Αποστολέας Θέμα: Κομμάτι-κομμάτι ερπύστρια για 1/35 ISU-152 Soviet Self-propelled Gun από Zvezda  (Αναγνώστηκε 2086 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MAVERICK_AGM65

• Scale 1/144
  • *
Γεια χαρά!
Ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό με ρώσικα ww2 άρματα και θέλω να φτιάξω το 1/35 ISU-152 Soviet Self-propelled Gun από Zvezda αλλά το κιτ δεν δίνει κομμάτι κομμάτι ερπύστρια και έτσι δύσκολα μπορεί να επιτευχτεί το ρεαλιστικό κρέμασμα της ερπύστριας του πραγματικού...
Μήπως γνωρίζεται το κάποιο "after market"κιτ με κομμάτι κομμάτι ερπύστρια για να αντικαταστήσω αυτές του κιτ? Αλλά όχι με μεταλλικές που είναι πανάκριβες όπως τις Friulmodel...
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
φιλε MAVERICK δεν ειναι δυσκολο να κρεμαστουν η με τη μεθοδο της καρφιτσας η του ραψιματος
εκτος αν θελεις να ξηλωθεις οπωσδηποτε
περισσοτερες πληροφοριες σε λιγο

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
αν έχεις όρεξη και κουράγιο , δες το παρακάτω link.Είναι της modelKasten η οποία βγάζει για KV1,KV2 και Τ34.

http://www.jbmodel.eu/index.php/cPath/34/sort/2a/page/1

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *

• Scale 1/144
  • *
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Είδα τα σχετικά link όχι δεν θέλω να δώσω όσο κάνει ένα κιτ μόνο για ερπύστριες 20euro + no way! γ'αυτο έλεγα μήπως υπήρχε κάνα άλλο κιτ με τις κλασικές πλαστικές ερπύστριες που τις κόλλας με κολλά που αργεί να στεγνώσει πάνω σε μια ταινία μασκαρίσματος και τις περνάς μετά στο μοντέλο και κάνεις κ το κρέμασμα  κτλ...
Είδα και το link με το m110 (πολύ καλή δουλειά!) αλλά αυτή η τεχνική δεν μπορεί να δουλέψει σε μένα γιατί η ερπύστρια είναι πάνω σε καρούλια και δεν ακουμπήσει στους εδαφιαίους.... :?
Όποτε το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρω το κιτ της dragon  η της tamiya και να παρω τις ερπύστριες του και να καλουπώσω ολόκληρο το δέντρο... :mrgreen:
Δεν έχω ξανά καλουπώσει και έτσι δεν ξέρω... Γίνεται???????????????????????

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
μπορώ να σου δώσω εγω. Εχω το κιτ της dragon gia to isu-122. απο τη ξερω φορούσαν τις ίδιες ερπύστριες

δωσε λεπτομέρειες  :wink:

::salut::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό. Αγοράζεις ένα από τα δύο παρακάτω κιτ : JS-2 το καινούργιο της Tamiya, ή ένα από τα διάφορα  KV-1 της Trumpeter (αν και αυτά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ακριβώς ίδιου τύπου ερπύστριες, ο Αρκάδιος είναι πιο ειδικός ).

Τα κιτ αυτά προσφέρουν δύο σετ ερπυστριών το κάθε ένα, μία σε βινύλιο (αλλά πολύ καλύτερες της Zvezda ) και μία σε πλαστικό. Έτσι θα κάνεις τη δουλειά σου χωρίς έξτρα κόστος.

για review  των κιτ αυτών ρίξε μια ματιά εδώ :

http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/tamiya/tam35289.html

http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/trumpeter/tr00356.htm

στο προτείνω γιατί και εγώ αυτό έκανα.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
λογικά πρέπει να ειναι ιδία ερπύστρια, δεν ειμαι και 100% σίγουρος...(η friul πχ. βγάζει δυο διαφορετικα σετ για το καθένα  (ΚV1-2 και  IS1-2-3))

• Scale 1/144
  • *
Βασικά άμα διαλέξω να βάλω ερπύστρια με βινύλιο έχω 3 ζευγάρια  :lol: :lol: :lol: 1 από το IS 2 και 2 από τα kv που δεν έχω  χρησιμοποιήσει!!! Μάλλον με βλέπω να αγοράζω το κιτ της dragon ISU-122  που δεν το βγάζει εδώ και καιρό αλλά μπορώ να το βρω στο eBay με 30 euro...

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
μπορώ να σου δώσω εγω. Εχω το κιτ της dragon gia to isu-122. απο τη ξερω φορούσαν τις ίδιες ερπύστριες

δωσε λεπτομέρειες  :wink:

::salut::

δεν προσεχείς βλεπω στο μάθημα  ::glossa:: ::glossa::

στειλε με ΠΜ λεπτομέρειες για το πως θα στο στειλω

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
ψαχνω φωτογραφια ISU-152/122
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 07, 2013, 10:14:40 μμ »
καλησπερα σας ψαχνω καποια φωτο. απο ISU-152 η' 122 με τον συγκολλητο ρυγχος (UZTM) σαν την παρακατω 

...αλλα χωρις τους λασπωτηρες-φτερα για να φαινεται καθαρα η κολληση της θωρακισης .

Υ.Γ ξεθαβω το παρον τοπικ για να μην ανοιγω αλλο θεμα για μια τετοια λεπτομερεια

Tags: