Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70492 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
   Γράψτε σχόλια και παρατηρήσεις και προσπαθήστε να συμμετέχετε στην προσπάθεια να βελτιωθούν οι όποιες ατέλειες.

Σταύρο άνοιξε ένα θέμα για να συζητήσουμε και να προτείνουμε ιδέες.

Χρήστο, δε νομιζω οτι χρειάζεται να ανοίξουμε νέο θέμα.
Μπορεί όποιος θέλει να καταγράφει και εδώ (στο παρόν τόπικ) τις προτάσεις/ιδέες του και δεσμεύομαι προσωπικά ότι όλες θα μεταφερθούν για συζήτηση στο ΔΣ.
Ηδη έχει μαζευτεί αρκετό υλικό και απο το ερωτηματολόγιο που μοιράστηκε στην έκθεση, για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσω κατ'αρχήν όσους το απάντησαν και μας το επέστρεψαν και να ζητησω συγγνώμη για τη ματαίωση της σχετικής κλήρωσης η οποία οφείλεται σε πρόβλημα κακού συντονισμού.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Γεια χαρα σε ολους τους Μοντελιστες.Ηταν μια αξεχαστη εμπειρια με τα ολα του.Μπραβο σε ολους που παλεψαν και υδροσαν για να γινει αυτη η διοργανωση.Οταν με το καλο θα φτασω στην Γερμανια το Σαββατο θα εχει περισσοτερα με οπτικο υλικο.Καλο χειμωνα σε ολους και με το καλο στην επομενη εκθεση.Παιδια του ΙPMS Hellas ενα μεγαλο Μπραβο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
Να ρωτήσω κάτι, ο eagle δεν πήρε μέρος  :?:
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Να ρωτήσω κάτι, ο eagle δεν πήρε μέρος  :?:

όχι  :cry:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
Επιστροφη στιν βαση  :wink:

Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα σε ολα τα παιδια τις ΙPMS για τιν καταπληκτικη δουλεια που εκαναν για τιν οργανωση και το στησιμο τις εκθεσης, ειταν πραγματικα μια μοναδικη εμπειρια για μενα και η καλυτερη εκθεση στιν οποια εχω παρεβρεθει μεχρι τωρα...

Πραγματικα δεν περιμενα τετεια "υποδοχη", ολα τα παιδια που γνωρισα τοσο απο το modelclub οσο και απο τιν IPMS με υποδεχτηκαν με εκδηλη χαρα και με εκαναν να αισθανομαι σαν στο σπιτι μου....

Ενα μεγαλο ευχαριστο για ολες τις αναμνησεις και ευχομαι να τα πουμε απο κοντα ξανα στο συντομο μελλον...

Nα σται παντα ολοι καλα!!!!!1
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Θέλω να ενημερώσω όλους όσους συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό για το εξής:
Σε συνεργασία με το περιοδικό Model Expert, πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων,
ειδικό τεύχος αφιερωμένο στην πρόσφατη έκθεση.
Για το σκοπό αυτό σας ζητάμε να γράψετε εαν το επιθυμείτε, μια περιγραφή για το μοντέλο σας, σε ύφος και έκταση, όπως το  δείγμα σε αυτό το λινκ :

http://rapidshare.com/files/299654462/ipms_hellas_sample_1.pdf.html

Το κείμενο αυτό θα συνοδεύσει τις φωτογραφίες του μοντέλου σας.
Επισημαίνεται ότι εαν το επιτρέψει η ποιότητα των διαθέσιμων φωτό, θα δημοσιευτούν τουλάχιστον όλα τα βραβευμένα εκθέματα αλλά και πολλά άλλα.
Τα κειμενάκια σας πρέπει να αποσταλλούν στο ipms-hellas@windowslive.com   μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2009
σημειώνοντας ονοματεπώνυμο και φυσικά το όνομα/τύπο του μοντέλου
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μπραβο παιδια και του χρονου!!!!

::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Σταυρο πως ακριβως γινεται η αποστολη των κειμενων;με βαση το λινκ ή κανονικα απλο μειλ;

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Σταυρο πως ακριβως γινεται η αποστολη των κειμενων;με βαση το λινκ ή κανονικα απλο μειλ;

Σε μενα επισης δεν εμφανιζεται αυτο το λινκ :? :?

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32

Σε μενα επισης δεν εμφανιζεται αυτο το λινκ :? :?

στείλτε ενα απλό μέηλ στο

ipms-hellas@windowslive.com

και εναλλακτικά εαν για κάποιο λόγο δεν "δουλέψει" στο δικό μου

stavrosdsoulis@hotmail.com

και ως τελευταία λύση εδώ, σε πμ σε εμένα  :wink:

το κειμενάκι σας ενσωματώστε το στο μήνυμα ή στείλτε το ως συνημμένο (attachment)

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
ok ευχαριστω  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Καλησπερα σε ολους απο την κρυα Νυρεμβεργη.Εδω μερικες φασεις απο την καταπληκτικη δουλεια των μοντελιστων και φιλους που δουλεψαν για να γινει αυτη η Εκθεση.

Σαν γνωστη μου φενονται,λες να ειναι μοντελιστες :?:

Δοξας και Σουλης

Hummel Moss και Dimitrios72 ::arrowred::

BEST OF SHOW ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse::

Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Αυτό το Best of Show ποιός το έφαγε :?:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος amyntas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κοζάνη
  • modelclub.gr
Ρε παιδιά μία ερώτηση.Ο κ.Πολυχρονόπουλος που έχει φτιάξει τα εκπληκτικά Buccaneer μήπως ξέρει κανείς το mail  του?Θέλω να τον ρωτήσω κάτι σχετικά με τα πρώτα.Αν διαβαζει και ο ίδιος, το mail μου ειναι διαθέσιμο.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Ρε παιδιά μία ερώτηση.Ο κ.Πολυχρονόπουλος που έχει φτιάξει τα εκπληκτικά Buccaneer μήπως ξέρει κανείς το mail  του?Θέλω να τον ρωτήσω κάτι σχετικά με τα πρώτα.Αν διαβαζει και ο ίδιος, το mail μου ειναι διαθέσιμο.

του μεταβίβασα το αίτημα σου
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Ηλιας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ναύπακτος
  • modelclub.gr
Παραδοσιακά σε κάθε ετήσια έκθεση κυκλοφορεί και τεύχος των ΝΕΩΝ της IPMS Ελλάδος.
έτσι και φέτος λοιπόν, τα ΝΕΑ Νο 20 είναι έτοιμα και θα διανεμηθούν στην διάρκεια της έκθεσης (απο την Πέμπτη 22/10/2009) στους δικαιούχους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

(Image removed from quote.)
(η εικόνα είναι σκόπιμα παραμορφωμένη)

Η κυκλοφορία του συνοδεύεται απο μια πρωτοτυπία: το νέο τεύχος είναι DVD και όχι απλό CD διότι εκτός απο το κλασικό τεύχος και κάποιες ανανεωμένες ανατυπώσεις πολύ παλαιών τευχών περιέχει και ένα video έκπληξη μοντελιστικού ενδιαφέροντος το οποίο νομίζουμε θα σας αρέσει.
Για την κυκλοφορία του εν μέσω του οργασμού της προετοιμασίας της έκθεσης θα πρέπει να ευχαριστήσω τον αρχισυντάκτη Τριαντάφυλλο Μετσοβίτη, τον Μ. Δρίζο για τις διορθώσεις, τους αρθρογράφους Σ. Βέρρα, Σ. Κωνσταντινέα, Φ. Μπόσκο, Β. Βασιλόπουλο, Π. Γκότση, τον Γ. Κοντογιάννη για την αναπαραγωγή και ξανά τον Σ. Κωνσταντινέα για το μοντάζ στο βίντεο και φυσικά τους Γ. Θεριάκη, Κ. Στούμπανο για την "παραγωγή" του.
Ελπίζω να σας αρέσει.  :wink:
Αντε 6 και σήμερα
Σ.Σ.

Επειδη με ενδιαφερει παρα πολυ το συγκεκριμενο τευχος λογω των Ελληνικων Spitfire,μπορεις να μου πεις εαν περιεχει ανεκδοτες φωτο?
Μια περιγραφη του αρθρου θα ηταν πολυ χρησιμη.
Ευχαριστω προκαταβολικα

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Παραδοσιακά σε κάθε ετήσια έκθεση κυκλοφορεί και τεύχος των ΝΕΩΝ της IPMS Ελλάδος.
έτσι και φέτος λοιπόν, τα ΝΕΑ Νο 20 είναι έτοιμα και θα διανεμηθούν στην διάρκεια της έκθεσης (απο την Πέμπτη 22/10/2009) στους δικαιούχους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

(Image removed from quote.)
(η εικόνα είναι σκόπιμα παραμορφωμένη)

Η κυκλοφορία του συνοδεύεται απο μια πρωτοτυπία: το νέο τεύχος είναι DVD και όχι απλό CD διότι εκτός απο το κλασικό τεύχος και κάποιες ανανεωμένες ανατυπώσεις πολύ παλαιών τευχών περιέχει και ένα video έκπληξη μοντελιστικού ενδιαφέροντος το οποίο νομίζουμε θα σας αρέσει.
Για την κυκλοφορία του εν μέσω του οργασμού της προετοιμασίας της έκθεσης θα πρέπει να ευχαριστήσω τον αρχισυντάκτη Τριαντάφυλλο Μετσοβίτη, τον Μ. Δρίζο για τις διορθώσεις, τους αρθρογράφους Σ. Βέρρα, Σ. Κωνσταντινέα, Φ. Μπόσκο, Β. Βασιλόπουλο, Π. Γκότση, τον Γ. Κοντογιάννη για την αναπαραγωγή και ξανά τον Σ. Κωνσταντινέα για το μοντάζ στο βίντεο και φυσικά τους Γ. Θεριάκη, Κ. Στούμπανο για την "παραγωγή" του.
Ελπίζω να σας αρέσει.  :wink:
Αντε 6 και σήμερα
Σ.Σ.

Επειδη με ενδιαφερει παρα πολυ το συγκεκριμενο τευχος λογω των Ελληνικων Spitfire,μπορεις να μου πεις εαν περιεχει ανεκδοτες φωτο?
Μια περιγραφη του αρθρου θα ηταν πολυ χρησιμη.
Ευχαριστω προκαταβολικα

περιεχει φωτό μόνο απο προω\σωπικά ρχεία μελών
δεν μπορώ να σου πω εαν είναι ανέκδοτες.
νομίζω πως αρκετές είναι.
σίγουρα είναι ανέκδοτα τα profiles
που έγιναν κατα παραγγελία
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
Και εαν μπορω να πω κι εγω την γνωμη μου, το αρθρο αυτο ειναι παρα πολυ καλο!  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος Αμομφαρετος

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Καβάλα
Ο σύλλογος μοντελιστών Καβάλας σας εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την αξιόλογη και επιτυχημένη έκθεση που είχατε με εξαίρετες δουλειές εκθεμάτων και άξια η οργάνωση που έφερε σε πέρας το δύσκολο μέρος της.Εύχομαι και του χρόνου με υγεία και με καλύτερο χρόνο στη διάθεση μας να τα πούμε από κοντά.

Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος
Μπάμπης Θαγγόπουλος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
Μέλος συλλόγου μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Ο σύλλογος μοντελιστών Καβάλας σας εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την αξιόλογη και επιτυχημένη έκθεση που είχατε με εξαίρετες δουλειές εκθεμάτων και άξια η οργάνωση που έφερε σε πέρας το δύσκολο μέρος της.Εύχομαι και του χρόνου με υγεία και με καλύτερο χρόνο στη διάθεση μας να τα πούμε από κοντά.

Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος
Μπάμπης Θαγγόπουλος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

ευχαριστούμε πολύ Μπάμπη
εύχομαι του χρόνου, με τον σιφπυρα καλύτερο συντονισμό/προγραμματισμό
θα τα πούμε και απο κοντά
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Προτείνω να συγκεντρώσουμε όλες τις φωτό που έχουμε απο την έκθεση , για ανταλλαγή μεταξύ μας.
Προσωπικά με ενδιαφέρει να συγκεντρώσω όλες τις διαθέσιμες και προτίθεμαι να δώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο μια κόπια απο τις δικές μου.
Δεν αναφέρομαι στις "επίσημες" φωτό των μοντέλων, στο "γκρι φόντο" , που έχουν ηδη διατεθεί με λινκ.
Ανταλλαγή με CD/DVD ή μέσω Rapidshare
Συννενόηση εδώ ή με πμ.
Ευχαριστώ
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Προτείνω να μας ανακοινώσεις τα επίσημα αποτελέσματα της έκθεσης...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Προτείνω να μας ανακοινώσεις τα επίσημα αποτελέσματα της έκθεσης...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
+1
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος amyntas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κοζάνη
  • modelclub.gr

του μεταβίβασα το αίτημα σου
Σ.Σ.
Ευχαριστώ Σταύρο,θα περιμένω mail

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Προτείνω να μας ανακοινώσεις τα επίσημα αποτελέσματα της έκθεσης...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φιλ. έχεις δίκιο  :oops:
η όποια καθυστέρηση οφείλεται σε τυπικούς λόγους  :wink:
αύριο συγκαλείται το πρώτο ΔΣ μετά την έκθεση στο οποίο μεταξύ άλλων θα επικυρωθούν ανάλογες ενέργειες/κινήσεις (ανακοινώσεις, δελτία τύπου κλπ.)
Λίγη υπομονή παρακαλώ
Σ.Σ.

ΥΓ. Μας πέσανε και όλες οι εκθέσεις μαζεμένες και τώρα συγκεντρώνεται η...απαρτία  :wink:

Tags: