Αποστολέας Θέμα: 54mm Mohawk warrior (βήμα-βήμα)  (Αναγνώστηκε 7327 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Απ: 54mm Mohawk warrior (βήμα-βήμα)
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:29:04 πμ »
Εμένα το πρόσωπο μου άρεσε πολύ, άντε να δούμε και τη συνέχεια 
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 05, 2009, 03:22:22 μμ »
Ασχετίλα είμαι από φιγούρες :oops:, αλλά το θέμα σου είναι ωραίο. ::eusa_clap::

Από ότι έχω δει σε  αρθρα σε περιοδικά και βιβλία (Modeling figures),το δέρμα των Ινδιάνων θέλει αρκετά χέρια και διάφορα χρώματα για να έρθει στο φυσικό  τους.   Δώστε   οδηγίες και για μας που δεν ξέρουμε...

::salut::

type less model more

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 05, 2009, 03:45:25 μμ »
Κοίτα .... το καλό με την περίπτωσή μου είναι ότι είμαι άσχετος από φιγούρες οπότε γλιτώνεις το ... (πιθανό) κράξιμο  :mrgreen:

Κατά τ' άλλα απολαμβάνουμε το έργο σου  ::icon_thumright::

Spoiler (hover to show)
Nikolas Kostoulas

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 05, 2009, 07:55:45 μμ »
Συνέχεια στον Ρομποινδιάνο Καφέ Φλυτζάνι (ακου Φλυτζανίδη -το χουμε παραχέσει λέω εγώ! ::glossa::)
Βάφτηκε και το υπόλοιπο flesh (ουφ!) και το βασικό απο κόκκινο (μίξη matt red+vermillion+light orange)

Βασικά τί ακριβώς χρώμα έχουν οι ινδιάνοι δέν το έψαξα (δέν θα ξεκινούσα ούτε στην άλλη ζωή) και στην φιγούρα δέν ήθελα τα έντονα contrast (στο flesh) μια και δέν αρέσουν σε αρκετούς...στη στολή των ʼγγλων θα κάνω πιο έντονες αντιθέσεις, βάζω και μία φωτό της στολής (χωρίς φωτοσκιάσεις) για να γίνει σύγκριση με το τελειωμένο

By ipotis

By ipotis

σχόλια, παρατηρήσεις ελεύθερα ακόμα στα πειράματα είμαι άλλωστε!                γ*#@ώ τη μηχανή μου!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 05, 2009, 08:17:47 μμ »
 :D sexy

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:17:47 μμ »
Θεόφιλε ,  ::icon_thumright:: καλή η σκέψη να παραθέσεις φωτογραφίες προ φωτοσκιάσεων για να καταλάβουμε επιτέλους εμείς οι στραβούλιακες της φιγούρας  :lol:  την όλη τεχνική ...  :wink:

Πολύ χαίρομαι που έγινα και ο νονός του  :D .... συγκινούμαι να βλέπω το βαφτηστήρι μου να δημιουργείται από το μηδέν !!  ::cry2::

Καλή συνέχεια .... κουμπάρε !!  :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:33:03 μμ »
Θεόφιλε ,  ::icon_thumright:: καλή η σκέψη να παραθέσεις φωτογραφίες προ φωτοσκιάσεων για να καταλάβουμε επιτέλους εμείς οι στραβούλιακες της φιγούρας  :lol:  την όλη τεχνική ...  :wink:

Πολύ χαίρομαι που έγινα και ο νονός του  :D .... συγκινούμαι να βλέπω το βαφτηστήρι μου να δημιουργείται από το μηδέν !!  ::cry2::

Καλή συνέχεια .... κουμπάρε !!  :mrgreen:

φίλε με Σομαλούς πειρατές   ::icon_hang:: ::tanzen_009:: εγώ δέν γίνομαι κουμπάρος!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:47:28 μμ »
φίλε με Σομαλούς πειρατές   ::icon_hang:: ::tanzen_009:: εγώ δέν γίνομαι κουμπάρος!  :wink:

Γιατί ρε φιλαράκι ;;;; .... έχω μπόλικο πράμα να σου δώσω σε κιτ, φιγούρες, μπογιές, εργαλεία  από κάτι μ@κ@κες "'άτυχους" Έλληνες που περιμένουν ακόμα τις παραγγελίες τους από κάποιο Τυχερό-μοντελομάγαζο  ::glossa::  on line    :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:55:13 μμ »
Συνέχεια στον Ρομποινδιάνο Καφέ Φλυτζάνι (ακου Φλυτζανίδη -το χουμε παραχέσει λέω εγώ! ::glossa::)
Βάφτηκε και το υπόλοιπο flesh (ουφ!) και το βασικό απο κόκκινο (μίξη matt red+vermillion+light orange)

Βασικά τί ακριβώς χρώμα έχουν οι ινδιάνοι δέν το έψαξα (δέν θα ξεκινούσα ούτε στην άλλη ζωή) και στην φιγούρα δέν ήθελα τα έντονα contrast (στο flesh) μια και δέν αρέσουν σε αρκετούς...

Προσωπικα δεν ακολουθω το...μια και δέν αρέσουν σε αρκετούς... ο σκοπος ειναι να οτι αρεσει σε μενα, και ουτε εγω ειμαι φανατικος των εντονων constrats (ρωτα και το major που μια ζωη μου το κανει παρατηρηση :mrgreen:) Οπως μου φαινεται πιο φυσικο... Παντως το πας μια χαρα ::icon_thumright::. Συνεχισε, περιμενουμε...
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:56:42 μμ »
αν είναι έτσι.....αλλάζει  ::eusa_dance::....πότε γίνεται η βάφτιση είπες;  :wink:

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 06, 2009, 12:03:34 πμ »
φίλε Γιώργο, πήρα και σαν οδηγό τον ζωγράφο της Andrea (κλάσεις ανώτερη απο την δική μου φιγούρα) που δέν έβαψε με έντονες φωτοσκιάσεις τη συγκεκριμένη φιγούρα...σε ευχαριστώ για την ενθάρυνση να δώ τώρα το κόκκινο (που είναι δύσκολο χρώμα) πώς θα βγεί...

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 11, 2009, 05:47:35 μμ »
Φίλε salonikie ο Ινδιάνος σου ''καφέ όρθιο φλυτζανι''βγαίνει υπέροχος.........από τη σχετικά μικρή εμπειρία μου στις φιγούρες ξέρω οτί το κόκκινο είναι
πολύ δύσκολο χρώμα.......πολλές φορές τα ξανοιγματά του, ροζίζουν.......και ΄τοτε το αποτέλεσμα δεν δείχνει κόκκινο ρούχο........
Περιμένω με ενδιαφέρον για τη συνέχεια.......

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 13, 2009, 11:47:24 πμ »
Καλή αρχή στον νέο μας server (όντως απο ότι βλέπω δέν κολλάει...επιτέλους!)  :lol: ::icon_thumright::
Captain όντως έχεις δίκιο.
Δέν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα το κόκκινο με δυσκόλεψε αρκετά και αυτό που με εκνέυρισε ήταν ότι την τελευταία 1,5 εβδομάδα δέν βρήκα παρά λίγες ώρες να ασχοληθώ.
Κολλήθηκε το δεξί χέρι (στοκάρισμα βεβαίως βεβαίως!) και το φτερό  και βάφτηκαν με πορτοκαλί τα μανίκια και γκρί το πανί που έχει μπροστά (1η φωτό)
Ενα τελευταίο ποστάρισμα θα γίνει ολοκληρωμένος (να δώ πότε!)

By ipotis

By ipotis

By ipotis

Μ@#$*α Γκαρσία ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ!

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 14, 2009, 04:31:15 μμ »
Καταρχήν τι έγινε ο Garcia που είχες στην υπογραφή σου ;;;; Έφαγε κόκκινη και στο ...MC ;;;;;  :mrgreen:   (... άσε, για κλάματα είναι  :cry:)

Δεύτερον, το χέρι είναι το .... σωστό ;;;;;   :mrgreen:  Ή κανένα άλλο που βρέθηκε .. τυχαία κάτω στο πάτωμα ;;;;  :lol:  :wink:

και τρίτον η δουλειά που έχεις κάνει μου φαίνεται πάρα πολύ καλή  ::icon_thumright::  Βέβαια περιμένουμε να τον δούμε και live γιατί οι φωτογραφίες είναι λίγο μακρινές  :(   ʼντε τελείωνε, γιατί έχω να σου δώσω κι άλλο πράμα ... φρέσκο φρέσκο από Γερμανία   :lol:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 14, 2009, 04:37:29 μμ »
Θεοφιλε καλα παει το πραγμα αν βαλεις βλαστηση γυρω το κοκκινο θα κανει μπαμ  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 14, 2009, 05:10:34 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα με τον Dim ........με το πράσσινο θα αναδειχτεί το κόκκινο και θα φανούν οι τονικότητες του χιτώνα και του προσώπου.
Φίλε Salonikie μάρέσει πολύ η καθαρότητα της δουλειάς σου ...και το προσεγμένο βάψιμο........ακόμα και τα άβαφα μερη της φιγούρας αυτό
δηλώνουν........Α...και πρέπει να σκεφτείς κάτι καλό για το πάτημα της φιγούρας.......το οποίο σίγουρα θα την αναδείξει....καλή συνέχεια.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 14, 2009, 05:29:07 μμ »
Καταρχήν τι έγινε ο Garcia που είχες στην υπογραφή σου ;;;; Έφαγε κόκκινη και στο ...MC ;;;;;  :mrgreen:   (... άσε, για κλάματα είναι  :cry:)

Δεύτερον, το χέρι είναι το .... σωστό ;;;;;   :mrgreen:  Ή κανένα άλλο που βρέθηκε .. τυχαία κάτω στο πάτωμα ;;;;  :lol:  :wink:

και τρίτον η δουλειά που έχεις κάνει μου φαίνεται πάρα πολύ καλή  ::icon_thumright::  Βέβαια περιμένουμε να τον δούμε και live γιατί οι φωτογραφίες είναι λίγο μακρινές  :(   ʼντε τελείωνε, γιατί έχω να σου δώσω κι άλλο πράμα ... φρέσκο φρέσκο από Γερμανία   :lol:

Ο Γκαρσία οριστικά κόκκινη, απο Ρόκυ έγινε Ράμπο ο παπάρας!  το χέρι μου φαίνεται θα στο κάνω δώρο  ::gift:: :lol:
moduni ολέ, ολέ ολέ....να δούμε πότε θα τα κάνω!...α και φιλαράκι υπομονή με τα photoetched!

Θεοφιλε καλα παει το πραγμα αν βαλεις βλαστηση γυρω το κοκκινο θα κανει μπαμ  ::icon_thumright::

Συμφωνώ απόλυτα με τον Dim ........με το πράσσινο θα αναδειχτεί το κόκκινο και θα φανούν οι τονικότητες του χιτώνα και του προσώπου.
Φίλε Salonikie μάρέσει πολύ η καθαρότητα της δουλειάς σου ...και το προσεγμένο βάψιμο........ακόμα και τα άβαφα μερη της φιγούρας αυτό
δηλώνουν........Α...και πρέπει να σκεφτείς κάτι καλό για το πάτημα της φιγούρας.......το οποίο σίγουρα θα την αναδείξει....καλή συνέχεια.

Δημήτρη και Σταμάτη ευχαριστώ για τα συχνά σχόλια και παρατηρήσεις σας, την συγκεκριμένη φιγούρα (καφέ φλυτζάνι) απλά θα την κολλήσω στην βάση της και εκεί θα βάψω λίγο πράσινο και το χώμα.
Η επόμενη φιγούρα θα έχει περιβάλλοντα χώρο και εκεί θα χρειαστώ οπωσδήποτε τις γνώμες σας, για να γίνει κάτι καλό σε σχέση με τις άψογες δουλειές σας!

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 14, 2009, 10:50:40 μμ »
Εμενα μ' αρέσει ο Φλυτζάνης Θεόφιλε.  ΚαΙ μία βασούλα με πρασιναδα θα είναι ο,τι πρέπει....

::salut::

Spoiler (hover to show)
type less model more

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 18, 2009, 03:17:06 μμ »
Μετά απο περίπου 20 μέρες ο Ινδιάνος (Καφέ Φλυτζάνι) της φυλής Mohawk ΤΕΛΟΣ !!  ::danseuse::::Laie_41::   ::Laie_41:: ::danseuse::
Αφήνω τα λόγια και προχωράω στις φωτό!

By ipotis

By ipotis

By ipotis

By ipotis

By ipotis

By ipotis

By ipotis

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 18, 2009, 03:21:31 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 18, 2009, 03:35:16 μμ »
Ρε Θεοφιλε κανε κατι στη βαση κολλα δυο πετρουλες λιγο γρασιδακι κανενα κορμο αντε μη βαριεσαι
κριμα να μεινει σκετη η φιγουρα που ειναι τοσο ωραια και τοσο μονη ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 18, 2009, 04:54:29 μμ »
Θεοφιλε η φιγούρα σου μάρέσει πάρα πολύ και το κόκκινο χιτώνιο τέλειο.....σε κάποια από τις φωτογραφιές κάποιο χερι γυαλίζει.
Ίσως είναι η φωτογραφία....αλλά φίλε κάτι πρέπει να κάνεις με τη βάση .....λίγο γρασίδι ακόμα και κανένα ψηλό χόρτο σαν μικρό
καλάμι......ξέρεις με μικρα κομμάτια sprue ενωμενα και μακρυά φυλλα από πολύ λεπτο τσιγαρόχαρτο κομμένο σε λεπτές λορίδες......
Παίξε με τη βάση είναι το κομμάτι της φιγούρας που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις..........

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 18, 2009, 05:01:33 μμ »
 ::arrowred:: Γιάννη τα είπαμε και μέσω pm
 ::arrowred:: Ο Διοραματζής πως φαίνεται! Δημήτρη έχεις δίκιο, μπορώ να βάλω και γρασίδι και ένα δεντράκι άλλωστε η βάση πρόχειρη είναι σκέφτομαι μια μεγαλύτερη και να δώσω λίγο φάρ-ουέστ κλίμα . Πάντως στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει η φιγούρα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, γιατί το κεντρικό θέμα (και πιο δύσκολο) είναι πάντα η φιγούρα.
 ::arrowred:: φίλε Σταμάτη σε ευχαριστώ! όπως είχα πεί στην επόμενη φιγούρα που θα ποστάρω θα δώσω ιδιαίτερη έμφαση στον περιβάλλοντα χώρο και θέλω την γνώμη σου!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 18, 2009, 05:05:53 μμ »
ετσι να το κανεις πιο μεγαλη βαση και βουρ  ::icon_thumright::μπραβο

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 18, 2009, 05:49:30 μμ »
Ωραίος Θεόφιλε !!!!  Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη δουλειά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Και οι φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερες  :wink:   'Αντε να το γιορτάσουμε με κανά .... φλυτζάνι καφέ   :mrgreen:

'Εχω μια φιγούρα στο μυαλό μου για να ξεκινήσεις τώρα ... Musli "ο στραβοκλοτσίδης" !!!!!!!   :twisted: :twisted:
Nikolas Kostoulas

Tags: