Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΚΕΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ DETOLF  (Αναγνώστηκε 7529 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος steliosgt

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΚΕΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ DETOLF
« στις: Μαΐου 04, 2009, 11:00:03 πμ »
Καλημερα σε ολους!!! ::salut::   τσεκαρα ισχυει στο ικεα η προσφορα  μονο για την τριτη 5/5 εχει την βιτρινα Detolf απο 49 euro μονο 29 euro    :!: :!:

Στο καταστημα στο ποταμι υπαρχουν διαθεσιμα 21 κομματια (σκουρο ξυλο) :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΚΕΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ DETOLF
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 06, 2009, 08:29:05 μμ »
Ορμόμενος εκ της προσφοράς πάω και στήνομαι 0730 το πρωί στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο με σκοπό να πάρω τις βιτρίνες και να την κάνω ταχέως σε συνάντηση στις 1100 στην άλλη άκρη της Αττικής οδού. Πάνω που ηρεμώ και γλαρώνει το βλέφαρο εμφανίζετε ο κος Μάντζιος Λάμπρος μέσα στη χαρά και αρχίζει να κάνει χώρο στο αμάξι του για να βάλει τις βιτρίνες. Αφού αφαιρεί περίπου 7m3 πράγματα, τα αναδιατάσσει και πάμε και στηνόμαστε μπροστά στην πόρτα ακριβώς στις 0900.

Αλλά οϊμέ, συφορά. Ανακοίνωσις τινά επί της υάλινης θύρας πληροφορεί τους μελλοντικούς πελάτας ότι το κατάστημα εκκινεί συναλλαγές με το κοινό από της 10ης πρωινής :shock: Πέφτω σε μια κατάθλιψη και φεύγω ακολουθούμενος από τον κο Μάντζιο ο οποίος απάνθρωπα μου ανακοινώνει "εγώ μένω δίπλα, θα ξαναέρθω!".

Πάω στο ραντεβού μου όπου ΟΛΟΙ με στήνουν. Επιστρέφω γραφείο με το μανόμετρο στα 1200psi και αποφασίζω πως δεν θέλω πια τη γαμ&@#%&@#% τη βιτρίνα, να τις πάρει όλες ο Μάντζιος που μένει κοντά να τον πνίξει η γυναίκα του, άτιμη κενωνία που με έριξες στα Τάρταρα :evil:

Αλλά οι θεοί αποφάσισαν να αλλάξουν στάση απέναντι στον κακόμοιρο τον gkontog. Συνάδελφος πάει σε συνάντηση με μελλοντικό πελάτη στη Βάρη και με παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας να μου ανακοινώσει πως έχει ξεχάσει στο γραφείο το laptop του με την παρουσίαση. Κανονικά η απάντησή μου θα ήταν:

- Αστα φίλε, έχω μπλέξει με έναν enumerator του API και μου γυρνάει έναν null pointer και με έχει λιώσει στα GPF, και άλλα τέτοια που ο πωλητής αδυνατεί να καταλάβει (ναι, είμαι καλός, πολύ καλός, όταν όμως είμαι κακός είμαι πολύ καλυτερος ::glossa:: ) αλλά τώρα είδα την ευκαιρία και την άρπαξα. Παίρνω το laptop του, του το αφήνω και βουρ στο ΙΚΕΑ. Στο δρόμο με παίρνει τηλέφωνο ο κος Μάντζιος να μου πει πως πήρε βιτρίνες και αν θέλω καμμία. Οχι απαντώ, δεν σας έχω ανάγκη κε πυροσβέστα (Λάμπρο σε ευχαριστώ πολύ, είσαι κούκλος!) και φτάνω στο ΙΚΕΑ όπου σε μία έκρηξη καπιταλιστικής μανίας παίρνω 4 βιτρίνες και φεύγω ευτυχισμένος σα τζίτζικας το καλοκαίρι.

Και σήμερα αποφασίζω να στήσω την πρώτη. Οι οδηγίες λένε πως απαιτούνται 2 άτομα οπότε τη στήνω μόνος μου (και περισσεύει και ένα άτομο) και σε 40 λεπτά είχα αυτό. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Πολύ θετικές θα έλεγα. Θα συνεχίσω και αν δε σφαχτώ σαν αρνί, θα έχω επιτέλος καινούργιο και πολύ χώρο για τα υπερμοντέλα μου.

Αυτά. Πάω για τη συνέχεια, καλή μου τύχη...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 06, 2009, 08:55:20 μμ »
Ερώτηση 1η προς κο Μάντζιο:
Πόσες βιτρίνες πήρες βρε αθεόφοβε :?:
 :mrgreen:
Ερώτηση 2η προς τον ίδιο κύριο:
Τί τις θέλεις τις βιτρίνες :?: Για να βάλεις μέσα τα μισοτελειωμένα μοντέλα σου :?:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 07, 2009, 07:58:38 πμ »
Μεγάλη μάρκα είναι ο άτιμος ο πυροσβέστας τελικά.Να δώ τι θα πεί η γυναίκα που θα δεί τόσο γυαλικό στο σπίτι.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 07, 2009, 09:18:54 πμ »
Ερώτηση 1η προς κο Μάντζιο:
Πόσες βιτρίνες πήρες βρε αθεόφοβε :?:
Ερώτηση 2η προς τον ίδιο κύριο:
Τί τις θέλεις τις βιτρίνες :?: Για να βάλεις μέσα τα μισοτελειωμένα μοντέλα σου :?:

οι βιτρίνες θα είναι για το νέο γραφείο  :wink:

είχα σκοπό να πάρω 2 βιτρίνες για μένα και 1 για τον Δημήτρη αλλά φτάνοντας (τελικά ) στο κατάστημα είδα με τρόμο ότι στο πάρκιν σε όλα σχεδόν τα ΙΧ προσπαθούσαν να φορτώσουν και απο μια βιτρίνα κατ ελάχιστο. Μπαίνοντας στο κατάστημα και πηγαίνοντας ανάποδα να μπώ από τα ταμεία και όχι από την κανονική διαδρομή είδα ότι δεν υπήρχε καροτσάκι πΟυ να μην έχει από 1 εώς 3 βιτρίνες φορτομένες. Το τελικό χτύπημα ήρθε όταν πλήσίασα τις παλέτες με τις συσκευασμένες βιτρίνες (στο κεντρικό διάδρομο μπροστά από τα ταμεία και όχι στο συνηθιισμένο σημείο Διαδρομος Χ Ράφι Υ ) και άκουσα μία κυρία να απευθεινεται προς τη φίλη της λεγοντας ότι η DETOLF είναι η κατάλληλότερη για τα SWAROFSKI της........ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

εεεε όχι δεν είναι δυνατόν λέω και αποφασίζω να πάρω όσες θα χωρέσουν στο Corollaκι αλλά κατέληξα στο μικρό αριθμό των τεσσάρων  :cry: :cry: :cry: :cry: 

η μία από τις 4 έχει καπαρωθεί  :lol: :lol:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 07, 2009, 09:23:03 πμ »

Τι θα βάλει μέσα δεν ξέρω. Ασε που έχει πρόβλημα που τα λάστιχα του τράκτορα είναι μισό χιλιοστό πιο κοντά και έχει μεγάλη στεναχώρια το παλληκάρι, τι να σου πω...

Ακου να πάρει 4! Καλά τρελλός είναι; ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 07, 2009, 09:26:03 πμ »

Τι θα βάλει μέσα δεν ξέρω. Ασε που έχει πρόβλημα που τα λάστιχα του τράκτορα είναι μισό χιλιοστό πιο κοντά και έχει μεγάλη στεναχώρια το παλληκάρι, τι να σου πω...

Ακου να πάρει 4! Καλά τρελλός είναι; ::glossa::

μη μου το θυμίζεις πάλι αυτό το χιλιοστό....  :lol: :lol:

εσύ γιατί  μας δείχνεις μόνο τη μία οι υπόλοιπες που είναι  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 07, 2009, 09:27:13 πμ »
Τρελός δεν είναι....
Μάντζιος είναι :!: :!: :!:
Βλέπω πάντως η μέλλουσα σύζυγος να προχωράει σε κατάσχεση και ο κος Λάμπρος να κλαίει.....

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 07, 2009, 11:00:20 πμ »
Εγώ πάντως δεν πρόλαβα να πάρω detolf και πήρα μία άλλη ξύλινη, με γυάλινες πόρτες σε διάσταση 193x60x40 με το όνομα Berda. Ευτυχως χωράει το Hustler εκεί μέσα!

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 07, 2009, 03:34:41 μμ »
Την ώρα που εσείς ψωνίζατε βιτρίνες, εγώ ακολούθησα τα χνάρια του Τσίτσου και του Φίλιππου και παρέλαβα σήμερα τέσσερα στρατζαριστά πλεξιγκλάς για την Ντετόλφ μου, τα οποία  ταίριαξαν ζάχαρη μέσα. Ετσι είναι σαν να έχω δύο μέσα σε μία ::glossa::

Ο Λάμπρος έχει παρέα. Από ράφια γεμίσαμε, από μοντέλα είμαστε άδειοι... :oops:

Spoiler (hover to show)

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 22, 2010, 07:55:51 μμ »
Παίδες,συγνώμη που ξαναζωντανεύω ένα παλιό θέμα,αλλά σε μια αναζήτηση να βρώ μία''πρόχειρη''λύση στο να βάλω τα μοντέλα μου εν όψει μπάρκου,βρήκα στα ΙΚΕΑ τη βιτρίνα DETOLF που αναφέρετε.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι με τί τρόπο ''προσθέτουμε'' έξτρα ράφια και πώς στεγανοποιούμε τα κενά της.Ευχαριστώ a priori για τη βοήθειά σας  :wink:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 22, 2010, 08:09:31 μμ »
δες αυτο το θεμα :arrow: [desc=Για τους κατόχους βιτρίνας Detolf - IKEA]http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,11591.0.html[/desc]

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 22, 2010, 08:46:34 μμ »
δες αυτο το θεμα :arrow: [desc=Για τους κατόχους βιτρίνας Detolf - IKEA]http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,11591.0.html[/desc]

Σ'ευχαριστώ πολύ Λάμπρο,να'σαι καλά που με βοήθησες  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 05:54:31 μμ »
To IKEA εχει ακομη DETOLF ή τις εχει σταματησει?

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:10:16 μμ »
λογικα την εχει, εγω πριν κανενα 3μηνο πηρα μια

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:18:18 μμ »
To IKEA εχει ακομη DETOLF ή τις εχει σταματησει?

Στον καινούργιο κατάλογο δεν τις έχει. Μάλλον θα πρέπει να πας μια βόλτα ή να τους ρωτήσεις τηλεφωνικά, εάν  το συγκεκριμένο συνεχίζει.

Spoiler (hover to show)

type less model more

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 08:52:08 μμ »
λογικα την εχει, εγω πριν κανενα 3μηνο πηρα μια
Same...

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 01:01:10 πμ »
Πηγα τελικα και βρηκα!

Και μαλιστα το χρωμα που ηθελα για να ταιριαζει με τα υπολοιπα επιπλα! :mrgreen: ::glossa::

Tags: