Αποστολέας Θέμα: Μονόχνωτοι και Κοντόφθαλμοι Μοντελομαγαζάτορες!  (Αναγνώστηκε 9033 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

salonikios

• Επισκέπτης
Απ: Μονόχνωτοι και Κοντόφθαλμοι Μοντελομαγαζάτορες!
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 29, 2009, 12:25:46 μμ »
Πέντε σελίδες μηνύματα σε μιά μέρα  :!: Αυτό μπορεί να υποδηλώνει  οτι το θέμα ενδιαφέρει και καίει πολύ κόσμο.
Θα συμφωνήσω με τον gkontog και τον ΝebelWerfer. Δεν προσδοκώ έκπτωση από ένα μοντελιστικό κατάστημα και δεν συμφωνώ με το σκεπτικό οτι εφόσον είμαι τακτικός πελάτης θελω σώνει και καλά έκπτωση. Έχοντας δε δουλέψει πωλητής σε κατάστημα λιανικής, θυμάμαι πόσο αντιπαθουσα όσους πελάτες επιζητούσαν έκπτωση. Στα δε αθηναϊκά  καταστήματα πού κάνουν στάνταρ έκπτωση στα μέλη της IPMS ή στα μέλη του modelclub, ψωνίζω επειδή μου αρέσει το προϊον και η εξυπηρέτηση, όχι επειδή περιμένω έκπτωση.

Μου αρέσει που υπάρχουν διάφορες γνώμες....πάντως γιατί κολλάμε μόνο στο θέμα της έπκπτωσης δέν καταλαβαίνω  ::dontknow::
Καταρχήν νομίζω ότι έχουμε χάσει λίγο το νόημα δεν είναι η έκπτωση το θέμα άλλα πως απάντησε σε αυτό και πως σε εξυπηρέτησε.. 

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 29, 2009, 03:24:57 μμ »
1/ ερευνα αγορας/τιμης
2/ αγορα απο το επωφελεστερο σημειο
3/τελος
ΕΓΩ εχω το χρημα εγω αποφασιζω τι θα κανω αν θα αγορασω απο τον συμπαθη τον φτηνο η τον αντιπαθη
ειναι δικη μου επιλογη και δικη μου ευθυνη καθως αποτελει εμπορικη πραξη και τιποτε αλλο
Ολα τα υπολοιπα αποτελουν περικοκλαδες σε ρεαλιστικες και δυσκολες εποχες

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 29, 2009, 06:32:44 μμ »
Θεοφιλε δεν κολλισα και ουτε παρεξηγησα τις προθεσεις σου.Δεν ειπα οτι πηγες με σκοπο να πληρωσεις λιγοτερα!Προσεξε τι γραφω,νομιζω τα εγραψα πολυ κατανοητα ωστε ν αμην νομισεις ή νομιζει καποιος αλλος κατι και παρεξηγησει τα λεγομενα μου.

Την απαντιση την εδωσες μονος σου.Οι αλλοι μαγαζατορες σου εκαναν εκπτωση.(δεν ξερω απο μονοι τους ή αν τους ειπες εσυ).Δεν ειναι ολοι οι ιδιοι.Διαλεγουμε και περνουμε.
Γιατι πρεπει καποιος να ειναι ανγκασμενος να σου κανει εκπτωση?για να σε κρατησει πελατη?Αν ηταν ετσι πουθενα δεν θα πηγαιναμε γιατι θα θελαμε εκπτωση απο τις καφετεριες στις ταβερνες κτλ

Παντως προσωπικα αυτο το τεστ δεν θα μου αρεσε αν ημουν μαγαζατορας.Και πολυ πιθανον μετα απο αυτο συγουρα δεν θα σου εκανα εκπτωση και ας μην πατουσες ξανα στο μαγαζι μου.

Σκεψου εσυ να εισαι πισω απο μια ταμικαη να πουλας αχλαδια και να ερθει καποιος να αγορασει 1 κιλο.Κοστιζει 10 ευρο του λες και στο καπακι ο αλλος να σου λεει δεν μου τα αφηνεις 7?
Γιατι να του τα αφησεις?Εγω δεν θα τα αφηνα δεν ξερω αν εσυ επαττες κατι αντιθετο.

φιλικα
 ::salut::
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 29, 2009, 06:44:46 μμ »
σαλονικιε φαντασου τι γινεται στην υπολοιπη επαρχια(βολο)3 φορες χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τους γραφεις και στον επομενο!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 29, 2009, 06:47:28 μμ »
"Παιδιά"  ::keep_mod:: :wink: :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος JOHNGE

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 29, 2009, 09:41:04 μμ »
Δεν είναι θέμα έκπτωσης και κακώς το βάζουν έτσι οι φίλοι.
Είναι  θέμα γενικότερης κουλτούρας,. Και στη Αθήνα τα ίδια συμβαίνουν.
Επικρατεί  η λογική της αρπαχτής  και του αν σου αρέσει.
Θα χρειασθούν χρόνια για να αλλάξει η νοοτροπία, η οποία άλλωστε υπάρχει σαν φαινόμενο
σε κάθε τομέα της ζωής. Πιθανόν και εμείς οι ίδιοι σε αλλες περιπτώσεις να φερόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Μαΐου 29, 2009, 10:29:22 μμ »
σαλονικιε φαντασου τι γινεται στην υπολοιπη επαρχια(βολο)3 φορες χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τους γραφεις και στον επομενο!!!!!!!!!!!!!

χ2

Δεν είναι θέμα έκπτωσης και κακώς το βάζουν έτσι οι φίλοι.
Είναι  θέμα γενικότερης κουλτούρας,. Και στη Αθήνα τα ίδια συμβαίνουν.

φίλε κατάλαβες ακριβώς γιατί μιλάω. Περί πωλησιακής κουλτούρας!

Την απαντιση την εδωσες μονος σου.Οι αλλοι μαγαζατορες σου εκαναν εκπτωση.(δεν ξερω απο μονοι τους ή αν τους ειπες εσυ).Δεν ειναι ολοι οι ιδιοι.Διαλεγουμε και περνουμε.
Γιατι πρεπει καποιος να ειναι ανγκασμενος να σου κανει εκπτωση?για να σε κρατησει πελατη?Αν ηταν ετσι πουθενα δεν θα πηγαιναμε γιατι θα θελαμε εκπτωση απο τις καφετεριες στις ταβερνες κτλ

Αλβίνε θα στο πώ ξεκάθαρα (γιατί ασχολείσαι με την έκπτωση ιδιαίτερα). Πηγαίνεις σε ένα μοντελομάγαζο απο τα λίγα που υπάρχουν ακόμα και στη Θεσσαλονίκη. Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που ζητάς για να γίνεις  πελάτης του;...........για μένα είναι η ευγένεια (πάνω απο όλα) , η εξυπηρετικότητα,  ο ενθουσιασμός, η γνώση του προιόντος, οι προσφορές που έχει. Ακόμα και κάποιος ο οποίος είναι μουντρούχος άν σου κάνει καλές τιμές (υπάρχει τέτοιος) λές άντε ίσως να ξαναπάω....άν είναι ακριβός αλλά ο άνθρωπος είναι γνώστης, σε βοηθάει, είναι ευγενικός εγώ θα είμαι πελάτης του (γιατί ξέρεις εκ των πραγμάτων ότι θα πληρώσεις περισσότερα αλλά θα σε βοηθήσει κιόλας -δέν θα χαλαστείς-), εσύ δηλαδή τί θέλεις να είναι ακριβός να σου λέει 2 λέξεις την ώρα και να λές -δέ πειράζει αφού βρήκα αυτό που ήθελα- (για μένα μετράει η ανθρώπινη συμπεριφορά πάνω απο όλα). Προσωπικά το πιό σημαντικό είναι να με κάνουν να νοιώθω σημαντικός για αυτούς και όχι σαν πορτοφόλι (αν και κάποιοι μπορούν να διαφωνούν με αυτό ως πωλητές).

Tags: