0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προχωρα ακαθεκτος ειναι πολυ ωραιο θεμα ακομα και να μη σου πετυχει το αποτελεσμα ετσι οπως το φανταζοσουν στο μυαλο σου πιστεψε με απο το ευχαριστω ταξιδι της κατασκευης,προβληματισμου,πειραματισμου εχεις να αποκομισεις σημαντικες εμπειριες που θα σου φανουν χρησιμες στη πορεια.μεχρι στιγμης και ειδικα το αρμα ειναι ολα τα λεφτα εμενα πρωσοπικα μου αρεσει πολυ.το νερο μπορεις να το πειραματιζεσαι παραλληλα σε καποια αλλη επιφανεια ωστε να δεις τη σου κανει τελικα χωρισ να χαλασεις το αρμα σου και τη βαση σου.περιμενω τη συνεχεια της προσπαθειας σου.
Βρηκα αυτα τα δυο για νερο WOODLAND SCENICS REALISTIC Water και Vallejo Still WaterΠοιο εναι πιο καλο;
Παράθεση από: petranlost στις Μαΐου 03, 2009, 12:43:17 μμΒρηκα αυτα τα δυο για νερο WOODLAND SCENICS REALISTIC Water και Vallejo Still WaterΠοιο εναι πιο καλο;καντα καλυτερα με krystal clear...ανακατευεται πολυ καλα με pigment η με τα χρωματα της woodland για νερο.....
δε συμφερει (εχει μικρη ποσοτητα το μπουκαλακι) και δεν υπαρχει λογος....το still water τουλαχιστον αυτο δοκιμασα εγω κανει τελεια!!!! το εχουν ολα τα μοντελαδικα εδω στην αθηνα.....σου στελνουμε απο εδωφτασε στο νερο και εδω ειμαστε.........
operation "skouria" ok
Τέλος και με τη σκουριά, νομίζω πως είναι οκ εσείς τι λέτε;
Diim το άρμα υποτίθεται ότι θα το βρήκαν τώρα όποτε θα ήταν πολύ καιρό μέσα στη λίμνη και γι αυτό λέω να το κάνω και χωρίς τις ερπύστριες και καλά ότι ήταν παρατημένο κάπου.