salonikios,philio,Eagle,gkontog ,πέτρο,DIM57,Major ,petranlost Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σας .

Αυτά (σάλια) πως τα έκανες ωρέ!!!
τελεια και τα δυο μπραβο ο δαιμονας δε ανατριχιαστικος ωραια ιδεα τα σαλια να μαντεψω uhu?σιλικονη?υγρο γυαλι σε συνδιασμο με διαφανες πλαστικο? εποξικη?
πες μου οτι δεν ειναι κατι απο αυτα να τρελαθω
Φίλιππε τα σάλια στο σαλιάρη ::glossa::είναι εποξική κόλλα δυο συστατικών και να πω την αλήθεια φιλε μου DIM δεν σκέφτηκα όλα τα άλλα που περιέγραψες παραπάνω

αλλά σε ένα επόμενο θα τα έχω υπ'οψη
Δημήτρη συγχαρητήρια και για τις δυο δουλειές σου , είναι πάρα πολύ καλές.
Το δε μπούστο του σταυροφόρου ρε
να μην σου πω τίποτα που το κονόμησες ? Το χα δει σε μια έκθεση και το θελα σαν τρελλός αλλά δεν κατάφερα να βρώ ούτε την εταιρεία ουτε μια κόπια του .... Το τερατίδι , επίσης πολύ όμορφο . Ασε λοιπόν τα διοράματα και τα υπόλοιπα και ασχολήσου με την πραγματική τέχνη !!!!!!
Φίλε Κώστα σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ την εταιρία .

Το μπούστο το αγόρασα από τοThe Red Lancers πριν τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι θα έχει σταματήσει η παραγωγή του γιατί έχω να το δω καιρό .Τα διοράματα και οι βινιέτες έχουν μέσα τους πολλές φιγούρες γι 'αυτό και ασχολούμαι , επίσης είναι και αυτός δημιουργικός μοντελισμός και μου αρέσει τρελά .

Μια (καλοσκαλισμένη ,ενδιαφέρουσα) φιγούρα η μπούστο είναι και αυτή μια πρόκληση να ξεπερνάς τα στάνταρ σου και να προχωράς , και δεν μπορώ να αντισταθώ εξάλλου οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται