Χαζεύοντας ένα απόγευμα το στοκ των μοντέλων μου

το μάτι μου έπεσε στο Μ109 της Italeri με αριθμό 246. Αυτό ήταν.....Μην έχοντας μέχρι σήμερα φτιάξει αυτοκινούμενο πυροβόλο και θέλοντας να ξεφύγω από τα παπάκια, γρήγορα γρήγορα αφαίρεσα το κουτί από τη στοίβα και άρχισα την κατασκευή. Στην απόφασή μου βοήθησε και το γεγονός ότι έχω τις λειτουργικές ερπύστριες κομμάτι κομμάτι της Skybow και τη μεταλλική κάνη της Barrel Depot. Κανείς όμως δε με προειδοποίησε για όσα θα ακολουθούσαν.....
Το κιτ τα έχει τα χρονάκια του και χρειάζεται αρκετό στόκο σε πολλά σημεία του πήγματος και του πύργου, όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε από τις φώτος που ποστάρω παρακάτω. Επίσης, πρέπει να προστεθούν κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες η Italeri παρέλειψε ή απέφυγε να προσθέσει στο κιτ. Εκεί όμως που πραγματικά θεώρησα τον εαυτό μου μοντελιστή μαζόχα ήταν όταν άρχισα να φτιάχνω τις ερπύστριες......

Χρειάστηκαν αρκετά τσιγάρα, 3-4 καφέδες και περίπου 6 ώρες για να κόψω τα τακούνια από τα πλαίσια και να αρχίσω να "σχηματίζω" τις ερπύστριες, οι οποίες αποτελούνται από 72 κομμάτια έκαστη

Έπειτα από 2 απογεύματα μαζοχισμού ετοίμασα τις ερπύστριες και τις άφησα στην άκρη.

Το μοντέλο έχει πλέον φτάσει σε αυτό το σημείο:

Θεωρώ ότι έχω περάσει τα μεγάλα εμπόδια και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα απολαύσω την κατασκευή του.
Ορίστε και μία φώτο από τη μεταλλική κάνη-γκουμούτσα

Από τον τίτλο μπορείτε να καταλάβετε ότι το μοντέλο θα γίνει Ελληνικό. Απλά δεν έχω αποφασίσει αν θα το κάνω μονόχρωμο Μ109Α5 ή τετράχρωμο Μ109Α2.
Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να έχω νεώτερα εντός της εβδομάδος.