0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα σαν πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο μετά από 15 χρόνια.
Παράθεση από: Ni_Kos στις Απριλίου 05, 2009, 11:43:38 μμ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα σαν πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο μετά από 15 χρόνια. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ χάλια μοντέλο, εφόσον όμως σου άρεζε εσένα κάθε σχόλιο δικό μας θα ήταν περιτό. Βέβαια το μοντέλο κάθε άλλο παρά χάλια είναι. Και η επάνοδός σου είναι εντυπωσιακότατη θα έλεγα, με ένα μοντέλο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Προχώρα τώρα και στο επόμενο και εύχομαι στο τέλος να αισθάνεσαι το ίδιο όμορφα με το αποτέλεσμα.ΥΓ. Η μπουγάτσα έχει δύο μήνες για να ολοκληρωθεί, μπορείς να τολμήσεις κι εσύ να φτιάξεις μια. Ο Μποζίνης δηλαδή είναι πιο μάγκας από σένα ? Εκεί να δεις πόσο ευχαριστημένος θα αισθάνεσαι στο τέλος.
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Απριλίου 06, 2009, 12:55:17 πμΠαράθεση από: Ni_Kos στις Απριλίου 05, 2009, 11:43:38 μμ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα σαν πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο μετά από 15 χρόνια. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ χάλια μοντέλο, εφόσον όμως σου άρεζε εσένα κάθε σχόλιο δικό μας θα ήταν περιτό. Βέβαια το μοντέλο κάθε άλλο παρά χάλια είναι. Και η επάνοδός σου είναι εντυπωσιακότατη θα έλεγα, με ένα μοντέλο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Προχώρα τώρα και στο επόμενο και εύχομαι στο τέλος να αισθάνεσαι το ίδιο όμορφα με το αποτέλεσμα.ΥΓ. Η μπουγάτσα έχει δύο μήνες για να ολοκληρωθεί, μπορείς να τολμήσεις κι εσύ να φτιάξεις μια. Ο Μποζίνης δηλαδή είναι πιο μάγκας από σένα ? Εκεί να δεις πόσο ευχαριστημένος θα αισθάνεσαι στο τέλος. Νίκο ο Στέλιος έχει δικιο!..σκέψου σοβαρά την ιδέα ενός πετούμενου!...η κατασκευή ενος αεροπλάνου , δεν παύει να είναι ενα άλλο κεφάλαιο με τις δικές του απαιτήσεις και ενα πεδίο τριβής και δοκιμής για εσενα χωρίς κόστος , που θα σε γεμίσει με επιπλεόν εμπειρία για αυτό που κάνεις!....οσο για τον Liverpool μην φοβάσαι!...αυτο τον καιρό εχω αποσπάσει εγώ την προσοχή του οποτε δεν θα εχεις περαιτέρω προβλήματα ...σκέψου το σοβαρά!...άλλωστε είναι το μοναδικο GB με συμμετέχουσα γυναικα σε αυτό
Νίκο ο Στέλιος έχει δικιο!..σκέψου σοβαρά την ιδέα ενός πετούμενου!...η κατασκευή ενος αεροπλάνου , δεν παύει να είναι ενα άλλο κεφάλαιο με τις δικές του απαιτήσεις και ενα πεδίο τριβής και δοκιμής για εσενα χωρίς κόστος , που θα σε γεμίσει με επιπλεόν εμπειρία για αυτό που κάνεις!....οσο για τον Liverpool μην φοβάσαι!...αυτο τον καιρό εχω αποσπάσει εγώ την προσοχή του οποτε δεν θα εχεις περαιτέρω προβλήματα ...σκέψου το σοβαρά!...άλλωστε είναι το μοναδικο GB με συμμετέχουσα γυναικα σε αυτό
Καλα εσυ δεν εισαι ο τυπος που μας ελεγες οτι μονο μεχρυ να κολλας τα κοματια ξερεις?
Τα συγχαρητήρια μου.Βουρ τώρα για το επόμενο μοντέλο.
Αψογος καλιτέχνης!
Δεν ξέρω τι έκανες πριν από 15 χρόνια αλλά αν κρίνω από αυτό Νικόλα, η συνέχεια θα είναι απολαυστική! Μπράβο φίλε μου, πανέμορφο το btr!
Φιλε μου δεν εχω λογία να πω εκτός ότι εχεις κολοχερο(καλοχερο) και εισαι τρισδιάστατος.Τα συγχαρητήρια και από μένα για την καταπληκτική δουλειά, άλλα και το ότι επιτελούς έκανες τις καινούργιες τεχνικές που τόσο πολύ φοβοσουν . Καλή συνεχεία και πάντα τέτοια
Τα συγχαρητήρια και από εμένα για μια πάρα πολύ ωραία δουλειά σε όλα τα επίπεδα.