0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ φωτογραφία του κ. Γιάννη Καρακασίδη από τη Λάρισα, που ανέβασε στο group της 348 στο facebook.(Image removed from quote.)
Αφιερωμενη στον Φιλτατο Δημ.Σαμπανη για τις ομορφες Φωτο που μας ανεβαζει στο Forum.Στα χειριστηρια ο καλος μου φιλος και "Δασκαλος'' Δημ.Πρετζας.
@DSAMPA............... Δημητρη μου σ'ευχαριστω πολυ και σε λιγο θα ανεβασω μερικες ακομα ΕΙΔΙΚΑ για σενα..... AETOC69................Γιαννη μου σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και θα χαρω πολυ να μου δωσεις τα "φωτα" σου στο SETUP τις 550 μου, γιατι δεν σου κρυβω, οτι ακομα ψαχνομαι.....
Bell 407 G-DKEM27-09-2010 18:00Δυστυχώς, τελείωμα της ημέρας χωρίς μια ακτίνα ήλιου ( ) οπότε στα δευτερόλεπτα που ήταν διαθέσιμα αξία είχε το instantane. Δεν είναι η "νεταρισμένη" φωτο, δυστυχώς (με τον 75-300mm)(Image removed from quote.)
Περιπολία στην Χαλκιδική (πάνω απο Ποτίδαια) Αν και λιγο μακρυνες ,ειναι πολυ ομορφες
Στην χθεσινή "τελετή λήξης" της spotter-ικης περιόδου 2010 μας τίμησε με τη διέλευση του ένα ζευγάρι Τyphoon...
Καλημέρα Νίκο.Επειδή δε σκαμπάζω,τί εννοείς όταν λές spotter-ική περίοδο? :?Πάντως είστε τυχεροί όσοι έχετε τέτοια οπτικά ''θεάματα''
[wiki=http://en.wikipedia.org/wiki/Aircraft_spotting]Aircraft spotting[/wiki]Παράθεση από: GROI στις Οκτωβρίου 10, 2010, 09:56:08 πμΚαλημέρα Νίκο.Επειδή δε σκαμπάζω,τί εννοείς όταν λές spotter-ική περίοδο? :?Πάντως είστε τυχεροί όσοι έχετε τέτοια οπτικά ''θεάματα'' Xειμωνιάζει και τα τσάρτερ σταματάνε. Του χρόνου πάλι...Με την ευκαιρία αντιγράφω από το παραπάνω link της wikipedia:Fight against terrorismIn the wake of the targeting of airports by terrorists, enthusiasts' organisations and the police in the UK have co-operated in drawing up a code of conduct. This attempts to allow enthusiasts to continue their hobby and to increase security around airports, by asking enthusiasts to contact police if they believe something they see or hear is suspicious.
Αδερφέ..... Γιά πότε μας την έπεσε η αστυνομία έξω από το Heathrow (κοντά στο συρματόπλεγα,σε χώρο όμως που δεν απαγορευόταν) δεν λέγεται........Αφού μας έψαξαν καλά καλά,βεβαιώθηκαν πως δεν είμαστε τρομοκράτες και μας έδωσαν και κλήση,τους ρωτήσαμε τί ώρα απογειωνόταν το Α380 και παρόλο που δεν το ήξεραν (το 380) κατάλαβαν πως είναι το μεγάλο διόροφο και επειδή υπολόγιζαν πως δεν θα προλάβουμε την απογείωση,μας πήγαν με το βανάκι περιμετρικά του αεροδρομίου στην αρχή του διαδρόμου γιά να το δούμε..........Κατά την διαδρομή βέβαια έκαναν τις "αθώες" ερωτήσεις τους στα παιδιά...... Πού μένετε,πότε ήρθατε,τί ομάδα είστε κλπ.................
Στην χθεσινή "τελετή λήξης" της spotter-ικης περιόδου 2010 μας τίμησε με τη διέλευση του ένα ζευγάρι Τyphoon... ...τα οποία αφού έσπασαν το σχηματισμό γύρισαν για προσγείωση: Το highlight της χρονιάς, οτιδήποτε άλλο πέρασε χθες συνηθισμένο και ανάξιο αναφοράς...Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι...Καλό Χειμώνα...
Ενα πολυ ομορφο αφος "παλαιμαχος" πετα ακομη και μας εμπνεει σεβασμο...... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)