Αποστολέας Θέμα: Αγορα απο Luckymodel  (Αναγνώστηκε 13443 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Αγορα απο Luckymodel
« στις: Μαρτίου 06, 2009, 08:22:22 μμ »
πριν απο λιγες μερες εκανα μια παραγγελια στο luckymodel com αποτελουμενη απο 4 μοντελα εκ των οποιων το ενα( φιγουρες της legend BRITISH S.A.S)  ηταν αυτο που βασικα ηθελα  Σημερα πηρα email που ελεγε οτι η παραγγελια ειχε αποσταλλει αλλα το συγκεκριμενο κιτ δεν ηταν μεσα πιο κατω εγραφε τα εξεις

For any item(s) in your order not been shipped, the item(s) will be backordered automatically. If you want to cancel the backorder item(s), please feel free to contact us

επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει γνωριζει καποιος συναδελφος τι ακριβως γινεται στην περιπτωση αυτη?
το στελνουν  αργοτερα αυτοι η πρεπει να το ξαναπαραγγειλω ?
και επειδη στο συγκεκριμενο mail δεν ανεφερε χρηματικα ποσα και ταχυδρομικα ειναι αξιοπιστοι η να το ψαξω
ευχαριστω Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: Αγορα απο luckymodel
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 06, 2009, 08:31:08 μμ »
Είναι απόλυτα αξιόπιστοι... Μου έχει συμβεί και μου έστειλαν το κιτ χωρίς άλλη χρέωση.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Απ: Αγορα απο luckymodel
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 06, 2009, 08:45:52 μμ »
Είναι απόλυτα αξιόπιστοι... Μου έχει συμβεί και μου έστειλαν το κιτ χωρίς άλλη χρέωση.
Σωστα! ::icon_thumright::εχει συμβει και σε μενα,δυστυχώς δουλευουν με προμηθευτες-εχουν ελαχιστο στοκ οι ιδιοι-και καποιες φορες χανουν τις ημερομινιες παραδοσης :( Απο θεμα αξιοποιστιας παντως μην ανησυχεις,οι ανθρωποι το κατεχουν το επιχειρειν... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος amyntas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κοζάνη
  • modelclub.gr
Απ: Αγορα απο Luckymodel
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 06, 2009, 08:47:51 μμ »
Απόλυτα αξιόπιστοι.Έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.Απλά θα στο στείλουν όταν το παραλάβουν ξανά.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 06, 2009, 09:18:10 μμ »
Σας ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 06, 2009, 09:20:40 μμ »
Ωραία γιατί και εμένα μου συνέβη ακριβώς το ίδιο σήμερα

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 06, 2009, 09:40:28 μμ »
απόλυτα αξιόπιστοι
εχει συμβεί και σ'εμενα
εξάλλου τις ρητινενιες φιγουρες τις εχει χωρις ταχυδρομικά
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 06, 2009, 10:36:30 μμ »
Παιδιά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα !!!

Έχουμε κάνει κοινή παραγγελία με τον John-John και πράγματι τα στέλνουν σε δόσεις (ότι έχουν κάθε φορά) αλλά στην παραλαβή χρεωνόμαστε κάθε φορά 3 ευρώ τελωνείο  :evil: :evil:

Βασικά ο Γιάννης τα παραλαμβάνει και μπορεί να σας πεί λεπτομέρειες για το θέμα.
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 06, 2009, 11:05:41 μμ »
το τελωνείο αφενός δεν έχει να κάνει με το ΛΑΚΙ
αφετερου, , προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο τα τελευταία χρόνια
(παλαιότερα, προ ΕΕ είχα πληρώσει)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 07, 2009, 12:19:14 μμ »
προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο τα τελευταία χρόνια
(παλαιότερα, προ ΕΕ είχα πληρώσει)
Σ.Σ.

Για ποιό λόγο δεν έχεις πληρώσει τελωνέιο Σταυρο? Κάνεις μικρές σε αξία παραγγελέιες (κατω από 50 ευρώ), ή απλά δεν έτυχε?

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 08:26:35 πμ »
Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω νέο. Ερώτησις, στο luckymodel έχει 4 τρόπους αποστολής:

- Air Parcel
- Local delivery (courrier)
- Surface parcel
- Speed courrier

Αν εξαιρέσω το speed courrier που είναι πανάκριβο, τι συμφέρει για να αποφύγω πιθανά προβλήματα με τελωνεία κλπ; Βασικά θα με βόλευε να παραδοθεί κάτι στην πόρτα μου αν γίνετε.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 09:25:49 πμ »
Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω νέο. Ερώτησις, στο luckymodel έχει 4 τρόπους αποστολής:

- Air Parcel
- Local delivery (courrier)
- Surface parcel
- Speed courrier

Αν εξαιρέσω το speed courrier που είναι πανάκριβο, τι συμφέρει για να αποφύγω πιθανά προβλήματα με τελωνεία κλπ; Βασικά θα με βόλευε να παραδοθεί κάτι στην πόρτα μου αν γίνετε.
Δεν έχεις επιλογές...
Το Local Delivery είναι ότι ακριβώς λέει, για εντός Ιαπωνίας.
Το Surface Parcel είναι ουσιαστικά το φτηνότερο.  Με αεροπλάνο πάνω από νερό και επίγεια όπου γίνεται.
Το Speed Courier το αποφεύγεις και για το κόστος αλλά και γιατί αυτά που είναι μέσω μεταφορικών περνάνε ΠΑΝΤΑ τελωνείο το οποίο η μεταφορική χρεώνει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ έξοδα.
Μόνη σου επιλογή το Air Parcel αλλά και η παραλαβή από το ταχυδρομείο δυστυχώς...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 09:39:02 πμ »
Μόνη σου επιλογή το Air Parcel αλλά και η παραλαβή από το ταχυδρομείο δυστυχώς...
ΟΚ, ευτυχώς είναι κοντά αλλά κάτι φορές η ουρά με τους παπούδες και τεράστια... και που να δεις να αρχίσουν την κουβέντα με τα ιατρικά, κόλαση, περηφάνεια να δεις που άλλος έχει 2 εμφράγματα και άλλος 2 εγκεφαλικά! Να μαυρίσει η ψυχή σου.

Λοιπόν Air parcel και ότι χρεώσει έξτρα το ταχυδρομείο. Μόλις γίνει διαθέσιμο το Saint Chamaund της TAKOM θα πουλήσω ένα νεφρό και θα το πάρω, έρχεται και GB WWI, να ετοιμαζόμαστε.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 09:45:14 πμ »
Το ταχυδρομείο δεν θα χρεώσει τίποτα extra εφόσον το πακέτο δεν περάσει τελωνείο.
Είναι γενικός κανόνας ότι πακέτα με αξία (μαζί με τα μεταφορικά) κάτω των 150EUR δεν απασχολούν το τελωνείο.
ΑΝ το απασχολήσουν θα χρεωθείς 12EUR έξοδα των ΕΛΤΑ για τη διαδικασία.
Όσο για τις ουρές... Είχαμε ένα ωραίο μικρό ταχυδρομείο στην Πλ. Πλυτά κοντά στη δουλειά μου που με βόλευε και το έκλεισαν!!! Τώρα πρέπει να τρέχω στο Α' νεκροταφείο κοντά.  ʼσε που ο συγκεκριμένος ταχυδρόμος αν ήταν κάτι μικρό (πχ ένα DVD) το έφερνε στο γραφείο αντί να με αναγκάζει να πάω την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα να το πάρω.  ʼσε τα έχω πολλά μαζεμένα με τα ταχυδρομεία....

Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 12:53:14 μμ »
Καλημέρα και χρόνια πολλά.. Επειδή πρόσφατα την πάτησα με τελωνείο με δέματα από Κίνα, μου είπαν επειδή μίλησα με τελωνειακό που ζητούσε το τιμολόγιο πληρωμής του paypal και δε πείθονταν για την τιμή που έγραφε το κουτί, ότι πλέον περνάνε τελωνείο ότι είναι πάνω από 45EUR!! & επειδή το κράτος θέλει λεφτά τα ψάχνουν πολύ πλέον.. :evil: βέβαια δε μιλάμε για ένα ή δύο κιτ..

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 02:26:22 μμ »
καλή πληροφορία αυτή να την έχουμε υπόψιν για να προσέχουμε....
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 02:47:46 μμ »
Καλημέρα και χρόνια πολλά.. Επειδή πρόσφατα την πάτησα με τελωνείο με δέματα από Κίνα, μου είπαν επειδή μίλησα με τελωνειακό που ζητούσε το τιμολόγιο πληρωμής του paypal και δε πείθονταν για την τιμή που έγραφε το κουτί, ότι πλέον περνάνε τελωνείο ότι είναι πάνω από 45EUR!! & επειδή το κράτος θέλει λεφτά τα ψάχνουν πολύ πλέον.. :evil: βέβαια δε μιλάμε για ένα ή δύο κιτ..

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.
πριν απο κανα 2 βδομαδες πηρα κατι γυρω στα 70 ευρω απο εκει και δεν ειχα εξτρα χρεωση.

::salut:: Κωστας

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 04:19:32 μμ »
Κοίτα σίγουρα παίζει ρόλο το μέγεθος του δέματος για το αν τους χτυπήσει στο μάτι.. Εμένα ήταν 4,6 κιλά& ογκώδες λόγω κουτιών dragon&Meng 1/35.. Βέβαια έχω φέρει και πολύ μεγαλύτερα κουτιά και πέρασαν αέρας!! Παίζει ρόλο πιστεύω και ο πωλητής και αν θα βάλει έξω στη κούτα διαφήμιση του και άλλα.. 

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 04:26:22 μμ »
Κοίτα σίγουρα παίζει ρόλο το μέγεθος του δέματος για το αν τους χτυπήσει στο μάτι.. Εμένα ήταν 4,6 κιλά& ογκώδες λόγω κουτιών dragon&Meng 1/35.. Βέβαια έχω φέρει και πολύ μεγαλύτερα κουτιά και πέρασαν αέρας!! Παίζει ρόλο πιστεύω και ο πωλητής και αν θα βάλει έξω στη κούτα διαφήμιση του και άλλα..
Ναι ετσι εχεις δικιο...  8)

::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 04:54:33 μμ »
Υπαρχει επιλογή και στο lucky αλλα και σε αλλα e-μαγαζια να το δηλωσεις σαν gift και low invoice price για να μην εχεις θεματα με το τελωνειο....και ας είναι και σχετικα μεγαλη κουτα.  :wink: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 05:18:44 μμ »
Επειδή μιλάμε για Ελλάδα, υπάρχουν δύο περιπτώσεις.
α) έρχεται με κουριερ και εκτελωνίζονται σχεδόν όλα, αφού οι μεσάζοντες κάνουν κρα για να χρεώσουν την αμοιβή τους
β) έρχεται με ταχυδρομείο και εκτελωνίζονται κατά το δοκούν από τους τελωνειακούς. Επειδή τα μοντέλα τα αντιλαμβάνονται σαν παιχνίδια, δεν τους δίνουν και πολύ σημασία.

Δεν έχει σημασία αν το έχει δηλώσει ο πωλητής σαν δώρο ή αν έχει βάλει πάνω ευτελή αξία. Αν του στραβοκάτσει του τελωνειακού, θα σε ειδοποιήσει να του πάρεις την απόδειξη για να δει το ποσό και να σου υπολογίσει τους ανάλογους δασμούς και ΦΠΑ. Για δέματα αξίας ως 150ε συνήθως μπαίνει μόνο το ΦΠΑ + τα 12ε του τελωνείου. Πάνω από τα 150ε, μπαίνουν και άλλα στο συνολικό ποσό του εκτελωνισμού.

Όσον αφορα το luckymodel, έχω να πώ ότι έχουν φανταστικές τιμές, εξαιρετική επικοινωνία και φυσικά είναι αξεπέραστοι στο γεγονός ότι στα ΡΕ και στα εξτραδάκια έχουν δωρεάν μεταφορικά με συστημένη αποστολή, όσα και αν πάρεις μέσα στο δέμα/πακέτο

Χρήστος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 05:34:38 μμ »
Πάντως παιδιά αν σε βάλουν στο μάτι στο τελωνείο και δε πείθονται από το ψεύτικο invoice μπορούνέσω paypal να βρουν την ακριβή τιμή αγοράς ενός προϊόντος!! Το ξέρω γιατί την έχουν πατήσει γνωστοί μου..άλλον το βρήκαν μέσω του eBay item και του seller!! Όντως μέχρι 150EUR μπαίνει μόνο το ΦΠΑ + κάτι εξτραδάκια τρέχα γύρευε.. Όντως αυτό που κάνει ο Luckymodel χωρίς χρέωση για τα pe & τις ρητίνες είναι γαμάτο..

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 07:46:04 μμ »
Πάντως παιδιά αν σε βάλουν στο μάτι στο τελωνείο και δε πείθονται από το ψεύτικο invoice μπορούνέσω paypal να βρουν την ακριβή τιμή αγοράς ενός προϊόντος!! Το ξέρω γιατί την έχουν πατήσει γνωστοί μου..άλλον το βρήκαν μέσω του eBay item και του seller!! Όντως μέχρι 150EUR μπαίνει μόνο το ΦΠΑ + κάτι εξτραδάκια τρέχα γύρευε.. Όντως αυτό που κάνει ο Luckymodel χωρίς χρέωση για τα pe & τις ρητίνες είναι ........

Μεσω paypal πως μπορουν, θα ζητησουν εισαγγελικη εντολη να μπουν στον λογαριασμο σου; Αλλο πραγμα το ebay και αλλο το paypal, παρολο που προκειται για την ιδια εταιρια. Θα πρεπει να εχει ενδειξεις ο εκτελωνιστης για να ψαξει στο internet την αγγελια πωλησης στο ebay (και οχι στο paypal).
Δωστε ΠΟΛΥ σημασια σε αυτο που εγραψε ο zb00p, συμφωνω απολυτα. Καθοτι σαν αερομοντελιστης δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω φερει μοντελα με ανοιγμα φτερων πανω απο ενα μετρο. Παντα να βαζετε απλο ταχυδρομειο, θα αργησει αλλα θα ερθει πιο φτηνα. Δεν μου εχει συμβει ΠΟΤΕ να χασω κατι με απλο ταχυδρομειο.

Καλες γιορτες σε ολους.
.

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 10:18:04 μμ »
Επειδή έχω αγοράσει άπειρες φορές από Luckymodel και Hobbyeasy και πολύ πρόσφατα (προχθές πήρα το νέο μου πακέτο, βάρους 4,7kg  :twisted:) αλλά και παλιότερα έχω να πω τα εξής: Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο αν βάλει το μαγαζί gift στο κουτί ή low invoice ή ότι άλλο θέλετε, αυτό που παίζει ρόλο είναι ο όγκος και το βάρος! Όταν δουν κάτι όγκωδες και βαρύ στο τελωνείο τότε αρχίζουν και βαράνε φόρους κτλ. Το luckymodel έχει το καλό ότι μια παραγγελία με πολλά κιτ τα στέλνει με 2 ή και 3 χωριστές αποστολές (είτε γιατί δεν είναι όλα τα κίτ διαθέσιμα άμεσα και ταυτόχρονα είτε γιατί το ζήτησε ο αγοραστής) οπότε το βάρος μοιράζετε και γλυτώνεις το τελωνείο :twisted: ::glossa:: Το hobbyeasy όμως τα στέλνει όλα με μία αποστολή  και παίζει ανάλογα του όγκου να πληρώσει κανείς τέλη στο τελωνείο! Εγώ όλα αυτά τα χρόνια μια φορά πλήρωσα τέλη 50ΕΥΡΩ σε αποστολή από Hobbyeasy βάρους 11kg, αλλά και πάλι το συνολικό κόστος ήταν χαμηλότερο από ότι να τα έπαιρνα από εδώ ή από κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα! :wink: Μιλάμε όμως για συνολικά 20 κιτ 1/35! ::glossa::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 25, 2013, 10:30:38 μμ »
Spoiler (hover to show)

Tags: