Αποστολέας Θέμα: F-14A Bombcat VF-154 1/48...ACADEMY  (Αναγνώστηκε 22076 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: F-14A Bombcat VF-154 1/48...ACADEMY
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 25, 2009, 05:21:37 μμ »
Ακρυλικά σωληναρίου galeria δοκίμασα πάνω σε alclad και κατέστρεψα το μοντέλο. Δεν καθάριζαν με τίποτα. --> http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,11028.msg254103.html#msg254103 Ευχαριστώ, αλλά δεν θα το ξανακάνω.
Πω ρε μάγκα τώρα το είδα :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Δεν έχω δουλέψει ποτέ wash με ακρυλικά, μόνο watercolours και artist's oils. Αλλά μετά το πάθημα με την βερνικοπαρκετίνη σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τι να κάνουμε μαθαίνουμε παθαίνοντας (και βρίζοντας, και σπάζοντας, και πάει λέγοντας...) ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 25, 2009, 05:28:47 μμ »
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Και όλα τελικά κάτι καλό αφήνουν, έστω και αν αυτό είναι επώδυνες εμπειρίες. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι! :) Με 1-2 λιγότερα μοντέλα στη βιτρίνα, αλλά και τι έγινε; Δεν είναι στο πλήθος η ουσία, αλλά στην ποιότητα και στην απόλαυση!  :wink:  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 25, 2009, 07:26:02 μμ »
Νικόλα, περιμένουμε και τις δικές σου εξελίξεις... Εγώ ειδικά με ιδιαίτερη ανυπομονησία!!!
Να σαι καλα αδερφε,ελπιζω μεσα στο ΣΚ να καταφερω να το...πιάσω λιγο!!! :mrgreen:  ::salut::
Παντως,εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια!! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #128 στις: Δεκεμβρίου 03, 2009, 09:05:29 πμ »
Αγαπητοί συνοδοιπόροι, θέλω λίγο τη βοήθειά σας σε 2-3 θεματάκια...

α) Ακριβή χρώματα για τα οπλικά φορτία; Θα βάλουμε είπαμε τις 2 GBU, 2 Sidewinder, 2 Phoenix, LANTIRN, και το tarps το οποίο έχει ήδη βαφτεί με το χρώμα των κάτω επιφανειών, οπότε we won't bother.
β) Έχω ένα θεματάκι σχετικά με το ΠΟΤΕ πρέπει να ψεκάσω το μεταλλικό χρώμα στα χείλη προσβολής και στο πίσω μέρος της άρθρωσης των πτερύγων. Αν το ψεκάσω τώρα, θα επηρεαστεί απ' τα βερνίκια, αλλά θα κάτσει σωστά το alclad πάνω στο χρώμα και δεν θα κινδυνέψουν οι χαλκομανίες απ' τις ταινίες μασκαρίσματος. Αν το ψεκάσω μετά τα βερνίκια, θα έχει μεν τη σωστή του στιλπνότητα και απόχρωση, αλλά δεν ξέρω πώς θα κάτσει πάνω από 3 τουλάχιστον στρώσεις βερνικιού και επίσης φοβάμαι τι θα συμβεί αν κολλήσω ταινία πάνω σε χαλκομανίες, ακόμα και αν είναι κάτω από 2 τουλάχιστον χέρια βερνίκι...

Ποια η άποψή σας;

Ευχαριστώ πολύ!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #129 στις: Δεκεμβρίου 03, 2009, 12:40:33 μμ »
Μάστορα πες λίγο ποιο μεταλλικό χρώμα και τι βερνίκια σκοπεύεις να ψεκάσεις ακριβώς. Για το μασκάρισμα, αν έχεις σφραγίσει και μάλιστα με 2 χέρια, δεν θα έχεις πρόβλημα με τις χαλκομανίες ΑΡΚΕΙ η ταινία σου να είναι της προκοπής (υπονοώ Tamiya ή 3M και καμία άλλη). Αλλά υποθέτω ότι αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, χαλκομανίες θα περάσεις στο τέλος...

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #130 στις: Δεκεμβρίου 03, 2009, 05:03:49 μμ »
Εε, όχι... Χαλκομανίες δεν θα περάσω στο τέλος. Το πρόγραμμα λέει για τη συνέχεια:

1. Γυαλιστερό ακρυλικό microscale (ή Gunze) για να προετοιμάσει την επιφάνεια για τις χαλκομανίες και να προστατεύσει το χρώμα.
2. Χαλκομανίες
3. Γυαλιστερό ακρυλικό microscale (ή Gunze) για να σφραγίσει χαλκομανίες και να προστατεύσει χαλκομανίες και χρώμα από το wash που θα ακολουθήσει.
4. Wash με λάδια ζωγραφικής. Καθάρισμα με διαλυτικό Humbrol ή τουρπεντίνη (ναι, βρήκα!!!) Τις χαλκομανίες τις θέλω κάτω απ' το wash γιατί και τα σήματα υπόκεινται στις ίδιες φθορές με το υπόλοιπο α/φ, δεν γίνεται να είναι πάνω-πάνω ολοκάθαρες και φρέσκες.
5. Ματ βερνίκι για να σφραγίσει όλα τα παραπάνω και τέλος (ή άντε και κανένα στεγνό πινέλο όπου χρειαστεί.

Τα μεταλλικά που θα ψέκαζα θα ήταν μάλλον alclad αλλά δεν τρελαίνομαι, μπορώ να ψεκάσω και Humbrol (με την προϋπόθεση ότι θα βρω βεβαίως).

Οπότε το ερώτημα είναι ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ψεκάζουμε τα μεταλλικά;

Η ταινία μασκαρίσματος είναι Tamiya, αλλά και πάλι, η ιδέα του να την κολλήσω πάνω σε χαλκομανίες δεν με τρελαίνει...

Επίσης, παραμένει η ερώτηση για τα χρώματα των όπλων...

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #131 στις: Δεκεμβρίου 03, 2009, 05:15:57 μμ »
Ναι μάστορα sorry δικό μου το λάθος δεν το διευκρίνισα εννοούσα χαλκομανίες στο τέλος μετά από όλα τα βαψίματα και πριν τις φθορές και τα wash. Είπαμε έχω μια ασχετοσύνη αλλά λίγα βασικά τα έμαθα :oops:
Τα Ηumbrol Metalcote (εδικά το polished aluminium 27002) για μένα είναι κορυφαία. Δεν παρατήρησα αλλοίωση όταν μετά πέρασα βερνίκι Gunze. Επίσης με 2 χέρια βερνίκι να τις καλύπτει, οι χαλκομανίες δεν έχουν πρόβλημα ως προς το masking tape. ʼρα σου προτείνω βάψε και τα μεταλλικά, πέρνα decals, σφράγισε με τα βερνίκια, και μην φοβάσαι. Για alclad δεν μπορώ να μιλήσω, δεν τα έχω δουλέψει. Όσο για τα φορτία, τα χρώματα στο Bombcat δεν τα κατέχω λόγω απουσίας reference ::dontknow:: Κανας ψαγμένος ωρε συνάδελφοι???
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #132 στις: Δεκεμβρίου 03, 2009, 07:56:21 μμ »
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη. :)

Ακολούθησα λοιπόν τη σειρά που προτείνεις και ψέκασα τα μεταλλικά (στο πυροβόλο και στα χείλη προσβολής) ενώ πίσω απ' τις πτέρυγες ψέκασα ένα λίγο πιο σκούρο γκρι, γιατί σε καμία φωτογραφία δεν είδα μεταλλικό εκεί. Το αντίθετο μάλιστα, είδα κάτι σαν λάστιχο να υπάρχει. Τα μεταλλικά τμήματα είναι semi-mat aluminum της alclad.

Παιδιά, μανίκι το μαρκάρισμα σ' αυτά τα σημεία, ειδικά στο κάτω μέρος, εξ αιτίας των πυλώνων. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι παρόμοιο, βάψτε πρώτα το μεταλλικό, καλύψτε το με ταινία και μετά κάντε τα κουμάντα σας.

Φωτογραφίες μετά τις χαλκομανίες, τώρα δεν έχω κάτι περισσότερο να δείξω.

Ευχαριστώ!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #133 στις: Δεκεμβρίου 04, 2009, 09:15:55 πμ »
ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, μου αρέσει πολύ η δουλειά σου, άντε να δώ μετά το wash πως θα είναι......keep going  ::icon_thumright::
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #134 στις: Δεκεμβρίου 04, 2009, 09:40:05 πμ »
Thanks φίλε μου.
Το ετοιμάζω σιγά-σιγά. Φέεεεετα, που λέει και η διαφήμιση. :)

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #135 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 07:33:34 μμ »
Ολίγη από πρόοδο/ολίγη από γατούλη...

Τοποθετήθηκαν οι χαλκομανίες. Με τα ατυχηματάκια τους βέβαια (να μην ξεχνιόμαστε) και τα προβληματάκια τους... Κάποια απ' αυτά θα τα διορθώσω (λίγο κόκκινο στα κάθετα σταθερά π.χ.), κάποια άλλα κάντε πως δεν τα είδατε.
Συνεχίζουμε.

Τα close-ups είναι για τον Γιάννη, που τα ζήτησε. Τον ευχαριστώ και για τις συμβουλές του.  ::icon_thumright::
Ελπίζω να σας αρέσει ως εδώ και να εμπνεύσει και μερικούς-μερικούς (ονόματα δεν λέμε, ακούς Νικόλα; ) να πιάσουν το δικό τους...

Εκείνο το θεματάκι με τα χρώματα των όπλων, το έχουμε ή να τα βάψω στο περίπου;

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #136 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 08:13:38 μμ »
Νάσο είναι πολύ όμορφος ο γατούλης ::love7:: και οι χαλκομανίες μια χαρά στρώσανε, πιστεύω με λίγη επιμονή στο βελτιωτικό και τις βρωμιές / wash θα φαίνεται υποδειγματική η δουλειά ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Ευχαριστώ πολύ για τα γκρο-πλαν, για όποιον δεν κατάλαβε έχω μια μικρήηηη ευαισθησία στο γυμνό μέταλλο :mrgreen:
Ααααααα ναι!!! Φοβερό στρώσιμο και απόχρωση στα φώτα πορείας (τα κιτρινωπά). Είναι από τα συνηθισμένα μου προβλήματα σε όλα τα κιτ που έχω ασχοληθεί, εδώ παίρνεις 10/10 από μένα και με ένα πετυχημένο μπίχλιασμα/σκοτείνιασμα πας για σεμινάριο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε ::salut::

Φιλικά, Γιάννης

Edit: Πορείας, θέσεως, σχηματισμού κάπως... ποτέ δεν έμαθα σωστά να μεταφράζω τα formation lights :? Αρκεί να κατάλαβες ποια λέω :mrgreen:
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #137 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 08:23:18 μμ »
Γιάννη, τα πορείας είναι χαλκομανίες. :P Αυτά τα ακροπτερύγια με ταλαιπώρησαν λίγο, γιατί είναι πολύ μεγαλύτερα απ' όσο πρέπει και έπεσε κόψιμο-ράψιμο και ΠΟΛΥ Mr MarkSofter για να στρώσουν. Αλλά ΠΟΛΥ λέμε τώρα! (φωτό κοντινές δεν έχει εκεί, γιατί δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, χαχα...)

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #138 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:47:24 μμ »
Τωρα το ειδα
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μια χαρα εισαι ,το fading πολυ ωραιο,δεν το λες και που μαχιμο αλλα λειτουργικο ναι.
Κανε και καμια λαδιά :mrgreen: :wink:
Και οι χαλκομανιες κατσανε καλα αλλα...αν δεν εχεις βερνικωσει και εχεις αλλες γκριζες λωριδες (στο πισω τμημα της ατρακτου)
βγαλτες και βαλ'τις πιο μπροστα,εκει που τελειωνει το φιν (ακρη της βασης του καθετου σχεδον)

Στην τελικη και κοκκινη κανει
Προχωρα καλα παει  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #139 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:59:13 μμ »
 :shock: :shock: :shock:

F*CK!!!

Το σχέδιο τις έδειχνε εκεί που τις έβαλα!!!! :( Για την ακρίβεια, τις έδειχνε ακριβώς εκεί που τελειώνει η λαστιχένια επιφάνεια πίσω απ' την άρθρωση της πτέρυγας!!! :(

Έχω βερνικώσει και άλλωστε δεν είχα άλλες για να τις βγάλω αυτές! :(

Δεν πειράζει, μακάρι να είναι αυτό το μόνο του κακό.

Fading εννοείς το ξεθώριασμα; Ε, και πολύ του είναι, φαντάσου ότι είναι το πρώτο που δοκιμάζω σε αεροπλάνο και το 2ο στη ζωή μου. Πάλι καλά να λες. :)

Πάντως δεν έχει τελειώσει, θα ακολουθήσουν wash κτλ, θα μπιχλιάσει αρκετά ακόμα.

Πάμε για τη συνέχεια!

Δεν έχω ξεχάσει αυτό που σου είπα για τα όπλα και τις χαλκομανίες. Απλώς ακόμα ψάχνω τα χρώματα για να βάψω τα φορτία... :(

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #140 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 01:41:50 πμ »
Aφου εχεις βερνικωσει κανε τα ματακια λοξα  :lol: (κοινως κανε τον κινεζο :mrgreen:)
Το υπολοιπο τα σπαει και μ το wash θα σπερνει
POWER!!!
Για τα χρωματα των οπλων το ψαχνω.
Για τα high vis ξερω οτι ειναι λευκα με γκρι τον κωνο του ρανταρ (sparrow-phoenix) και οι σαιντγουαιντερ λευκοι ή γκρι
Για low vis ισχυει αλλα κοιταω αν παιζει και τιποτα αλλο  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #141 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 11:15:08 πμ »
:shock: :shock: :shock:

F*CK!!!

Το σχέδιο τις έδειχνε εκεί που τις έβαλα!!!! :( Για την ακρίβεια, τις έδειχνε ακριβώς εκεί που τελειώνει η λαστιχένια επιφάνεια πίσω απ' την άρθρωση της πτέρυγας!!! :(

Έχω βερνικώσει και άλλωστε δεν είχα άλλες για να τις βγάλω αυτές! :(

Δεν πειράζει, μακάρι να είναι αυτό το μόνο του κακό.

Fading εννοείς το ξεθώριασμα; Ε, και πολύ του είναι, φαντάσου ότι είναι το πρώτο που δοκιμάζω σε αεροπλάνο και το 2ο στη ζωή μου. Πάλι καλά να λες. :)

Πάντως δεν έχει τελειώσει, θα ακολουθήσουν wash κτλ, θα μπιχλιάσει αρκετά ακόμα.

Πάμε για τη συνέχεια!

Δεν έχω ξεχάσει αυτό που σου είπα για τα όπλα και τις χαλκομανίες. Απλώς ακόμα ψάχνω τα χρώματα για να βάψω τα φορτία... :(

Έχεις ένα pm φίλε. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #142 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 06:52:35 μμ »
Ορέστη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
(Για όλα!)  :oops:

Λοιπόν, έγινε το wash... ο Αλλάχ να το κάνει wash, τέλος πάντων...

Το wash έγινε με τον ίδιο τρόπο παντού. Απλώς μερικές γραμμώσεις ήταν τόσο ανεπαίσθητες που απλά δεν μπορούσε να μείνει μέσα. Δεν πειράζει, σιγά μην κάτσω να σκάσω.

Και επειδή εγώ ΔΕΝ γίνεται να φτιάξω μοντέλο χωρίς να παιχτεί μ@λ@κί@, ιδού:

Η χαλκομανία ξεκόλλησε η μισή (πώς, μη με ρωτάτε) και προσπάθησα να διορθώσω με πενάκι το κακό... Τα έκανα χειρότερα. Δεν πειράζει, μην το κοιτάτε εκεί.

Αυτά για σήμερα. Σειρά έχει ματ βερνίκι, στεγνά πινέλα κτλ...

Νικόλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για σήμερα, να χαίρεσαι το όνομά σου.

Τον γατούλη θα σου τον αφιερώσω, επειδή με έχεις φιλοξενήσει στο θέμα σου.
Σε εσένα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους που με βοηθάνε και -σημαντικό- με αντέχουν!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #143 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 07:35:11 μμ »

Πολύ μ' αρέσει Νάσο...........

και το wash δείχνει πολύ καλό

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #144 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 08:12:43 μμ »

Νικόλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για σήμερα, να χαίρεσαι το όνομά σου.

Τον γατούλη θα σου τον αφιερώσω, επειδή με έχεις φιλοξενήσει στο θέμα σου.
Σε εσένα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους που με βοηθάνε και -σημαντικό- με αντέχουν!  ::salut::
Νάσο σε ευχαριστώ πολύ!!!  ::icon_thumright::
Εχεις κάνει εξαιρετική δουλειά και το θέμα δικαίως σου ανήκει!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #145 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 08:25:33 μμ »
:)
Καλώς τον Νικόλα.
Έτσι που το 'κανα το θέμα, ας το κρατήσω, ε;  :mrgreen: Χεχε...

Χρόνια πολλά και... δια ζώσης (τουλάχιστον live, χεχε).

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Για τα φορτία έχω μόνο τις οδηγίες του phantomakia και μια φωτογραφία που μου έστειλε ο Ορέστης. Έχω κι άλλο πληροφοριακό υλικό (φωτογραφικό πάντα), αλλά ακριβή χρώματα... τσου. Και επειδή εγώ είμαι και λίγο γκάου (όπως είπα και στον Ορέστη κατ' ιδίαν), δεν υπάρχει περίπτωση από φωτογραφίες να καταλήξω στα σωστά χρώματα. Μόνο στο περίπου.
Εν πάση περιπτώσει, την εβδομάδα που μας έρχεται δεν με βλέπω να μοντελίζω, καθότι έχω αρκετές υποχρεώσεις να τακτοποιήσω. ʼρα μπορώ να το ψάξω μερικές μέρες ακόμα. Αν δεν βρω κάτι, θα τα βάψω με τα χρώματα του α/φ και ό,τι γίνει. Πρέπει να στείλω και στον άνθρωπο τα spare όπλα και χαλκομανίες, δεν μπορώ να το αναβάλω επ' αόριστον.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #146 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 08:40:57 μμ »
Κατ' αρχήν Νικόλα εισηγητή του τόπικ χρόνια πολλά, άντε να βλέπουμε και τον δικό σου γατούλη λίγο :D
Νάσο είναι μια χαρά το γατί, και οι σκιές αναδείχτηκαν και όπου δεν μπαίνει το wash στη γράμμωση να μας φωνάζεις να σπρώχνουμε :mrgreen:
Επίσης αν θέλεις πόσταρε ή στείλε PM τις φωτό από τα φορτία, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη με τα χρώματα, τόσοι νοματαίοι εδώ πέρα κάποιου το μάτι θα κόβει (Jet72 με ακούτε???)
Καλή συνέχεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #147 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 08:58:22 μμ »
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ!
Το δικό μου γατούλη θα πρεπει να τον βαψω πρώτα για να υπαρχει ένα αποτέλεσμα!
Δυστηχως η ''ανακατασκευη''δεν πετυχε όπως θα ηθελα κι έτσι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ μετριο αλλά δεν ειναι σωστό να αφήσω το τόπικ ημιτελές,να σαι καλα!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #148 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 09:04:44 μμ »
Γιάννη, θα ανεβάσω κομμένες τις φωτό απ' το daco καθώς και τη φωτογραφία του Ορέστη (αν μου επιτρέπει), για να τα δείτε και να μου πείτε. Αλλά μάλλον αύριο, γιατί δεν είναι σ' αυτό το pc.

Thanks για τα καλά σου λόγια. :)

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #149 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 09:19:50 μμ »
Νάσο φίλε οι φωτό που σου έστειλα είναι από το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ βιβλίο της DACO για το F-14A/B/D. :shock: :shock:
Τα χρώματα των πυραύλων AIM 7 και AIM 9 είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί, ας πούμε και η δικιά μας Π.Α,δεν αλλάζει κάτι.
Στους φοίνικες βάψε το σώμα με ένα light gull grey,την κεφαλή άσπρη και πιστεύω ότι θα είσαι μέσα.
                                   ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Tags: