Ορμόμενος εκ της προσφοράς πάω και στήνομαι 0730 το πρωί στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο με σκοπό να πάρω τις βιτρίνες και να την κάνω ταχέως σε συνάντηση στις 1100 στην άλλη άκρη της Αττικής οδού. Πάνω που ηρεμώ και γλαρώνει το βλέφαρο εμφανίζετε ο κος Μάντζιος Λάμπρος μέσα στη χαρά και αρχίζει να κάνει χώρο στο αμάξι του για να βάλει τις βιτρίνες. Αφού αφαιρεί περίπου 7m
3 πράγματα, τα αναδιατάσσει και πάμε και στηνόμαστε μπροστά στην πόρτα ακριβώς στις 0900.
Αλλά οϊμέ, συφορά. Ανακοίνωσις τινά επί της υάλινης θύρας πληροφορεί τους μελλοντικούς πελάτας ότι το κατάστημα εκκινεί συναλλαγές με το κοινό από της 10ης πρωινής

Πέφτω σε μια κατάθλιψη και φεύγω ακολουθούμενος από τον κο Μάντζιο ο οποίος απάνθρωπα μου ανακοινώνει "εγώ μένω δίπλα, θα ξαναέρθω!".
Πάω στο ραντεβού μου όπου ΟΛΟΙ με στήνουν. Επιστρέφω γραφείο με το μανόμετρο στα 1200psi και αποφασίζω πως δεν θέλω πια τη γαμ&@#%&@#% τη βιτρίνα, να τις πάρει όλες ο Μάντζιος που μένει κοντά να τον πνίξει η γυναίκα του, άτιμη κενωνία που με έριξες στα Τάρταρα

Αλλά οι θεοί αποφάσισαν να αλλάξουν στάση απέναντι στον κακόμοιρο τον gkontog. Συνάδελφος πάει σε συνάντηση με μελλοντικό πελάτη στη Βάρη και με παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας να μου ανακοινώσει πως έχει ξεχάσει στο γραφείο το laptop του με την παρουσίαση. Κανονικά η απάντησή μου θα ήταν:
- Αστα φίλε, έχω μπλέξει με έναν enumerator του API και μου γυρνάει έναν null pointer και με έχει λιώσει στα GPF, και άλλα τέτοια που ο πωλητής αδυνατεί να καταλάβει (ναι, είμαι καλός, πολύ καλός, όταν όμως είμαι κακός είμαι πολύ καλυτερος

) αλλά τώρα είδα την ευκαιρία και την άρπαξα. Παίρνω το laptop του, του το αφήνω και βουρ στο ΙΚΕΑ. Στο δρόμο με παίρνει τηλέφωνο ο κος Μάντζιος να μου πει πως πήρε βιτρίνες και αν θέλω καμμία. Οχι απαντώ, δεν σας έχω ανάγκη κε πυροσβέστα (Λάμπρο σε ευχαριστώ πολύ, είσαι κούκλος!) και φτάνω στο ΙΚΕΑ όπου σε μία έκρηξη καπιταλιστικής μανίας παίρνω 4 βιτρίνες και φεύγω ευτυχισμένος σα τζίτζικας το καλοκαίρι.
Και σήμερα αποφασίζω να στήσω την πρώτη. Οι οδηγίες λένε πως απαιτούνται 2 άτομα οπότε τη στήνω μόνος μου (και περισσεύει και ένα άτομο) και σε 40 λεπτά είχα αυτό. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Πολύ θετικές θα έλεγα. Θα συνεχίσω και αν δε σφαχτώ σαν αρνί, θα έχω επιτέλος καινούργιο και πολύ χώρο για τα υπερμοντέλα μου.

Αυτά. Πάω για τη συνέχεια, καλή μου τύχη...