0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σαι καλά Μενέλαε! Spoiler (hover to show)Καλή συνέχεια με το...θηρίο σου!!!
Spoiler (hover to show)Ευχαριστώ αδερφέ...Απλά στις φωτο που έχω από την αριστερή πλευρά του 7090 η δεξαμενή έχει την παραλλαγή οπότε υπέθεσα οτι και η δεξιά είναι το ίδιο...Θα το ψάξω το θέμα,danken!
Ομορφο,να περιμένουμε πιο ταλαιπωρία στο καμουφλάζ ακόμα από εσένα.
Συγχαρητήρια και από μένα. Λόγω χρόνου σήμερα ξεκίνησ ανα βλέπω την κατασκευή σου κα θα την παρακολουθώ.προσωπικά πο φθορές κυρίως στα 2 πράσινα μου φαίνεται αρκετά έντονη. Στο tan πάει μια χαρά. Φυσικά είναι μόνο προσωπική μου άποψη, αλλά θ αμπορούσες να ψεκάσεις κάποια σημεία με μια απόχρωση μεταξύ του original χρώματος και του φθαρμένου που είχες φτιάξει.
Καλημέρα Nicolas!Συγχαρητήρια και από εμένα για την πολύ καλή δουλειά σου. Μπράβο!Ετεροχρονισμένη ερώτησις: την παρκετίνη την ψέκασες με τον αερογράφο, αφού προηγουμένως την αραίωσες νε νερό;
Τι λες τωρα??? Παρα πολυ ωραιο βαψιμο με ωραιες φθορες στα χρωματα. Την παραλαγη την εκανες free hand ή με μασκαρισμα με blue tac?Ειναι σουπερ!!! Περιμενω να το δω τελειωμενο γιατι μου αρεσει παρα πολυ.
Mercie για την πληροφορία Nicolas!Και πού 'σαι: Σ/Κ έρχεται - αναμένουμε να δούμε πρόοδο εργασιών στον "αστρομαχητή" σου!!!
Νικολα πολυ ομορφο!!!!
Εμένα μου αρέσει το βάψιμο πάρα πολύ! Όταν πέσουν τα βερνίκια κάποιες έντονες αντιθέσεις θα μετριαστούν οπότε είσαι μια χαρά!!! Καλά τελειώματα!!!
Παράθεση από: michalis20 στις Ιουλίου 24, 2009, 12:39:27 πμMercie για την πληροφορία Nicolas!Και πού 'σαι: Σ/Κ έρχεται - αναμένουμε να δούμε πρόοδο εργασιών στον "αστρομαχητή" σου!!! Spoiler (hover to show)Μιχάλη το Σ/Κ με τη ζέστη που θα χει δεν νομίζω να καταφέρει κάποιος να ασχοληθεί με μοντελισμό!!! Παράθεση από: Περικλής στις Ιουλίου 24, 2009, 07:47:58 πμ Νικολα πολυ ομορφο!!!!Περι σε ευχαριστώ!
Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια ζέστη θα λιώσουν οι ... πολυστερίνες!!!
Παράθεση από: PanPan στις Ιουλίου 24, 2009, 11:52:40 πμΕμένα μου αρέσει το βάψιμο πάρα πολύ! Όταν πέσουν τα βερνίκια κάποιες έντονες αντιθέσεις θα μετριαστούν οπότε είσαι μια χαρά!!! Καλά τελειώματα!!!Σωστός ο παίχτης, η αεροπλανούμπα βγαίνει τζάμι!!! Εκτός από τις δεξαμενές σκέφτεσαι να του βάλεις κάποιο οπλικό φορτίο?