0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναγιώτη γειά σου, συγχαρτήρια για την νέα σου κατασκευή και χαράς το κουράγιο σου Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...
Για άλλη μιά φορά ήσουν καταπληκτικός Παναγιώτη,τα μπράβο είναι λίγα.
Και πάλι... τα σέβη μου (μοντελιστικά και όχι μόνο) !
πάλι ζωγράφισες ......
Μπράβοοοοοο μπράβοοοοοοοο...... μαγκνιφισεντ.... σπεσιαλλ... σουπερρρρρρρρ σουπεεεεεεερρρρρ.... ))Mου αρέσει... πίασε άλλο ένα για μένα... χαχαχαχαχαχα....Οπ τι είδανε τα μάτια μου στο βάθος μιας φωτογραφίας.... χαχαχα....Πολύ ωραίο καθαρό...Αν και τα f16 είναι πάντα μπιχλιάρικα.... χου χου...
Φοβερο το "Γερακι". Μετα απο το Phantom το ειδα και αυτο και μου βγηκαν τα ματια εξω.Τωρα θα κανω να μοντελαρω πολυ καιρο .Και παλι μπραβο για την υπεροχη δουλεια σου
Καλά εσύ phantom δεν φτιάχνεις ? Μας περδεύεις φίλε Πανέμορφο το Φου 16 Παναγιωτάκο, είναι άλλωστε ένα θέμα που εσύ το κατέχεις καλύτερα απ' όλους. Spoiler (hover to show)Καμιά προπέλα πότε θα δούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Παρα πολυ ωραιο το γερακι σου.. Πραγματικα αξιεπαινο το καθετο σταθερο.. Μπορεις να μου πεις τα πτερυγια του ακροφύσιου του κινητηρα με τι τα εβαψες ?
Συγχαρητήρια, πάρα πολύ ωραίο.Χαρά στην υπομονή σου, να κάτσεις να φτιάξεις όλο το σχέδιο με το χέρι!
Παράθεση από: antonio46 στις Μαΐου 04, 2009, 03:53:15 μμΦοβερο το "Γερακι". Μετα απο το Phantom το ειδα και αυτο και μου βγηκαν τα ματια εξω.Τωρα θα κανω να μοντελαρω πολυ καιρο .Και παλι μπραβο για την υπεροχη δουλεια σου Σκοπός είναι να πορώνεσαι και να εμπνέεσαι απο δουλειές άλλων για να στρωθείς στον.... πάγκο... (Τουλάχιστον εγώ εμπνέομαι απο πολλούς!) Σε ευχαριστώ φιλε μου!
Σούπερ συνονόματε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παναγιώτη πολύ όμορφη κατασκευή. Εμεινα άναυδος με το βάψιμο του σήματος
Θα ήθελα να το δώ στην 1/72 απο τα καταπληκτικά χεράκια σου είναι η αλήθεια!
Τώρα το πρόσεξα... Εκπαιδευτικοί AMRAAM -C και ενεργοί sidewinder?
Καλά πως δεν απάντησα εδώ? Μπράβο ρε Πανούλη,εκπληκτική δουλειά!!!Πάρε και μια φωτό για wallpaper!
Πραγματικά Πόνο είναι υπέροχη δουλειά!Πολύ προσεγμένη με έξοχο αποτέλεσμα,μπράβο!!