Φίλοι μου kall1966,john-john,dj anas ευχαριστώ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ JOHN-JOHN είναι ποτέ δυνατόν να μην πω οτι ξέρω σε εναν συμπολεμιστή φαλακρό,άσχετα αν αργώ λιγάκι αφου γραφω μιά λεξη το λεπτό . Ειναι βλέπεις η πρώτη φορα που πληκτρολογώ κειμενο.Λοιπόν φίλε μου, τα μεταλλικά μέρη στα εργαλεία βάφτα με το 27004 metal cote της humbrol , ασε το χρωμα να στεγνωσει και μετα τριψτο με μαλακό πανί ,δινει καταπληκτική μεταλλική γυαλαδα. Για τα ξυλινα μερη πρωτα βαψτα με το 121 humbrol ,αστο να στεγνωσει καλα πριν το περασεις ενα χερι ακρυλικο βερνικι .Αυτο γινεται για να μην σου εμφανιστουν ασπριλες στο χρωμα. Σου συνιστω να δοκιμασεις το ματ βερνικι της vallejo, γιατι ακομα και να πνιξεις το μοντελο στο βερνικι στο τελος μενει μια λεπτη μεμβρανη που προστατευει το χρωμα που ειναι απο κατω.
Μετα κανεις μιξη 1μερος 121 +1μερος 142 . Αραιωνεις αυτο το χρώμα υπερβολικα και το περνας σαν φιλτρο πανω απο το 121 .Μενει μια διαφανεια πανω στο χρωμα που σου δινει το αποτελεσμα απο τις φωτο που βλεπεις. JOHN αν χρειαστεις κατι αλλο πες το.