Αποστολέας Θέμα: Autoblinda AB43 POLIZIA (Italeri 1/35)  (Αναγνώστηκε 5869 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Autoblinda AB43 POLIZIA (Italeri 1/35)
« στις: Μαρτίου 30, 2009, 10:42:57 πμ »
Γεια σας,  ::salut::
Επειδή το ΑΒ40 Ferroviaria που είχα ξεκινήσει για το συγκεκριμένο group build ως συνήθως «βάλτωσε» :oops: καθώς στην πορεία έμπλεξα με την υπερβελτίωσή του όσο και με την κατασκευή βάσης-διοράματος, αποφάσισα εδώ και ένα μήνα περίπου να ξεκινήσω μια ΑΒ ακόμα, αυτή τη φορά αυστηρά ΟΟΒ ώστε να αποτελέσει κατασκευή της τάξεως της 1 άντε 2 εβδομάδων. Φυσικά ως συνήθως (και δεδομένου του ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου που υπάρχει πλέον) και αυτή τραβάει τώρα πάνω από μήνα, με αποτέλεσμα να τρέχω για να προλάβω προθεσμίες.

Μιας και όμως μάλλον θα προλάβω αποφάσισα να την ανεβάσω.

Αποφασίστηκε να φτιαχτεί η έκδοση της Αστυνομίας, όπως αυτή χρησιμοποιήθηκε στις μεταπολεμικές ημέρες αφού παραχωρήθηκε από το πλεονάζον στρατιωτικό υλικό.

Το κιτ που χρησιμοποιήθηκε το γνωστό της Italeri, το οποίο όπως έχει ξαναειπωθεί χρειάζεται αρκετή προσοχή κατά την κατασκευή ώστε το σύστημα διεύθυνσης να στέκεται ευθυγραμμισμένο και κάποιοι τροχοί να μην είναι στον αέρα.
 Το σκάφος επίσης και τα αρκετά κομμάτια που το αποτελούν θα χρειαστεί προσοχή ώστε να μην υπάρξουν τεράστια κενά που μετά θα είναι δύσκολο να στοκαριστούν. Σε όλα αυτά βοηθάει ή προβληματίζει (ότι θέλετε διαλέγετε) και το ιδιαίτερα μαλακό πλαστικό που χρησιμοποιεί η Italeri.

Οι πλαστικές ζάντες του κιτ με τα ελαστικά από μαλακό βινύλιο που δίνει η εταιρεία  αλλάχτηκαν με ρητινένια πολύ καλής λεπτομέρειας από την Hussar productions

Τελικά και παρ'όλη την σχολαστική συναρμολόγηση κάποια ευτυχώς ελάχιστα κενά υπήρξαν, τα οποία έκλεισαν με μικρή χρήση υγρού 1000άρη στόκου της Gunze.
Επίσης επειδή δεν άντεξα για αυστηρά ΟΟΒ  :mrgreen: αλλάχτηκε η απαράδεκτη πλαστική κάννη με χάλκινο σωληνάκι ίδιας διαμέτρου που πολύ ευγενικά παραχωρήθηκε από τον κύριο Ναύαρχο  :mrgreen: - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συμεών - ενώ και πάλι με βελόνα σύριγγας αλλάχτηκε η κάννη του ομοαξονικού πολυβόλου όσο και αυτού που υπάρχει στο πίσω μέρος του σκάφους. Τέλος 'εγιναν και κάποιες μικρές επεμβασούλες με φύλλο πλαστικού εδώ κι εκεί.

Και μερικές φωτό από το βάψιμο με το βασικό, το οποίο έγινε με το κεραμιδί αστάρι της Hycote. Το ψέκασμα έγινε πρώτα ως αστάρωμα και μόνο, με σκοπό ν'ακολουθήσει κάποιο άλλο βασικό. Επειδή όμως κρίθηκε ικανοποιητικό το γενικό αποτέλεσμα αποφασίστηκε να παραμείνει έτσι.

Η απόχρωση ενδεχομένως να μην είναι η απόλυτα σωστή, με την χρήση όμως διαδοχικών φίλτρων θα έρθει εκεί που πρέπει.

Αυτά μέχρι στιγμής. Έχουν περαστεί και τα φίλτρα, τα πρώτα washes και pin-washes ενώ το μοντέλο έχει περαστεί με παρκετίνη για να δεχτεί τα σήματα και τις τελευταίες φθορές σκονίσματα κλπ κλπ. Αυτά όμως το απόγευμα ή αύριο καθώς δεν έχω προλάβει ακόμα να ετοιμάσω περισσότερες φωτο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Autoblinda AB43 POLIZIA (Italeri 1/35)
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 30, 2009, 11:48:28 πμ »
άψογη κατασκευή για ένα κιτ, σαν αυτό της Italeri

και οι προσθήκες σίγουρα βελτιώνουν το τελικό αποτέλεσμα

η τελική απόχρωση θα σε παιδέψει από κει που το ξεκίνησες  :roll:

για να δούμε τι ...μάστορας είσαι  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 30, 2009, 12:08:02 μμ »
Κόκκινο :!: :shock: Αυτό πραγματικά ξεφεύγει! Μπράβο Νίκο, πολύ καλή επιλογή και σίγουρα αυνήθιστο όχημα και χρήστης.
Καλά τελειώματα!

ΥΓ
Μήπως να έβαζες και κανένα λογότυπο Ferrari; Θα έκανε όμορφο κοντράστ με το κόκκινο... ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 30, 2009, 12:15:54 μμ »
Γνωρίζοντας την ακριβή απόχρωση που έχεις βάψει το όχημα, πιστεύω ότι εύκολα θα πετύχεις την τονικότητα που θέλεις. :wink:

Η κατασκευή, όπως πάντα άψογη με τις βελτιώσεις βεβαίως-βεβαίως  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Καλή συνέχεια φιλαράκο, να το θαυμάσουμε σε αυτή την πολύ πρωτότυπη έκδοση.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 30, 2009, 04:24:24 μμ »
Καλή συνέχεια και από εμένα, φιλαράκο. Ειδικά με την Ιταλέρι και το συγκεκριμένο κιτ

::salut::

Spoiler (hover to show)
type less model more

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 30, 2009, 04:55:53 μμ »
Πολυ ωραια δουλεια Νικο και το χρωμα του μουρλια  ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 31, 2009, 10:39:38 πμ »
Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σχόλια. Ελπίζω σήμερα, το πολύ αύριο να είναι τελειωμένο. Σχετικά με το χρώμα του πάντως ΔΕΝ είναι κόκκινο αλλά ένα μπορντώ-μελιτζανί .... αλλά η φωτογράφισή του (που γίνεται και κυριολεκτικά στο πόδι) με ταλαιπωρεί πολύ  :?. Προφανώς πρέπει να "παίξω" με τις ρυθμίσεις της μηχανής, ... αλλά βαριέμαι  :mrgreen:

Anyway συνεχίζω με μερικές φωτό που χρωστάω ακόμα.

Η κεραία και τα στυλίδια οριοθέτησης των άκρων του οχήματος ήταν απαράδεκτα όπως τα έδινε το κιτ

κι έτσι βελτιώθηκαν με λίγο κόψε-ράψε και με μεταλλικά σωληνάκια από την Griffon model και την Lion Roar.

Φωτό με τα στυλίδια της χρωστάω ... γιατί κάπου "παράπεσαν"  :?

Από μήκη πλαστικού προστέθηκαν οι μηχανισμοί - "πεταλούδες" ασφάλισης στα καπάκια του κινητήρα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και την ΣΩΣΤΗ ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ του χρώματος καθώς όπως προανέφερα σε όλες τις άλλες δεν έχω κατορθώσει να τραβήξω μια σωστή  :evil: :evil: με αποτέλεσμα να φαίνεται πορτοκαλο-κοκκινο-κίτρινο αντί για κεραμιδο-μελιτζανί    (τι είπα πάλι  ::glossa::)

Επίσης εμφανής είναι και μια πρώτη δοκιμαστική απόπειρα σκονίσματος με wash από τα πολύ καλά λάδια 502 Abteilung.

Τέλος προς το παρόν και με μερικές λήψεις με κάποια "σκοτινιάσματα" που έχουν γίνει στο βασικό. Ακολουθήθηκε λοιπόν μια "αντίστροφη" τεχνική. Επειδή το βασικό μου ήταν ανοιχτότερο από ότι ήθελα αντί να κάνω ξανοίγματα στα κεντρικά των πάνελς, διατηρήθηκε το ανοιχτότερο και με ψέκασμα με ένα σκουρότερο red primer της Gunze στην περιφέρειά τους και στις εσοχές πιστεύω ότι κατόρθωσα να πετύχω αυτό που ήθελα. Επίσης περάστηκε παντού κι ένα χέρι παρκετίνης για να προετοιμαστεί η επιφάνεια για τα σήματα και τις ταλαιπωρίες που θ'ακολουθήσουν.

Τι λέτε κι εσείς;; Συνέχεια σύντομα...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 31, 2009, 11:35:07 πμ »
Εμείς λέμε: τύφλα νάχει μπροστά σου η Μιραράκη... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Τα χρώματα "πορτοκαλο-κοκκινο-κίτρινο αντί για κεραμιδο-μελιτζανί " δεν τα έχει ανακαλύψει ακόμα  :roll:

Πολύ ωραίο γίνεται, ειδικά με τις ψιλολεπτομέρειες που βάζεις... ::painting:: ::painting:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

άντε λοιπόν, να δούμε και τα σήματα, που θα του χαρίσουν πολύ  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 31, 2009, 12:12:53 μμ »
είσαι μάστορας  - γιατί να το κρύψωμεν

ωραία η απόχρωση ::icon_thumright::

αρκεί η παρκετίνη και το ματ βερνίκι να μη εξαφανίσουν τις σκιές

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 31, 2009, 12:21:16 μμ »
Εδώ Μπομπ ο Μάστορας (ο αγαπημένος του γιου μου) σε απευθείας σύνδεση από την gallery Miraraki  :lol: :lol: :lol:

Φίλιππε και Πέτρο σας ευχαριστώ. Με τα γαργαλιάρικα αφού με ξέρεις  :mrgreen: το πληρώνω βέβαια, αλλά χαλάλι του. Ευτυχώς η παρκετίνη δεν εξαφάνισε τις σκιες γιατί απλά αυτές έχουν περαστεί από πάνω της  :wink: Το καλό είναι ότι το Gunze που ψεκάστηκε είναι ημιγυαλιστερό οπότε ακόμα καλύτερα. Παρ'όλη την τρεχάλα που ρίχνω για να τελειώσει στην ώρα του, το "σπούδασα" πριν κι ευτυχώς μου βγήκε.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 31, 2009, 12:24:32 μμ »
Ευτυχώς η παρκετίνη δεν εξαφάνισε τις σκιες γιατί απλά αυτές έχουν περαστεί από πάνω της  :wink:
Το καλό είναι ότι το Gunze που ψεκάστηκε είναι ημιγυαλιστερό οπότε ακόμα καλύτερα.
Παρ'όλη την τρεχάλα που ρίχνω για να τελειώσει στην ώρα του, το "σπούδασα" πριν κι ευτυχώς μου βγήκε.

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

έτσι Μπομπ, να μαθαίνουμε καινούργια κόλπα

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 31, 2009, 01:21:12 μμ »
Εδώ Μπομπ ο Μάστορας
Μαστ ο μπόμπορας όπως λέει και ο γιός μου ::glossa::

Πολύ όμορφη η Ferrari Autoblinda! Φυσικά σε τρώει ο .... σου αλλά οφείλω να ομολογήσω πως η αλλαγή της κεραίας ήταν επιβεβλημένη γιατί αυτό που έδινε η Italeri κάτι σε αντιαεροπορικό θύμιζε. Ολα τα λεφτά τα scratch χερούλια στα καπάκια της μηχανής :shock: ::eusa_clap::

Καλή συνέχεια, άντε την έφαγες! Ανυπομονώ να τη δω με τα σήματα!

ΥΓ
Βρε Νίκο, μήπως έχει τίποτα άσπρα σήματα; Αν ναι, κάτι μου λέει πως πάνω από το κόκκινο θα δείχνουν ροζ... Δε θέλω να το γρουσουζεύω αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 31, 2009, 02:10:33 μμ »
Νίκο, άν και μας έχεις μπερδέψει λίγο με την τελική κεραμιδο-πορτοκαλο-κιτρινο-κοκκινο-μελιτζανί απόχρωση  :mrgreen:, το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο   ::icon_thumright::

Καλό το κόλπο με τις σκιές πάνω από την παρκετίνη !!!!  :wink:

ʼντε καλά τελειώματα   ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 31, 2009, 02:28:54 μμ »
Νικο ωραία δουλειά και το κόλπο με τις σκιές πολύ κάλο, ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 31, 2009, 02:51:40 μμ »
Γιάννη2, Νίκο ευχαριστώ πολύ

...Βρε Νίκο, μήπως έχει τίποτα άσπρα σήματα; Αν ναι, κάτι μου λέει πως πάνω από το κόκκινο θα δείχνουν ροζ... Δε θέλω να το γρουσουζεύω αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές.
Γιώργη το ένα μεγάλο σήμα (ένα παραλληλόγραμμο χωρισμένο διαγώνια) είναι μπλε-κόκκινο οπότε όλα ΟΚ. Και με το έμβλημα, έναν αητό δεν νομίζω να έχω πρόβλημα, τις πινακίδες κυκλοφορίας μπορεί να τις βάψω από κάτω με λευκό αλλά για τον μικρό αριθμό "1" που έχει στο πλάι μέσα σε κύκλο και το "NUCLEO CELERE DI P.S." που είναι με μικρού μεγέθους λευκά γράμματα δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ... μόνο μερικά πατερημά  ::pop:: Τέλος πάντων το απογευματάκι που θα πέσουν επάνω θα δείξει ... :?

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 01, 2009, 02:39:31 μμ »
Μπήκαν και τα σήματα τα οποία ευτυχώς είναι πολύ καλά και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα, (εκτός από αυτό της πίσω πινακίδας το οποίο είναι σε διαστάσεις το διπλάσιο από το πλαίσιο πάνω στο οποίο πρέπει να κολληθεί. Ξεπεράστηκε φτιάχνοντας ένα πλαίσιο από αλουμινόφυλλο πάνω στο οποίο κολλήθηκε και όλα καλά).

Βάφτηκαν και τα λάστιχα, έγιναν και διάφορα washes με λάδια, φθορές, (φωτό από αυτά το απόγευμα γιατί είχε πάει αργά το βράδυ και δεν προλάβαινα να βγάλω) και απομένει ένα διακριτικό σκόνισμα και τέλος. Πιστεύω σήμερα ή το πολύ αύριο να το δείτε ολοκληρωμένο.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 01, 2009, 02:52:28 μμ »
Συγνώμη, άνοιξες το θέμα προχθες και σήμερα τελειώνεις ? Αυτό σημαίνει αρματάς....::fahr09::

Spoiler (hover to show)

::eusa_clap:: ::salut::

type less model more

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 01, 2009, 03:00:38 μμ »
Συγνώμη, άνοιξες το θέμα προχθες και σήμερα τελειώνεις ? ....
Δεν διαβάζεις προσεκτικά Δημητράκη  ::sprechende_015::  :mrgreen: προχθές το ανέβασα αλλά έχει ξεκινήσει και αυτό εδώ και κανα μήνα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 01, 2009, 03:10:09 μμ »
Τελικά τα σήματα είναι το αλατοπίπερο κάθε κατασκευής  :wink:  πολύ όμορφα, χωρίς ίχνος silvering...ε! τι άλλο θες Νικόλαε;;;
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 01, 2009, 05:46:16 μμ »
Λοιπόν όντως τα σήματα είναι πολύ καλά και τα κατάφερες άψογα χωρίς ίχνος από silvering. Και το μπλέ-κόκκινο το οποίο πίστευα πως θα "χαθεί" μέσα στο υπόβαθρο, τελικά δίνει χαρακτήρα και είναι πολύ όμορφο. Αντε, βάλε φωτογραφίες με τις ρόδες, είναι μούρλια το οχηματάκι και σίγουρα ξεφεύγει από οτιδήποτε αρματικό έχω δει!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 01, 2009, 07:33:08 μμ »
Τρέξε τρέξε προλαβαίνεις :!:
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 02, 2009, 12:14:25 πμ »
Θείο Nino, σαν πυροσβεστικό είναι το μπατσάδικο  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

απορώ πως το χρησιμοποιούσαν  :roll: :roll: :roll:

φαίνεται ότι θα βγεί  ωραίο το τελικό αποτέλεσμα  ::icon_thumright::

όπως πάντα - έστω κι άν σου βγήκε η γλώσσα αυτή τη φορά

μήπως να βάλεις και τα υπόλοιπα σε GB ???? :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 03, 2009, 08:31:51 μμ »
Πρωτότυπο και πολύ καθαρή δουλειά !   ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Περιμένω το τελείωμα Nino..  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 07, 2009, 09:47:07 πμ »
Λοιπόν τελειωμένο κατά 99%. Απομένουν κάποια (διακριτικά) σκονίσματα, που θα γίνουν όταν με το καλό μπει στην βάση του, όπως και οι 4 κεραίες στα φτερά που δεν μπήκαν ακόμα για ευνόητους λόγους (με το που έβαλα την πρώτη, την είχα σπάσει σε dt)  :mrgreen:
Συγκρατήθηκα με νύχια και με δόντια για να μην του κάνω πολλές φθορές,  :twisted: :twisted: καθότι το όλο θέμα δεν αφορά σε full μάχιμο όχημα.

Επειδή δεν έχω προλάβει να του βγάλω ούτε κάποιες φωτό της προκοπής, πιστεύω να επανέλθω σύντομα με καλύτερες σε φυσικό φωτισμό μπας και φανεί και το ακριβές του χρώμα  :oops:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 07, 2009, 09:59:07 πμ »
Πολύ ωραίγιο έγινε... Προσεκτικό pin wash και όλα πήγαν καλά... Η μόνη μου ένσταση είναι στη φθορά που έχουν οι ζάντες από τις ρεζέρβες... Νομίζω θα έπρεπε να έχουν την ίδια σκόνη, λαδιές, φθορά, με τα διπλανά τμήματα του πήγματος, και όχι όσο οι τροχοί που δουλεύουν... Εκτός αν υποθέσουμε ότι έχουν χρησιμοποιηθεί, οπότε το αφήνεις όπως να 'ναι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tags: autoblinda