0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα την βοηθεια σας για ακομη μια φορα. Μπορει καποιος να μου πει τι χρωμα εχουν τα φωτα σχηματισμου στην ακρη των φτερων του φαντομ?
Παράθεση από: Περικλής στις Μαρτίου 22, 2010, 03:27:06 μμΘα ηθελα την βοηθεια σας για ακομη μια φορα. Μπορει καποιος να μου πει τι χρωμα εχουν τα φωτα σχηματισμου στην ακρη των φτερων του φαντομ?Τα πρώην γερμανικά RF-4E δεν έχουν φώτα σχηματισμού...
και αυτο που ειναι στο πισω μερος του ακροπτερυγιου τι ειναι?
Ok εβαψα τις δεξαμενες με παραλλαγη βιενταμ αλλα τους πυλωνες με το ανοιχτο πρασινο της γερμανικης παραλλαγης, γινεται η να ξαναβαψω τους πυλωνες με το ανοιχτο γκρι της βιετναμ?
ΟΥΑΟΥ! Καταπληκτικό! Συγχαρητήρια!
Παράθεση από: Περικλής στις Μαρτίου 22, 2010, 08:43:19 μμOk εβαψα τις δεξαμενες με παραλλαγη βιενταμ αλλα τους πυλωνες με το ανοιχτο πρασινο της γερμανικης παραλλαγης, γινεται η να ξαναβαψω τους πυλωνες με το ανοιχτο γκρι της βιετναμ? Aστες ετσι καλα ειναι
Πολύ εντυπωσιακό το RF-4E σου Περικλή . Να φθείρεις το λευκό των stencil για να μειωθεί το contrast σε σχέση με την φθορά του υπόλοιπου μοντέλου . Μπράβο σου , πολύ καλή δουλειά . Ξεπέρασες για μια άλλη φορά τον εαυτό σου .
Μπραβο Περικλη, φανταστικο ειναι.
Περικλη μου καλημερα. Τωρα που τελειωσες το rf4, θα ακουσεις [διαβασεις] πολλα.... ΑΑΑΑΑΑ/τι ωραιο!!!/ μπραβο!!!!!/ πως το εκανες αυτο, το αλλο.....?/ κ.λ.π. Φιλε μου ΜΗ πηστευεις ΤΙΠΟΤΑ. Εμενα μονο ακου!!! Τσαμπα ο κοπος σου, τι μπουρδα ειναι αυτο,αν δεν ξερεις να μοντελαρεις αστο καλητερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ.......]
Αριστούργημα Πέρι.