Αποστολέας Θέμα: Damned in ice  (Αναγνώστηκε 6781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: Damned in ice
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 17, 2009, 04:28:46 μμ »
Αχ Περικλη θα δουμε :lol:ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 17, 2009, 04:50:50 μμ »
Τι έγινε ρε παιδιά ;Δημήτρη με'κάνες να ξαναπάω πίσω στην πρώτη σελίδα.....τόσο έξω έπεσα ρε %$#@@&^*...
Δεν ξέρω ή εγώ βλέπω μυγάκια η εσύ έχεις γινει πολύ απαιτητικός,αλλά πολύ απαιτητικός μιλάμε......καλη συνέχεια και αν ξαναβάψεις
κάτι πίσω ,ενημερωσέ με σε παρακαλώ λιγο πριν.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 17, 2009, 05:00:30 μμ »
τα κοκκινα το πιθανωτερο ειναι να ξαναβγουν ετσι χα χα χα  :D το ειδα το ονειρο Σταματη

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 17, 2009, 05:46:56 μμ »
Πετρο πρωτα βαφω με αερογραφο ακρυλικα τις βασικες αποχρωσεις και μετα ολα λαδια προσμιξεις διαφορα πρασινα καφε μπεζ κλπ
αυτο δινει τονικοτητες αλλα απαιτει χρονους στεγνωματος μεγαλυτερους υπαρχει κινδυνος αν δεν προσεξεις να χαλασεις κατι καλο
και αντε απο την αρχη εκτος καθε φορα να περιμενεις να στεγνωσει ψεκασμα ακρυλικο βερνικι μετα και συνεχιζεις σαν φυλακισμενος

μια διευκρίνιση

βάζεις τα λάδια ξεχωριστά ;
δηλ. στεγνώνει το ένα, μετά βάζεις το άλλο;

ψεκασμα ακρυλικο βερνικι ;;; ;;;
αφού τελειώσουν όλα τα λάδια ή ενδιαμέσα κάθε φορά ή το ψεκάζεις πριν στεγνώσουν ή τι άλλο roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 17, 2009, 06:19:14 μμ »
Πετρο καταρχην να σου πω οτι εχω εξοικιωση με τα λαδια λογω προτερου ζωγραφικου βιου
αλλα δεν ειναι και τιποτα φοβερο
παραδειγμα
βαφεις το πρασινο για το συγκεκριμενο αρμα ακολουθωντας την πεπατημενη φωτισματα κλπ
κατοπιν περνεις ενα λαδι πρασινο που μοιαζει αν και δεν ειναι απολυτο ανακατευεις και λιγο καφε
το περνας ολες τις επιφανειες που θελεις  και αρχιζεις να το δουλευεις ωστε στο τελος να μεινει λιγο
που ομως δινει ενα χρωματισμο διαφορετικο κατοπιν βαζεις λιγο ασπρο η κοκκινοκαφε και κανεις το ιδιο
παντα με φορα σαν τρεξιματα αυτο αναμειγνυεται με το υπαρχον και κανει μια τριτη αποχρωση
οτι δεν σου αρεσει το βγαζεις με μια μπατονετα και ουτως καθ εξης οσα χρωματα και οσες φορες θελεις
οταν εισαι ευχαριστημενος το αφηνεις στεγνωνει 2 ημερες ειναι υπεραρκετες και το περνας με ακρυλικο βερνικι ωστε
αν συνεχισεις την ιδια δουλεια να μη χαλασει το ηδη υπαρχον απο το νεφτι ,οταν τελειωσεις τα χρωματα  ειναι δεμενα μεταξυ των λογω αναμειξης και πολυ ζεστα
κατοπιν βερνικι και τα γνωστα.Βεβαια αυτο για τα μονοχρωμα γιατι σε παραλλαγη βραστα.
θελει λιγο πειραματισμο αλλα αν το κανεις μια δυο φορες συνηθιζεις και δεν μπορεις αλλιως πλεον χωρις λαδια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 18, 2009, 08:41:39 μμ »
Ετοιμος και ο β πρωταγωνιστης πριν παει για το τελικο φινιρισμα πειτε μου τι να διορθωθει
Επισης οι φωτο βγηκαν με φλασ αλλα οπως και στο προηγουμενο τα χρωματα βγαινουν αλοιωμενα τα καφε κοκκινα τα πορτοκαλι κιτρινα το λαδι καταπρασινο κλπ
καμμια ιδεα για αυτο?(χωρις να χρειασθει να κανω επεμβαση με photoshop)

[IMGt]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/smalcastle/DSCF2785.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/smalcastle/DSCF2784.jpg[/IMGt]

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 18, 2009, 08:58:48 μμ »
Λοιπόν φίλε Δημήτρη πραγματικά το flas είναι πρόβλημα(έχει αλειώσει τελείως το θέμα και έχει ξεχωρίσει τα λάδια) πρέπει να το καταργήσεις τελείως......(δεν είμαι καθόλου ειδικός στις φωτο)
Θα σου πω τι κάνω εγώ μήπως μπορείς να το κάνεις (δεν έχω επαγγελματική μηχανη).....ανάβω όλα τα φώτα στο σαλόνι και με τη βοήθεια ενός μικρού τρίποδα τραβάω το θέμα χρησιμοποιόντας τη χρονοκαθυστέρηση......πρόσεξε τη γωνια τραβήγματος για τη σκιά σου....την έχω πάθει αρκετές φορές.....
 Τον τρίποδα τον χρησιμοποίησα στα τρία τελευταία θέματα μου.......

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 18, 2009, 09:02:59 μμ »
αυτο που λες Σταματη εχει ξεχωρισει οτι στη πραγματικοτητα ειναι αναμεμιγμενο αν φταιει το φλας μικρο το κακο
δυο προβολακια και τελος αλλα τι προβολακια?

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 18, 2009, 09:22:11 μμ »
...δυο προβολακια και τελος αλλα τι προβολακια?
και 2 μικρά και φτηνιάρικα (των 4-5EUR έκαστο) πορτατιφάκια γραφείου με μπλε λάμπες (φυσικού ηλιακού φωτός) των 60W σου κάνουν τη δουλειά σου τέλεια.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 18, 2009, 09:30:16 μμ »
Φίλε το φλας φταίει και όσο πιο βράδυ τόσο το χειρότερο...το έκθεμα χάνει την τονικότητά του......γιάυτό και φαίνεται τελειως διαφορετικά στη φωτογραφία από οτι στο μάτι....αυτό δεν σημένει οτι είναι και σωστό.....το φλας είναι καλό για να δεις κάποια κατασκευαστική ανωμαλία......
Γι'αυτό φίλε δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ όταν δούμε τα χρώματα με το φλας.....

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 18, 2009, 09:55:05 μμ »
ευχαριστω nino Σταματη το πιασα το υπονοουμενο :wink:  αλλα καλο του εκανε θα δεις

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 18, 2009, 09:59:31 μμ »
Καλά γιάυτό ούτε συζήτηση........

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 18, 2009, 10:01:50 μμ »
λεω να θολωσω τα τζαμια με βερνικι λογω κρυου(?)

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 18, 2009, 10:03:05 μμ »
Πρόσεξε λίγο και με τί WB (white balance) "τραβάς"  :wink: :wink: :wink: και μια συμβουλή.....άλλαξε το φόντο είναι σκούρος και 100% δεν βοηθά στην σωστή φωτομέτρηση της μηχανής (γίνεται βέβαια φωτο/φηση και με σκούρο φόντο αλλά θέλει κάποια τρύκ  :wink: :wink: )

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 18, 2009, 10:04:55 μμ »
χμμμμ δύσκολο να θολώσουν λόγω των ανοικτών πλαινών..οπότε τα ζεστά χνώτα "έφευγαν" και δεν "κάθονταν" στο παμπρίζ ώστε με την διαφορά θερμοκρασίας να θολώνουν

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 18, 2009, 10:15:49 μμ »
χμμμμ δύσκολο να θολώσουν λόγω των ανοικτών πλαινών..οπότε τα ζεστά χνώτα "έφευγαν" και δεν "κάθονταν" στο παμπρίζ ώστε με την διαφορά θερμοκρασίας να θολώνουν
Και εγώ αυτό πιστέυω...συμφωνώ με Raw Shooter........βέβαια σίγουρα δεν έτριζαν από καθαριότητα...

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 18, 2009, 10:39:36 μμ »
πάντως εγώ προσωπικά ούτε βάφω το βράδυ ούτε τραβάω ποτέ φωτό με φλάς!
στο βάψιμο μπορείς να την πάθεις εύκολα ενω για τις φωτό άστα καλύτερα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 18, 2009, 11:29:02 μμ »
Έλα όμως που τα vampir βγαίνουν το βράδυ και διψάνε για κόλλα και διαλυτικό,για στόκο και χρώμα!!!

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 18, 2009, 11:54:05 μμ »
Έλα όμως που τα vampir βγαίνουν το βράδυ και διψάνε για κόλλα και διαλυτικό,για στόκο και χρώμα!!!

:lol: :lol: :lol: μήπως βγαίνει και ο Blade;

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 19, 2009, 12:12:15 πμ »
ενταξει  παιδια ευχαριστω θα βαλω δυο φωτακια και βλεπουμε παντως οντως ετσι βλεπεις και πολλες ατελειες ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 19, 2009, 07:50:53 πμ »
Όχι ο Βlade Θεόφιλε ο X-ACTO..........

Δημήτρη βάλε τα φώτα και κάνε τις δοκιμές σου .........μπορεις κάτω και πίσω από το θέμα
να βάλεις ενα χρωματιστό χαρτί που θα λειτουργίσει σαν φόντο.......και θα βοηθήσει στη
φωτομέτρηση.....και θα κάνει πιο έντονο το κοντράστ........

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 19, 2009, 04:37:46 μμ »
και τα δυο μαζι σε φως ημερας οποιες αλλες προσθηκες επανω στη σκηνη .... πιανουμε τις φιγουρες τωρα
και
μετα......νερα και παγος

[IMGt]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/smalcastle/F2795.jpg[/IMGt]

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 19, 2009, 04:47:40 μμ »
Εντάξει φίλε ,όλα τα λεφτά........δεν υπάρχει καμια συνγκριση με τις προηγούμενες φώτο ....λες και είναι
άλλα μοντέλα,σ'αυτές η δουλειά σου δείχνει πραγματικά απαιχτη όπως πραγματικά είναι.......μπράβο φίλε Δημήτρη......
κρίμα που έχεις ποστάρει τόσα θέματα με φωτο τραβηγμένες με φλας......
Θα δεις όταν αυτά τα δύο πατήσουν στο διόραμα το όλο θέμα θα απογειωθεί......καλη συνέχεια....

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 19, 2009, 05:02:32 μμ »
συνεχιζουμε Σταματη ::icon_thumright::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 19, 2009, 05:07:29 μμ »
πιανουμε τις φιγουρες τωρα

όντως πολύ καλύτερα τα άρματα , άντε να βλέπω φιγούρες!  ::eusa_dance:: ::drumstel:: ::Laie_41:: ::moshi44x42::

Tags: