ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Βαψιμο Ξυλινου πλοιου (YAMATO 1/250)
Viper:
--- Παράθεση από: Symeon στις Ιουνίου 03, 2009, 11:55:51 μμ ---Εγώ στα ξύλινα που έχω φτιάξει πριν το βάψιμο τα πέρναγα με το sealer τής molak αφού στέγνωνε πέρναγα ένα ελαφρύ τρίψιμο και μετά έβαφα.
--- Τέλος παράθεσης ---
που το πουλανε αυτο Μακη μου? που το αγορασες? ::salut::
c.nemo:
Kαλη συνέχεια και καλό κουράγιο μια και το Bismark θα τελειώσει σε 2 1/2 χρόνια......και για μένα ισχύει αυτό βέβαια μια και το
φτιάχνω και εγώ.Οι οδηγίες του βισμαρκ είναι πολύ κατατοπιστικές και θα σε βοηθήσουν και στο Yamato μιας καθότι της ίδιας
φιλοσόφίας κιτ.......
DIM57:
sealer ειναι ενα υγρο για ξυλο σαν βερνικι το οποιο κλεινει τους πορους του ξυλου σαν προετοιμασια για το τελικο βερνικι
το βρισκεις στα χρωματοπωλεια
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν κανει διοτι το σκαφος χρειαζεται λεια επιφανεια μεταλου οχι ξυλου οπως ειπε και ο Συμεων
αλλα ουτε και στο ξυλινο καταστρωμα που θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις γιατι προτιμοτερος ειναι ο καφε ξυλοστοκος οπως
ειπαμε πριν
τωρα αν επιμενεις για sealer βαλτο αλλα θα πρεπει οπωσδηποτε ΚΑΙ να στοκαρεις και νατριψεις μεχρι τελικης πτωσης :D
καλη συνεχεια
Symeon:
--- Παράθεση από: Viper στις Ιουνίου 04, 2009, 12:42:46 πμ ---
--- Παράθεση από: Symeon στις Ιουνίου 03, 2009, 11:55:51 μμ ---Εγώ στα ξύλινα που έχω φτιάξει πριν το βάψιμο τα πέρναγα με το sealer τής molak αφού στέγνωνε πέρναγα ένα ελαφρύ τρίψιμο και μετά έβαφα.
--- Τέλος παράθεσης ---
που το πουλανε αυτο Μακη μου? που το αγορασες? ::salut::
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλημέρα Λάμπρο. Αυτό το αγόρασα από τον Καλφάκη. ::salut:: Συνήθως φέρνει μερικά κουτάκια ελπίζω να έχει ακόμα. :mrgreen:
KostasT:
File Petro kalimera, epeidi to hull sou einai ksilino tha sinistousa car filler kati san to P38 pou poulane edo einai gia aytokinita.
Anakatepseto me thinner kai perase to hull ena kalo heri me pinelo douleuontas to siga siga, kai asto kana dyo meres na stegnosi.
Meta wet and dry kai egines.
Kalimera ::icon_thumright::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση