Ειπα κι εγω να τα βαλω με φωτο...αλλα δεν το επιτρεπει ο χρονος (τελευταια δεν επιτρεπει ουτε για απαντησεις σε "τρεχοντα" project του φορουμ...

)
Οποτε παμε εν συντομια..
1.Η γνωστη παπια ..αστα να πανε στο διαολο μετα το reset..
2.Bedford QLB.....freeze frame λογω βαρεμαρας
3.sdkfz251 UHU...τελειωμενο ..σκιντον
4.sdkfz251 Falke...ακριβως στην μεση!
5.sdkfz251 πυροσβεστικο...αναμενει φορτωματα και να τελειωσει η βαση του
6.sdkfz251-ενα κουλο που παιζει τωρα οποτε ευελπιστω να το δειτε συντομα μαζι με το διοραμα του..

7.sdkfz250-κι αλλο κουλο που παιζει ταυτοχρονα(κι αυτο με την βασουλα του)

8.KV-2....αναμενει διορμαμα για να φθαρει αναλογως...
9.JSU-152...σε σταδιο "ελα ντε?!"(reset η οχι..)
10.GAZ-AA πυροσβεστικο...στο ιδιο σταδιο με το παραπανω,αν και εχει φαει ηδη το πρωτο "χωματερη Ανω Λιοσιων"-reset για το πισω μερος....
11.Panther late G...ο τριτος της παρεας IR ασταρωμενος..
12.Mercedes GD...κολλησε στον οπλισμο και τους τροχους...προβλεπεται μακραν αποθηκευση
13.Land Rover LRDG(το αρχικο κιτ ηταν για LRDG,το σχεδιο προβλεπει "αλλα κολπα")..εδω απλα εγιναν καποια λαθη στις μετρησεις οποτε ξεχαρμανιαζουμε προς το παρον με κατι αλλο και ..εχει ο Θεος...
14.η βινιετουλα με την προβλητα...εκει κολλησαμε στο νερακι ..
15.ο οδοντιατρος της ερημου....που να ειναι αραγε αυτο??

16.το huey 205 SAR...καπου εδω τριγυρω ειναι κι αυτο..
17.Bell 47d...reset κινητηρα που σακατεψαμε..
18.LAV-R του..GB τρομαρα μου...ασταρωμενο και αναμενει κι αυτο..
19.sdkfz7/2 +διοραμα με την γεφυρα..περασμενο με βασικο και...αυταααααααααα...
20.Κουμπελβαγκεν κατεστραμενο...αναμενει τροποποιησεις και εξτρα φθορες σε καποιο διοραμα..οταν και οποτε..
21.VW beetle..εκεινο το σκουριασμενο που θα ξανασκουριασει εν καιρω!
22.23.24. 3 ακομα ελικοπτερα στην 1/32 που απλα εχουν αρχισει!(περασα μια κριση με ελικοπτερα αλλα προς το παρον νιωθω καλυτερα!!)
25."παιζω και μαθαινω"-komanderWagen της Revel...που απλα δεν εχω τι να το κανω οποτε σταματησε κι αυτο!
Καποια βεβαια εχουν πεθανει καιρο τωρα και απλα δεν τα εχω θαψει..οπως τα παρακατω
26.TigerI της Academy με πληρες εσωτερικο...
27.ο προβολεας που απλα βγηκε ετοιμος απο την AFV...
28.το Blitz-ακι που ανακυκλωνεται στην χωματερη το πισω μερος του..
Και last but not least
29.το θηριο shi-fi ρομποτοειδες που περιμενει να καθαριστει ο παγκος και να αδειασω τις σακουλες με spare parts για να προχωρησει!!
Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν κι αλλα στις κουτες αλλα ας το αφησουμε ετσι μιας και ....υπαρχουν και ορια στο ρεζιλικι!!