κακοπερναει ο Γιωργος 
Εδώ που τα λέμε, οι "καλές" εποχές πέρασαν και επειδή είχα καλομάθει, τώρα όντως κακοπερνάω...

Πάντως ούτε αχάριστος είμαι, ούτε πολεμοχαρής. Η εμπειρία του "πολεμικού ανταποκριτή" (σε εισαγωγικά πάντα γιατί το έκανα από την ασφάλεια του σπιτιού μου), ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα. Όμως, όσο και αν σου αρέσουν τα αεροπλάνα, όταν βλέπεις μαχητικά να επιστρέφουν χωρίς τις βόμβες τους, σε πιάνει ένα σφίξιμο σκεφτόμενος τους άτυχους που βρέθηκαν στο δρόμο του...
Τέλος πάντων, στο θέμα μας και πάλι με το 3ο και τελευταίο προς το παρόν μέρος. Πρόκειται για λιγότερο εντυπωσιακά στρατιωτικά αεροσκάφη, με πολιτικές ρίζες, με κάποια όμως να είναι ιδιαίτερα σπάνια στο να τα πετύχεις στην Ελλάδα (εκτός Σούδας εννοείται). Λόγω μικρότερου μεγέθους και μεγάλης απόστασης δεν γεμίζαν και πολλά pixel στις φωτό, οπότε η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη. Αλλά όπως προείπα δεν πρέπει να είμαι και αχάριστος...

Α. Falcon 900 της Βελγικής Αεροπορίας:

Β. Falcon 20 Βρετανικής εταιρείας που χρησιμοποιείται σε ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου:

Γ. Cessna Citation VII του Ισπανικού Ναυτικού:

Δ. C-26 Metroliner: ένα από τα μόλις 4 του Ναυτικού των ΗΠΑ που κάνουν δρομολόγια ανά την Ευρώπη:

Ε. C-9B του Ναυτικού των ΗΠΑ. Σπάνιο να βλέπεις πλέον την αρχική έκδοση του DC-9 να πετάει:

ΣΤ. Beechcraft 1900 της Ελβετικής Αεροπορίας. Ο πλέον ξεκάρφωτος επισκέπτης από όλους τους προηγούμενους:

Και για κλείσιμο, 2 bonus φωτογραφίες από το κατάστρωμα του USS Bataan. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, η μπασκέτα κάτω από τα Harrier:

Enjoy