Επι τη ευκαιρια των προαναφερθεντων θαθελα να εκφρασω ενα -παντελως ασχετο προς την IPMS- παραπονο που απευθυνεται στο περιοδικο MODEL EXPERT κ συγκεκριμενα στο τελευταιο τευχος του.Ξεφυλλιζοντας το λοιπον σε καποιο περιπτερο, (δεν το αγοραζω τακτικα πλεον), διαπιστωσα οτι ελειπαν οι δυο συμμετοχες μου στην κατηγορια 21,δηλαδη το Stuka κ το P 61 οπου απεσπασαν το χρυσο κ το χαλκινο μεταλλιο αντιστοιχα,ενω αντιθετα το διοραμα του Π. Χαμακιωτη στην ιδια κατηγορια,(με τον οποιο δεν εχω να χωρισω τιποτα βεβαια!) που κερδισε επαινο,-λογω συγκεκριμενων βασικων λαθων,κατα τα αλλα ηταν ογκωδεστατο κ εντυπωσιακο- φιγουραριζε (και καλα εκανε!)σε μια ολοκληρη σελιδα του εν λογω εντυπου!Φανταζομαι οι βιτρινες που ηταν κλεισμενες οι δυο κατασκευες μου συνιστουσαν προβλημα????
Αν θελει καποιος απο το περιοδικο να απαντησει, πολυ ευχαριστως να το κουβεντιασουμε μεσω του σαιτ μας..Τωρα,αν καπου υπηρχαν οι φωτο κ γω δεν το προσεξα ζητω προκαταβολικα συγγνωμη....

χωρίς να αντιπροσωπεύω το περιοδικό,
νομίζω απάντησες μόνος σου
οι βιτρίνες συνηθως αποτελούν πρόβλημα στη φωτογράφιση.
ενδεχομένως οι φωτό των μοντέλων σου λόγω των βιτρινών δεν βγήκαν σωστές και ηταν ακαταλληλες για δημοσίευση

Σ.Σ.