Γειά και χαρά σε όλους!
Αν σας πώ κι εγώ ότι επιστρέφω στο χόμπυ θα είναι ψέμματα. Σε ένα άσχετο googling για το F-86 είδα το site και συνειδητοποίησα με χαρά ότι υπάρχει μια τόσο ενεργή κοινότητα. Έτσι αποφάσισα να γραφτώ. Με μοντέλο έχω να ασχοληθώ σοβαρά από το 2000, όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Το τελευταίο μου θα το δείτε στο μουσείο της Παλαιάς Βουλής και είναι μια ξύλινη βάρκα από τη Φρεγάτα "Ελλάς" του Μιαούλη. Για όσους από εδώ με θυμούνται όμως η αεροπορία ήταν πάντα το μεράκι μου και εχω ακόμα μισοτελειωμένο σ' ένα συρτάρι ένα Spitfire prototype μετασκευή από το Revell 1:32. Παλιά μου έργα από την IPMS και δημοσιέυσεις στο Modelling, Dakota VIP HAF 1:48, Catalina RAF 1:48, Scratchbuilt DH88 Comet Racer 1:32 και άλλα.
Δυστυχώς με τα ψευδώνυμα δεν μπορώ να καταλάβω αν ξέρω κάποιους απο εσάς. Αν υπάρχουν εδώ, που σίγουρα θα υπάρχουν, συναγωνιστές που γνώρισα στο κουζινάκι του Μέγα την ένδοξη δεκαετία του 90, συστηθείτε παρακαλώ. Θα παρακολουθώ το forum με την ελπίδα να με πείσετε να βρώ την ψυχραιμία και την ηρεμία να τελειώσω αυτό το ρημάδι το Spitfire.
Το νέο μου χόμπυ, όπως ίσως φαίνεται και από το avatar είναι οι αληθινές πτήσεις. Έχω ξεκινήσει PPL στην αερολέσχη Αθηνών και έχω ήδη 26 ώρες με 7 solo και το παλεύω. Λίγος χρόνος και πολύ τρέξιμο όπως όλοι μας. Επίσης μ'έχουν φάει και τα computer και τα simulators. Είναι βλέπετε πιο εύκολη λύση από τη χειρωνακτική εργασία του μοντελισμού. Το πρώτο μου χόμπυ όμως δεν ξεχνιέται και κάποτε θα ξαναγυρίσω δρυμίτερος.
Αν κάποιος απο εσάς βλέπει ακόμα το Μέγα στείλτε μου PM γιατί όπως φαίνεται τα νούμερα που έχω δεν ισχύουν πιά.
Θα τα πούμε σύντομα.
Σας χαιρετώ

Βασίλης Δημουλάς