0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα ρώτησα σε ένα μαγαζί για ρητίνη δυο συστατικών για να κάνω το νερό και μου είπαν ότι έχουν μόνο υγρό γυαλί το οποίο έχει βάση τη ρητίνη . Θα κάνει για τι δουλεία που το θέλω; Επίσης για χρώμα μέσα στο υγρό γυαλί μου είπε ότι κάνει μόνο το σμάλτο.
Εξαιρετικό Φύκια , άλγη θα βάλεις ??
Σας ευχαριστώ όλουςΠαράθεση από: Βαγγέλης στις Δεκεμβρίου 23, 2009, 12:38:23 μμΕξαιρετικό Φύκια , άλγη θα βάλεις ??Ναι λέω να βάλω αλλά δεν ξέρω πως και τι πρώτα θέλω να δω με λάσπες τι θα κάνω. Καμιά ιδέα;
Μετα απο ενα μεγαλο διαλειμα λεω να φτιαξω επιτελου αυτο το διοραμα.Αφου εβαλασε μερικα σημεια λαδι burnt umber μαζι με πιγκμεντς σε αποχρωσεις σκουριας. Περασα δυο φορες ολο το αρμα wash με burnt umber.Θα δω πως θα παει και μπορει να περασω και αλλο ενα χερι. Επισης θα πεσουν καποια πιν γουος και τσιπινκ
Petranfound άψογο το αποτέλεσμα της σκουριάς. Απλά όπως είπε και ο άλλος συνονόματός σου (ο γκρινιάρης ) σκούριασε ακόμα περισσότερο τα φτερά τα οποία λογικό είναι ότι λόγω της πιο ευπαθούς λεπτότερης λαμαρίνας "αρπάζανε" πολύ περισσότερο.