το θεμα το ξερω εδω και τρια χρονια και ειχα πει την γνωμη μου για GHOST αλλά θέμα ομοιοτυπίας επεβαλαν το μονοχρωμο (fs 36320 ή fs 35237 ή fs 36375 ή fs ????? )
ο κωνος του radar θα ειναι γκρι ?
Ghost ε? Πως φαίνεται ότι σκέφτεσαι μοντελιστικά ακόμη και στο 1:1..

Καλή η ιδέα σου Γιώργο, αλλά δυστυχώς το γκρι δεν το γλιτώνουμε.
Όσον αφορά την απορία σου, την ίδια είχα και εγώ. Η απάντηση ήταν αυτή που ήδη αναφέρθηκε: όσο πιο παρόμοια με τα Spartan γίνεται. Αλλά όλα τελικά εξαρτώνται από το τι θα έχει η ΕΑΒ και από την έμπνευση των βαφέων της, οι οποίοι μας έχουν εκπλήξει πολλές φορές στο παρελθόν... Επειδή η προοπτική είναι να βάφονται με τα ίδια χρώματα και τα C-27, φαντάζομαι ότι στην παραγγελία θα έχουν προβλέψει και για χρώμα για τις διηλεκτρικές επιφάνειες και έτσι και εγώ κατέληξα στο γκρι ρύγχος. Ψάχνοντας λίγο είδα ότι μια από τις λίγες αεροπορίες που διαφοροποιούνταν στο γκρι βάψιμο ήταν η Βελγική, η οποία είχε μαύρο κώνο και πλήρη προειδοποιητικά όχι σε σκούρο γκρι, αλλά στα αρχικά τους χρώματα (κόκκινα, κίτρινα και μάυρα). Αν δεν ήταν τα Spartan κάπως έτσι είναι η αλήθεια ότι θα φανταζόμουν και τα δικά μας. Και τέλος, η τρίτη απορία μου ήταν με τα εθνόσημα: σκούρα όπως στα C-130, ή ανοιχτόχρωμα όπως στα C-27?
Περιμένω λοιπόν και εγώ με αγωνία να δω πόσο κοντά έπεσα στις προβλέψεις μου. Επειδή το προφίλ έγινε με βάση τις επιθυμίες των ανθρώπων της Μοίρας, θα είχα πολλές πιθανότητες να πέσω μέσα, αν δεν ήταν στη μέση η ΕΑΒ και οι εκπλήξεις της...