Αποστολέας Θέμα: N/AW A-10 photo search!  (Αναγνώστηκε 2576 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mikegr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλαματα
N/AW A-10 photo search!
« στις: Μαρτίου 25, 2009, 03:22:02 μμ »
χαιρετω κυριοι
 εχω αγορασει το 48αρι Ν/ΑW Α-10 της hobyboss και επισης οτι detail set κυκλοφορει στην αγορα για το Α-10, μεχρι και το σετ του verliden για το κιτ της monogram. Εδω χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας, τελειωσα τα εντοσθια και δεν μπορω να βρω πουθενα (ουτε στην βιβλιογραφια) photo για το σημειο αναμεσα στα κοκπιτ,(προσπαθω να ταιριαξω 2 κοκπιτ της αires για το μονοθεσιο)! οποιoς εχει κατι ας το στειλει μπας και προχωρησω γιατι εχω βγαλει τα ματια μου στο ψαξιμο. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Υ.Γ οταν βρω το usb της φωτογραφικης θα ανεβασω και photo.

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
Απ: N/AW A-10 photo search!
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2009, 06:08:49 μμ »
Κατ'αρχην...Καλη επιτυχια με το μοντελο σου. Αν δεν κανω λαθος εχω δει κατι τυπους στο ARC  που εχουν φτιαξει το διθεσιο Α-10, ριξε μια ματια και εκει ποτε δεν ξερεις.  Φωτογραφιες στο ιντερνετ εχεις ψαξει?
   Δεν ξερω τι εχει αλλαξει μεχρι σημερα αλλα οταν πριν χρονια αποφασισα να φτιαξω και εγω το ιδιο αεροσκαφος κολλησα στο οτι δεν ειχα φωτογραφικο υλικο. 

Αποσυνδεδεμένος mikegr

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 25, 2009, 06:21:58 μμ »
 Να'σαι καλα, αν θες ακομα να το φτιαξεις κ χρειαζεσαι φωτο εχω τα παντα εκτος απο το σημειο στα κοκπιτ!
 οταν το χρειαστεις πεσ'μου. τι ειναι το ARC?

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 25, 2009, 07:14:49 μμ »
Ειναι ιστοσελιδα για μοντελιστες αεροπλανων δοκιμασε τη ανεπιφυλακτα ::salut::Aircraftresourcecenter.com

Αποσυνδεδεμένος mikegr

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 25, 2009, 08:04:47 μμ »
Ειναι ιστοσελιδα για μοντελιστες αεροπλανων δοκιμασε τη ανεπιφυλακτα ::salut::Aircraftresourcecenter.com
α! οκ την εχω ψαξει. ευχαριστω παντως! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 25, 2009, 08:12:50 μμ »
λιγα πραματα θα βρεις γιαυτο το αεροπλανο!!!!ριξε και εδω μια http://www.aero-web.org/specs/fairrepu/a-10b.htm

και στο Primeportal ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος mikegr

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 25, 2009, 08:22:44 μμ »
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον τα εχω ψαξει ηδη τα κλασικα site,
 το μονο που βρηκα κατι παραπανω ηταν το        http://www.cybermodeler.com/resource1.shtml

Αποσυνδεδεμένος Kookooniaw

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 26, 2009, 05:24:13 μμ »
χαιρετω κυριοι

εχω αγορασει το 48αρι Ν/ΑW Α-10 της hobyboss και επισης οτι detail set κυκλοφορει στην αγορα για το Α-10, μεχρι και το σετ του verliden για το κιτ της monogram. Εδω χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας, τελειωσα τα εντοσθια και δεν μπορω να βρω πουθενα (ουτε στην βιβλιογραφια) photo για το σημειο αναμεσα στα κοκπιτ,(προσπαθω να ταιριαξω 2 κοκπιτ της αires για το μονοθεσιο)! οποιoς εχει κατι ας το στειλει μπας και προχωρησω γιατι εχω βγαλει τα ματια μου στο ψαξιμο. Ευχαριστω προκαταβολικα!
τα εχω ψαξει ηδη τα κλασικα site, το μονο που βρηκα κατι παραπανω ηταν το http://www.cybermodeler.com/resource1.shtml
mikegr,

Με αναζήτηση μόλις 3 λεπτών, ψάρεψα τα ακόλουθα...

...τα οποία ελπίζω να βοηθούν

Να έχεις επίσης υπ' όψη (αν το γνωρίζεις ήδη αγνόησε τα ακόλουθα) οτι το front panel στους πίνακες (μπρος / πίσω) οργάνων του N/AW A-10, διαφέρει από αυτόν του "αδερφού" A-10. Μια σύγκριση πάντα βοηθάει να εντοπιστούν οι διαφορές. Οι κυριότερες διαφορές εντοπίζονται στα εξής σημεία:

Παρακάτω φαίνεται βελτιωτικό cockpit του Α-10 (επάνω φωτογραφία) και η διάταξη οργάνων (κάτω σχέδιο) του N/AW A-10.

• Θέση 1) Η ομάδα αυτή οργάνων, διαφέρει ως προς τη θέση σε σχέση με το A-10 και περιλαμβάνει (αριστερά) το HSI - Horizontal Situation Indicator (βλέπε επίσης θέση 2)
  • Θέση 2) Ο πίνακας οργάνων του N/AW δεν περιλαμβάνει το ADI - Attitude Director Indicator & το HSI - Horizontal Situation Indicator στο κέντρο τα οποία έχουν μετακινηθεί πιο αριστερά. Στην κεντρική θέση βρίσκεται η κονσόλα Flight Test Elapsed Time Indicator και τα κοντρόλ του HUD.
  • Θέση 3) Ο πίνακας επιλογής οπλισμού Armament Control έχει μετακινηθεί λίγο δεξιότερα σε σχέση με τον πίνακα οργάνων του Α-10 και έχει κάνει χώρο για το HSI - Horizontal Situation Indicator, το οποίο έχει μετακινηθεί όπως προαναφέρθηκε από το κέντρο.
  • Θέση 4) Τα όργανα στοιχείων κινητήρα μετακινήθηκαν λίγο πιο αριστερά και πιο πάνω σε σχέση με αυτά του Α-10.

Αποσυνδεδεμένος mikegr

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 26, 2009, 08:03:26 μμ »
παιδια ευχαριστω και παλι για το αμεσο ενδιαφερον αλλα βασικα ψαχνω μια καθαροτερη φωτο απο αυτο το σημειο

Αποσυνδεδεμένος katsem14

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: σαλονικη
  • κατα κοσμο βαγκος
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 13, 2009, 10:10:36 μμ »
flihtglobal.com/AIRSPASE/photos/military...υπαρχει μια `εντοσθια φωτο` απ το διθεσιο!Φωτο απ τα ηλεκτρονικα bay καταφερες να βρεις?το ιδιο προβλημα με φωτο και υλικο ειχα και εγω,οποτε...το σφαγμενο ταρριχευτηκε!

Αποσυνδεδεμένος mikegr

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 14, 2009, 02:17:02 πμ »
 Ας ειναι καλα ο φιλος gkontog,  με βοηθησε αρκετα με τα ηλεκτρονικα, εχω και 2 κιτακια ετοιμα, κατι θα γινει!
οσον αφορα την φωτο που λες την εχω ξαναδει αλλα δεν την εμπιστευομαι και πολυ γιατι δειχνει την καλυπτρα να
ανοιγει κατα πανω και μονοκοματη ενω στην πραγματικοτητα ανοιγει στο πλαι και σε δυο μερη!
Επισης ο πισω πινακας οργανων φαινετε να ειναι πολυ κοντα στο εμπρος καθισμα.

Ευχαριστω παντως!! ::salut:: και αν βγαλεις το ταριχευμενο απο την σαρκοφαγο μπορω να σε βοηθησω αρκετα ::salut::

Tags: a-10