως είπα και αυτό που προσέχω πάντα είναι η συμπεριφορά) εδώ στον Ni_Kos του είπαν άς πρόσεχες!

John-John έχεις δίκο φίλε μου και ξέρω ότι αγοράζεις πολύ πράγμα όπως ξέρω και την περίπτωση σου

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 28, 2009, 11:09:56 μμ »

Παράθεση

άν διαβάσεις προσεκτικά γράφω ότι με είχε χάσει ήδη σαν πελάτη (λόγω αυτών που μου πούλησε)

σωστος σε αυτο,ετσι γραφεις,mea culpa ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 28, 2009, 11:19:44 μμ »
Φίλε και εγώ πωλητής είμαι (ήμουν) και όπως είπα έχεις δίκιο αλλά εδώ σου μιλάω για μοντελιστικό μεσαίωνα χωρις
αναλακτικές λύσεις αγοράς.....χωρίς καταστήματα για να κάνεις τις όποιες συνγκρίσεις.........και αυτό φίλε για μένα τουλάχιστον είναι
χειρότερο......

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 28, 2009, 11:21:17 μμ »
Παράθεση από: viper
ποιους λες φιλε μου?

Παράθεση από: salonikios
λέω ΜΠΟΡΕΙ δέν ξέρω

αδερφε,τα ΜΠΟΡΕΙ και δε ξερω  θα προτιμουσα να μην αναφερθουν καθολου εκτος βεβαια αν εχεις βασιμα στοιχεια που θα δειξουν σε ολους οτι δε θελω λογω θεσης (sic) να δυσαρεστησω καποιους. ::icon_thumright::

ελπιζω να με καταλαβαινεις :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 28, 2009, 11:23:45 μμ »
Λοιπόν η άποψή μου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τους περισσότερους. Δεν καταλαβαίνω γιατί σαν μαγαζάτορας θα πρέπει να ενδώσω στην απαίτηση ενός πελάτη για έκπτωση 10,31% και γιατί ο πελάτης θα πρέπει να θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά του την έκπτωση αυτή.  Τη στιγμή που αναγράφω τιμές ο καθένας μπορεί να επιλέξει ελεύθερα από που θα γοράσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αποκτά το δικαίωμα να απαιτήσει και έκπτωση! Μήπως λοιπόν πρέπει να αναγράφουν ΟΛΟΙ φουσκωμένες τιμές για να ισορροπήσουν τις αιτήσεις για έκπτωση; Αλλά τότε η συζήτηση θα μεταβληθεί σε σύγκριση τιμών με το εξωτερικό. Κάτι μου λέει πως πέσαμε σε φαύλο κύκλο...

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

Και έχω και ερώτηση: Θα ζητάγατε έκπτωση στο Hannants; Γιατί όχι; Γιατί ναι;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 28, 2009, 11:27:43 μμ »
Παράθεση από: viper
ποιους λες φιλε μου?

Παράθεση από: salonikios
λέω ΜΠΟΡΕΙ δέν ξέρω

αδερφε,τα ΜΠΟΡΕΙ και δε ξερω  θα προτιμουσα να μην αναφερθουν καθολου εκτος βεβαια αν εχεις βασιμα στοιχεια που θα δειξουν σε ολους οτι δε θελω λογω θεσης (sic) να δυσταρεστησω καποιους. ::icon_thumright::

ελπιζω να με καταλαβαινεις :wink:

ok ξέχασε το

Λοιπόν η άποψή μου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τους περισσότερους. Δεν καταλαβαίνω γιατί σαν μαγαζάτορας θα πρέπει να ενδώσω στην απαίτηση ενός πελάτη για έκπτωση 10,31% και γιατί ο πελάτης θα πρέπει να θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά του την έκπτωση αυτή.  Τη στιγμή που αναγράφω τιμές ο καθένας μπορεί να επιλέξει ελεύθερα από που θα γοράσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αποκτά το δικαίωμα να απαιτήσει και έκπτωση! Μήπως λοιπόν πρέπει να αναγράφουν ΟΛΟΙ φουσκωμένες τιμές για να ισορροπήσουν τις αιτήσεις για έκπτωση; Αλλά τότε η συζήτηση θα μεταβληθεί σε σύγκριση τιμών με το εξωτερικό. Κάτι μου λέει πως πέσαμε σε φαύλο κύκλο...

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

Και έχω και ερώτηση: Θα ζητάγατε έκπτωση στο Hannants; Γιατί όχι; Γιατί ναι;

βγαίνουμε εκτός θέματος, απο αυτά που είπα μόνο τις εκπτώσεις κρατάμε; είναι δευτερεύων θέμα πρώτα είναι η σωστή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

Tags: