0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπερηχητικες δεξαμενες (μισο μισο σχεδον ,ραφαλ φαντομ...ΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΦΑΝΤΟΜΙΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ )Ευχαριστω Περι για την ιδεα.
Παράθεση από: phantomakias στις Μαΐου 25, 2009, 10:23:02 μμΥπερηχητικες δεξαμενες (μισο μισο σχεδον ,ραφαλ φαντομ...ΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΦΑΝΤΟΜΙΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ )Ευχαριστω Περι για την ιδεα. Re tha mou faei allos tin doksa telika?? Kali sinexeia me ta mirazakia, tha vgoun tzami!
Φίλε phantomakia καλή συνέχεια με τα mirage ....για το πρόβλημα της σκόνης που λες ίσως φταίει η πίεση του αέραδοκίμασε με μειωμένη πίεση.....το χρώμα στεγνώνει πριν φτάσει στην επιφάνεια του μοντέλου...
Φιλε phantomakia η δουλειά σου είναι κατακπληκτική. Με αφήνει εντυπωσιασμένο .Συγχαρητήρια.Έχω κι εγώ ένα δίλιτρο με κάποιες ατέλειες που μόλις διορθώσω θα βγάλω φωτογραφίες και θα το αναβάσω στο forum.Μιλάμε για κατασκευή πρίν 10+ χρόνια.Ψάχνω μοιρόσημο της 331 ή 332 σε 1/48 για το κάθετο.Ξέρεις που θα βρώ;Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Τα εφαγες και τα 3α???? ΜΠΡΑΑΒΟΟΟΟ!!!!!! Μια ερωτηση μονο. Νομιζω οτι στο 2000-5 εχεις τις θυριδες των τροχων, ανοιχτες. Ετσι πρεπει???
Εξαιρετικοτατη δουλεια φιλε μου. Και τα 3 σουπερ!!! Γραμμη παραγωγης στην κυριολεξια. Να σε ρωτησω ομως, δεν τα βαρεθηκες καθολου που εφτιαχνες 3 μαζι???