Θεοφιλε δεν κολλισα και ουτε παρεξηγησα τις προθεσεις σου.Δεν ειπα οτι πηγες με σκοπο να πληρωσεις λιγοτερα!Προσεξε τι γραφω,νομιζω τα εγραψα πολυ κατανοητα ωστε ν αμην νομισεις ή νομιζει καποιος αλλος κατι και παρεξηγησει τα λεγομενα μου.
Την απαντιση την εδωσες μονος σου.Οι αλλοι μαγαζατορες σου εκαναν εκπτωση.(δεν ξερω απο μονοι τους ή αν τους ειπες εσυ).Δεν ειναι ολοι οι ιδιοι.Διαλεγουμε και περνουμε.
Γιατι πρεπει καποιος να ειναι ανγκασμενος να σου κανει εκπτωση?για να σε κρατησει πελατη?Αν ηταν ετσι πουθενα δεν θα πηγαιναμε γιατι θα θελαμε εκπτωση απο τις καφετεριες στις ταβερνες κτλ
Παντως προσωπικα αυτο το τεστ δεν θα μου αρεσε αν ημουν μαγαζατορας.Και πολυ πιθανον μετα απο αυτο συγουρα δεν θα σου εκανα εκπτωση και ας μην πατουσες ξανα στο μαγαζι μου.
Σκεψου εσυ να εισαι πισω απο μια ταμικαη να πουλας αχλαδια και να ερθει καποιος να αγορασει 1 κιλο.Κοστιζει 10 ευρο του λες και στο καπακι ο αλλος να σου λεει δεν μου τα αφηνεις 7?
Γιατι να του τα αφησεις?Εγω δεν θα τα αφηνα δεν ξερω αν εσυ επαττες κατι αντιθετο.
φιλικα
