Τάσε, κατ' αρχήν καλωσόρισες και από εμένα.
Αρχικά να διευκρινίσω ότι είμαι ένας πολύ μέτριος μοντελιστής και μαζί σου κι εγώ τώρα μαθαίνω.
Εμένα μ' αρέσει η καταστροφική δημιουργικότητά σου, για τους εξής λόγους:
α) Δεν διστάζεις να πειραματιστείς, αυτό είναι πολύ σημαντικό, εγώ την πρώτη φορά (και τη δεύτερη, και την τρίτη και την τέταρτη κ.ο.κ) που αποφάσισα να κάνω ζημιές σε ένα άρμα, έτρεμε το χέρι μου λες και πήγαινα στον γιατρό για εμβόλιο... Ποτέ μα ποτέ δεν θα τολμούσα να κάνω καινούριο μοντέλο έτσι. Οπότε, εσύ τουλάχιστον έχεις κότσια και αυτό μελλοντικά θα βγει σε καλό, είμαι βέβαιος.
β) Έχεις φαντασία. Το διόραμα με το Tiger και τους Decepticons δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί ούτε ο distam!!!

(εδώ έχω κλέψει το copy-right της ατάκας του Γρηγόρη, να μου επιτρέπει παρακαλώ!

) Εννοείται ότι αστειευόμαστε έτσι; Δεν θέλω να παρεξηγήσεις αυτά που γράφω, είναι όλα με πολύ φιλική διάθεση.
Εννοώ απόλυτα αυτό που γράφω για τα κότσια σου, συνέχισε έτσι και θα εξελιχθείς σε πολύ καλό μοντελιστή! Απλά φρόντισε στο μέλλον οι καταστροφές που προκαλείς να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πραγματικές επιδράσεις που είχε ο χρόνος και τα όπλα στα διάφορα όπλα.
Πάντως, βάψ' το και κάν' του ένα βαρβάτο weathering, σίγουρα θα δείχνει εντυπωσιακό!!!