Αποστολέας Θέμα: STRYKER 1130 AFV Club φωτογραφίες  (Αναγνώστηκε 5961 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
Απ: STRYKER 1130 AFV club φωτογραφίες
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 23, 2009, 11:57:40 μμ »
greekfeta  για το συγκεκριμενο κιτ επειδη εχει και απλες γραμμες χωρις πολλα εξογκωματα και λεπτομερειες , θα σου προτεινα να κανεις την τριχρωμη παραλλαγη αλλα με πιο κοφτο σβησιμο γιατι νομιζω οτι ειναι πιο σωστο. Εγω στην θεση σου θα χρησιμοποιουσα τις οδηγιες βαψιματος του κιτ μεγενθυμενες  σε pc ή εκτυπωτη. Κολλας το μεγενθυμενο πατρον με patafix στο μοντελο και ψεκαζεις με αερογραφο.Ενδιαμεσα στα διαφορετικα χρωματα εγω θα ψεκαζα ενα ακρυλικο βερνικι για να μην σηκωσει το patafix το προηγουμενο χρωμα.Στην φωτο που σου στελνω εχω χρησιμοποιησει πατρον απο χαρτι για να βαψω το καφε χρωμα.Μπορει να ειναι λιγο δυσκολο αλλα αν σου πετυχει θα γινει τελειο.

Αποσυνδεδεμένος GreekFeta

• ɐʇǝɟʞǝǝɹƃ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Buena Vista...
  • Σεβασμός στον Καλλιτέχνη!!!!!
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 24, 2009, 02:56:34 πμ »
Sorry Γιώργο για την εξαφάνιση, αλλά σαββατόβραδο βλέπεις...  ::kerasma:: ::kerasma:: ::kerasma::

Γιάννης είναι το καλλιτεχνικό μου...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Που λες, βλέποντας το δικό σου ψήθηκα περισσότερο για μονόχρωμο, έχω πειραματιστεί με την τρίχρωμη νατοϊκή πρόσφατα σε ένα τζιπ, αλλά χωρίς patron, με την τεχνική "με το μάτι"...  :wink: Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση με το patron και τη λεπτομέρεια με το βερνίκι, δεν το είχα σκεφτεί για να είμαι ειλικρινής,  ::icon_thumright::

ʼσχετο, επειδή είμαι τελείως άμπαλος με τα ελικόπτερα(όχι δλδ πως με τα υπόλοιπα είμαι expert  :oops:), αυτό στη φωτό είναι Mil ή κάνω λάθος? Καλά, περιττό βέβαια να σου πω πως το βάψιμο του είναι τέλειο...  ::eusa_clap:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 24, 2009, 04:09:16 πμ »
Καλημερα Γιαννη, μαλλον εχει ερθει η ωρα να παω για υπνο  το ξενυχτησα και σημερα ,αλλα αυτες τις ωρες βρισκω ηρεμια και θεση στον υπολογιστη. Εγω Γιαννη θα σου λεγα να το προσπαθησεις κι αν δεν πετυχει καλα να ειναι η χλωρινη . Το μοντελο ειναι το MIL MI 24 αλλα στην 1/72 ,οποτε η 1/35 θα  σου εδινε περισσοτερη ανεση . Χρησιμοποιησε το ακρυλικο   βερνικι σε σπρευ της vaiiejo ,εγω εχω βρει την υγεια μου με αυτο.Οτιδηποτε κανεις  και σου αρεσει  πανω στο μοντελο σε θεμα βαψιματος   σφραγισε το με ενα χερι ακρυλικο βερνικι ,ετσι ωστε αν κατι δεν σου πετυχει στο επομενο σταδιο ,να υπαρχουν πιθανοτητες να το σωσεις. ::salut:: ::salut:: ::salut:: Γιαννη  δεν υπαρχει κανεις  που να τα ξερει ολα ,απλα προσπαθουμε ολοι  για το καλυτερο

Αποσυνδεδεμένος GreekFeta

• ɐʇǝɟʞǝǝɹƃ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Buena Vista...
  • Σεβασμός στον Καλλιτέχνη!!!!!
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 24, 2009, 12:03:17 μμ »
Γιαννη  δεν υπαρχει κανεις  που να τα ξερει ολα ,απλα προσπαθουμε ολοι  για το καλυτερο

Αυτό λέω συνέχεια στον εαυτό μου όταν πιάνω κοπίδι και αερογράφο!! Σκέφτομαι να το τυπώσω και να το έχω κάτω από το τζάμι του τραπεζιού που "καλλιτεχνώ" για να μην το ξεχνάω!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θα το επιχειρήσω αλλά αυτή τη φορά με πατρόν, άλλωστε σαν ορθογώνιο κουτί είναι, όπως το περιέγραψες σε προηγούμενο post σου.  ::icon_thumright::

Ώστε στην 1/72 το Mil ε?... Οκ...  ::eusa_clap:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 24, 2009, 02:53:07 μμ »
Γιάννη σου ευχομαι καλη επιτυχια για την συνεχεια. ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 28, 2009, 01:23:03 μμ »
 Παιδιά σας έχω καμιά 20αριά φωτογραφίες απο την κατασκευή του stryker ( θα μου πειτε τώρα οτι ειναι σαν να σας είπα το φινάλε και τώρα σας ξαναγυρίζω στην αρχή ). Σας υπόσχομαι οτι δεν το ξανακάνω. Mπορεί να χρησιμευσεί σε κάποιον αφου αρκετές παραλλαγές  του stryker  της afv μοιράζονται κοινά κομμάτια.

Φωτο απο τα φωτοχαραγμένα κομμάτια . Τα προστατευτικά των αμορτισέρ  ειναι μια όμορφη  προσθήκη.

Το πριμερ αυτο το αραιωσα με οινοπνευμα ,και μαλιστα ψεκασε και πολυ λεπτη δεσμη.

Στις φωτο φαινονται μερικα σταδια του βαψιματος ,ο καθρεπτης απο αλουμινοχαρτο,η νεκροκεφαλη που με εκανε να επιλεξω την εκδοση command vehicle, το κανιστρο της βενζινης που χρησιμοποιησα μολυβι γραφιτη.
Παιδιά εις το επανειδήν  ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 28, 2009, 01:31:42 μμ »
 Ξέχασα, οι γριλλιες του κινητηρα περαστηκαν μονο  με το black smoke της mig productions. ::salut:: ::salut:: ::salut::

Tags: