0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ni_Kos στις Οκτωβρίου 24, 2009, 05:58:48 μμΝα κι απόδειξη ότι γνωριστήκαμε κι από κοντά ... Τελικά είμαστε όλοι μας οφορφόπαιδα.....
Να κι απόδειξη ότι γνωριστήκαμε κι από κοντά ...
Παράθεση από: leopard στις Οκτωβρίου 24, 2009, 06:24:13 μμΠαράθεση από: Ni_Kos στις Οκτωβρίου 24, 2009, 05:58:48 μμΝα κι απόδειξη ότι γνωριστήκαμε κι από κοντά ... Τελικά είμαστε όλοι μας οφορφόπαιδα..... Ειδικά εσύ με το χαμόγελο.... της Τζοκόντα, είσαι τρέλλα.. Να εκφράσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για την άψογη, όπως παραδέχονται όλοι, οργάνωση και να πω ότι ζηλεύω που σας βλέπω όλους μαζί. Ελπίζω να φωτογραφιθούμε μαζί στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ και εκεί θα δείτε ποιός είναι πραγματικά το ομορφόπαιδο....
Απαγορεύθηκε φέτος, έπειτα από κάποια περιστατικά, όπου λουράκια πιάστηκαν σε μοντέλα, πράγματα έπεφταν πάνω στα μοντέλα, κάποιος την ώρα που φωτογράφιζε σπρώχθηκε από κάποιον άλλον κτλ, κτλ. Ήταν απόφαση του ΔΣ, φέτος να γίνει έτσι. Και αποδέχομαι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να στεναχωρηθεί που δεν θα μπορέσει να φωτογραφίσει, τα μοντέλα που θέλει, γιατί το Σάββατο, την ώρα της φωτογράφισης θα εργάζεται, αλλά προτιμώ αυτό, από το να πρέπει να δώσω εξηγήσεις στο μοντελιστή που καλή τη πίστη έφερε το μοντέλο του στην έκθεση, και το παίρνει πίσω έστω και μια κεραία σπασμένη. Νομίζω ότι όλοι το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Απόψε σχετικά αργά, φωτογραφήθηκαν από κάποιους κάποια μοντέλα, αφού όμως είχαν τη σύμφωνη γνώμη της ΟΕ, και συνοδεύονταν από ένα μέλος της στην όλη διαδικασία. Στο ίδιο πνεύμα, κινηθήκαμε και εμείς οι ίδιοι, μιας και όσοι χειρίζονταν τα μοντέλα, φορούσαν γάντια. Θεωρήσαμε και θεωρούμε ότι ανάμεσα στο να φωτογραφηθεί ένα μοντέλο με πιθανότητα 1/1000 να πάθει κάποια ζημιά, και στο να μη φωτογραφηθεί με πιθανότητα να πάθει ζημιά 1/100000, προτιμούμε το δεύτερο.
Στο κομπιούτερ ήσουν και μάλλον είσαι πεμπτοφαλαγγίτη (όπως και σήμερα το πρωί στις 11:45 που ήρθα...) Τι να πω ρε παιδιά - πολύ ωραία ήτανε φέτος.Και η προσέλευση του κόσμου πολύ μεγάλη...Μα που είναι κρυμμένοι τόσοι μοντελιστές;;;;Και φυσικά η αρματική 1/72 αυξήθηκε σε συμμετοχές φέτος - ΟΥΡΑΑΑΑ!!!!Περιμένουμε φωτογραφίες των μοντέλων (και μάλιστα ΟΛΩΝ) μετά το τέλος της εκδήλωσης... ΥΓ 1 Οι φωτογραφίες αδικούν κατάφωρα το διόραμα της ʼκρας στην 1/72 - από κοντά είναι ΥΠΕΡΟΧΟ και το κυριότερο: από όλες τις πλευρές... Αν και ήταν σε μία γωνία το καλύτερο θα ήταν να μπει σε μία περιστρεφόμενη βάση...ΥΓ 2 Dimitris 72, η θεματική σου συλλογή ήταν υπέροχη... Λίγο ήθελα να την αρπάξω και να φύγω τρέχοντας... Αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον δεν τα έχεις κολλημένα και θα μου έπεφταν στο δρόμο... Μήπως θα μπορούσες την επόμενη φορά να τα.... κολλήσεις;;
Εγώ τις "κατεβάζω" τώρα από την μηχανή. Θα ετοιμάσω καμμιά και στέλνω. Έχω τραβήξει και θα φαίνονται και τα ταμπελάκια με το τι πήραν αρκετοί, άντε γιατί τώρα δεν τα θυμάμαι απ'έξω τόσα που ήταν. Ο μεσιέ Φίλιππος πάντως ήταν ο βασιλιάς της έκθεσης και του modelcub Τους τα σάρωσε όλα τι χρυσά, τι αργυρά, τι, τι, .....
ομολόγησε ότι το ...προέβλεψα όταν είδα τις φωτο της έκθεσης και στο είπα με πμ
Εσένα Μάκη σε βλέπω να "χρυσίζεις", γιατί;
Παράθεση από: nino1969 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 10:37:17 μμΕσένα Μάκη σε βλέπω να "χρυσίζεις", γιατί; Απλα κυκλοφορούσα με τον Κώστα Α.Β. δίπλα μου συνέχεια και ποιος ξέρει : : : : :
ειχες την αρκουδα μαζι σου να τρομαζει τους κριτες ρε αθλιε,μπας και παρεις χρυσο ???????
Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Η ηλεκτρονική πλέον διαδικασία δεν επιτρέπει τέτοιους είδους φαινόμενα, παραθέτω και σχετική φωτογραφία:
Παράθεση από: gkontog στις Οκτωβρίου 24, 2009, 10:52:35 μμΤέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Η ηλεκτρονική πλέον διαδικασία δεν επιτρέπει τέτοιους είδους φαινόμενα, παραθέτω και σχετική φωτογραφία: ε όχι, έλεος , μόνο 50αρικο για χρυσό εγώ 200 έχω πληρώσει και είχα και γκρίνιες......από τον αρχικριτή
Φίλε Πέτρο την πάτησες γιατί πότε δεν λαδώνουμε κριτή άλλα την μηχανογράφηση.