0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά δεν τον έχετε δει τι πατομπούκαλα φοράει για να βλέπει όταν κάνει τις φθορές στα μοντέλα του ?????? Ούτε η Παπαρίγα δεν έχει τέτοια Ωχ ! Φίλιππα αποκάλυψα το μυστικό σου Πλάκα κάνω. Φαίνεται ότι έχει ακόμα γερακίσιο (όχι γερικίσιο) μάτι ο Μαθουσάλας Μια ερώτηξη. Προσκιάσεις, δεν έκανες ? Δεν φαίνοται.
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Μαρτίου 28, 2009, 04:08:17 μμΚαλά δεν τον έχετε δει τι πατομπούκαλα φοράει για να βλέπει όταν κάνει τις φθορές στα μοντέλα του ?????? Ούτε η Παπαρίγα δεν έχει τέτοια Ωχ ! Φίλιππα αποκάλυψα το μυστικό σου Πλάκα κάνω. Φαίνεται ότι έχει ακόμα γερακίσιο (όχι γερικίσιο) μάτι ο Μαθουσάλας Μια ερώτηξη. Προσκιάσεις, δεν έκανες ? Δεν φαίνοται. Μία απάντηξη : Όχι δεν έκαμνα προσκιάξεις...θα με κράξεις;;; Εντάξει φίλε μου; (Είναι μία από τις τεχνικές που δεν έχω εφαρμόσει ακόμα )...όσο για το πατομπούκαλο...δείτε το...http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,498.msg230537.html#msg230537...μεγενθυτικός φακός με δυνατό φως
Παράθεση από: philio στις Μαρτίου 28, 2009, 04:21:44 μμΠαράθεση από: LIVERPOOL στις Μαρτίου 28, 2009, 04:08:17 μμΚαλά δεν τον έχετε δει τι πατομπούκαλα φοράει για να βλέπει όταν κάνει τις φθορές στα μοντέλα του ?????? Ούτε η Παπαρίγα δεν έχει τέτοια Ωχ ! Φίλιππα αποκάλυψα το μυστικό σου Πλάκα κάνω. Φαίνεται ότι έχει ακόμα γερακίσιο (όχι γερικίσιο) μάτι ο Μαθουσάλας Μια ερώτηξη. Προσκιάσεις, δεν έκανες ? Δεν φαίνοται. Μία απάντηξη : Όχι δεν έκαμνα προσκιάξεις...θα με κράξεις;;; Εντάξει φίλε μου; (Είναι μία από τις τεχνικές που δεν έχω εφαρμόσει ακόμα )...όσο για το πατομπούκαλο...δείτε το...http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,498.msg230537.html#msg230537...μεγενθυτικός φακός με δυνατό φως ʼκου δεν έχω εφαρμόσει ακόμα... τόσα και τόσα έχεις εφαρμόσει, αυτό που είναι πιο εύκολο απ' όλα δεν έμαθες ? ΚΡΑ... λοιπόν
είναι περασμένα επάλληλα χρώματα με σφουγγαράκι ;;;
μη το ακουμπησεις καθολου αδελφε ειναι υπεροχο μονο τα δυο γκρι(ενα επανω στο φτερο και το αλλο πανω στο καπω που ειναι μεγαλα) θελουν κατι τι στο φτερο ας πουμε σε εκεινο το σημειο κανε με τον ταχυτροχο ενα βαθουλωματακι για ποικιλια και το αλλο στο καπω δουλεψε το με λιγ sand να σπασει και να μην ειναι τοσο εντονο λεω εγω τωρα αλλα κατα τα αλλαη αποδοση ειναι καταπληκτικη στη νεα σκουριασμενη βερσιον
Δεν υπάρχει κανείς (εκτός από σένα ) που να το είδε από κοντά, για να πει ότι δεν είναι έτσι.