Αποστολέας Θέμα: BTR-80A (ZVEZDA 1/35)  (Αναγνώστηκε 15420 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: BTR-80A (ZVEZDA 1/35)
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 06, 2009, 12:55:17 πμ »
προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα σαν πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο μετά από 15 χρόνια.

Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ χάλια μοντέλο, εφόσον όμως σου άρεζε εσένα κάθε σχόλιο δικό μας θα ήταν περιτό.

Βέβαια το μοντέλο κάθε άλλο παρά χάλια είναι. Και η επάνοδός σου είναι εντυπωσιακότατη θα έλεγα, με ένα μοντέλο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Προχώρα τώρα και στο επόμενο και εύχομαι στο τέλος να αισθάνεσαι το ίδιο όμορφα με το αποτέλεσμα.

ΥΓ. Η μπουγάτσα έχει δύο μήνες για να ολοκληρωθεί, μπορείς να τολμήσεις κι εσύ να φτιάξεις μια. Ο Μποζίνης δηλαδή είναι πιο μάγκας από σένα ? Εκεί να δεις πόσο ευχαριστημένος θα αισθάνεσαι στο τέλος.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 06, 2009, 01:14:55 πμ »
προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα σαν πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο μετά από 15 χρόνια.

Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ χάλια μοντέλο, εφόσον όμως σου άρεζε εσένα κάθε σχόλιο δικό μας θα ήταν περιτό.

Βέβαια το μοντέλο κάθε άλλο παρά χάλια είναι. Και η επάνοδός σου είναι εντυπωσιακότατη θα έλεγα, με ένα μοντέλο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Προχώρα τώρα και στο επόμενο και εύχομαι στο τέλος να αισθάνεσαι το ίδιο όμορφα με το αποτέλεσμα.

ΥΓ. Η μπουγάτσα έχει δύο μήνες για να ολοκληρωθεί, μπορείς να τολμήσεις κι εσύ να φτιάξεις μια. Ο Μποζίνης δηλαδή είναι πιο μάγκας από σένα ? Εκεί να δεις πόσο ευχαριστημένος θα αισθάνεσαι στο τέλος.

::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: :mrgreen: :mrgreen: ::glossa::

Νίκο ο Στέλιος έχει δικιο!..σκέψου σοβαρά την ιδέα ενός πετούμενου!...η κατασκευή ενος αεροπλάνου , δεν παύει να είναι ενα άλλο κεφάλαιο με τις δικές του απαιτήσεις και ενα πεδίο τριβής και δοκιμής για εσενα χωρίς κόστος , που θα σε γεμίσει με επιπλεόν εμπειρία για αυτό που κάνεις!....οσο για τον Liverpool μην φοβάσαι!...αυτο τον καιρό εχω αποσπάσει εγώ την προσοχή του οποτε δεν θα εχεις περαιτέρω προβλήματα ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:...σκέψου το σοβαρά!...άλλωστε είναι το μοναδικο GB με συμμετέχουσα γυναικα σε αυτό ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 06, 2009, 01:19:27 πμ »

::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: :mrgreen: :mrgreen: ::glossa::

Νίκο ο Στέλιος έχει δικιο!..σκέψου σοβαρά την ιδέα ενός πετούμενου!...η κατασκευή ενος αεροπλάνου , δεν παύει να είναι ενα άλλο κεφάλαιο με τις δικές του απαιτήσεις και ενα πεδίο τριβής και δοκιμής για εσενα χωρίς κόστος , που θα σε γεμίσει με επιπλεόν εμπειρία για αυτό που κάνεις!....οσο για τον Liverpool μην φοβάσαι!...αυτο τον καιρό εχω αποσπάσει εγώ την προσοχή του οποτε δεν θα εχεις περαιτέρω προβλήματα ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:...σκέψου το σοβαρά!...άλλωστε είναι το μοναδικο GB με συμμετέχουσα γυναικα σε αυτό ::icon_thumright::

Αυτό είναι ένα πολύ καλό δελεαρ... καλά κάνεις και του το επισημαίνεις  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 06, 2009, 01:56:58 πμ »

..... βρε εγώ τον Γιαβάση φοβάμαι ..... :mrgreen:  Τώρα σχετικά με την γυναικεία παρουσία ......  κάτι πήρε το μάτι μου  :wink:. Εκτός αν είναι κατασκεύασμα του Στέλιου για να τραβήξει ... συμμετοχές   ::lol18:: ::lol18::

Παιδιά ευχαριστώ για την πρόσκληση στη "μπουγάτσα" άλλα έπεσε σε περίοδο που τρέχουν πολλά μαζί (θα λάβω στα οχήματα υποστήριξης, έχω να τελειώσω το Pzh2000GR και έχω ξεκινήσει και κάτι άλλο  :?: εδώ και κανά μήνα ). Εξάλλου τα πρώτα μου βήματα στο μοντελισμό έγιναν με πετούμενα. Στη βιτρίνα μου είναι περισσότερα από τα άρματα  :roll: . Θα επανέλθω πάλι στα αεροπλάνα κάποια στιγμή αλλά σιγά σιγά .

::arrowred:: Πέτρο, η αλήθεια είναι ότι για 15 χρόνια περίπου είχα ξεχάσει πως είναι η "χαρά" του μοντελισμού !!!! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια  :wink:

::arrowred:: Περικλή ευχαριστώ και καλά τελειώματα με το δικό σου

::arrowred:: Θεόφιλε, τελικά βρήκα ποιός είναι ο γκαντέμης. Ποιός λείπει αυτό το ΣΚ από Θεσσαλονίκη και όλα πάνε καλά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   :mrgreen:

::arrowred:: Φίλιππε, όπως πάντα με τον καλό το λόγο . Σ' ευχαριστώ  ::salut::

::arrowred:: Ευχαριστώ Αλβίνε

Καλα εσυ δεν εισαι ο τυπος που μας ελεγες οτι μονο μεχρυ να κολλας τα κοματια ξερεις?

Ε ! λέμε και καμιά μακακία που και πού   ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

::arrowred:: Θανάση (... μάγκα  ::bat::) και Στέλιο σας ευχαριστώ
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 06, 2009, 08:55:52 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα συγχαρητήρια μου.
Βουρ τώρα για το επόμενο μοντέλο.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 06, 2009, 11:46:59 πμ »
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα συγχαρητήρια μου.
Βουρ τώρα για το επόμενο μοντέλο.
 ::icon_thumright::

Ευχαριστώ Φάνη  ::salut:: 

Πρώτη προτεραιότητα τώρα να τελειώσω το Pzh2000GR     ::icon_thumright::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 06, 2009, 01:02:50 μμ »
Αψογος καλιτέχνης!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #107 στις: Απριλίου 06, 2009, 03:40:09 μμ »
Αψογος καλιτέχνης!

:oops:   Ευχαριστώ Βασίλη    ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
« Απάντηση #108 στις: Απριλίου 06, 2009, 08:28:46 μμ »
NI KO πολύ καλό   :D       ,μου αρέσει πως παραπονιέσαι για το ότι κουράζεσαι και ότι προσπαθείς να κανείς κάτι  ...     όταν πεις πως θα κανείς κάτι καλό  τι θα είναι ????  μπράβο για το κιτ πολύ καλό  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #109 στις: Απριλίου 06, 2009, 08:54:22 μμ »
Πολύ όμορφο συνονόματε! Μπράβο! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Απριλίου 06, 2009, 11:37:44 μμ »
Γιώργο και Νίκο , σας ευχαριστώ κι εσάς  ::salut::

Γιώργο, έχουμε ακόμα δρόμο για να φτάσουμε στο καλό ....  :lol:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #111 στις: Απριλίου 07, 2009, 11:57:46 μμ »
Δεν ξέρω τι έκανες πριν από 15 χρόνια αλλά αν κρίνω από αυτό Νικόλα, η συνέχεια θα είναι απολαυστική!  ::icon_thumright::

Μπράβο φίλε μου, πανέμορφο το btr!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Απριλίου 08, 2009, 12:28:40 πμ »
Δεν ξέρω τι έκανες πριν από 15 χρόνια αλλά αν κρίνω από αυτό Νικόλα, η συνέχεια θα είναι απολαυστική!  ::icon_thumright::

Μπράβο φίλε μου, πανέμορφο το btr!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Φίλε Γιάννη σ' ευχαριστώ !!!

Η μεγαλύτερη, σίγουρα, διαφορά από πριν 15 χρόνια, είναι ότι τώρα υπάρχει μια πολύ καλή παρέα (διαδικτυακά αλλά και face-to-face) η οποία με τις ιδέες, τις συμβουλές αλλά κυρίως τη φιλία σε σμπρώχνει στο καλύτερο !!!!!

::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #113 στις: Απριλίου 08, 2009, 11:06:44 πμ »
Φιλε μου δεν εχω λογία να πω εκτός ότι εχεις κολοχερο(καλοχερο) και εισαι τρισδιάστατος.
Τα συγχαρητήρια και από μένα για την καταπληκτική δουλειά, άλλα και το ότι επιτελούς έκανες τις καινούργιες τεχνικές που τόσο πολύ φοβοσουν .
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνεχεία και πάντα τέτοια
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Απριλίου 08, 2009, 01:25:21 μμ »
Φιλε μου δεν εχω λογία να πω εκτός ότι εχεις κολοχερο(καλοχερο) και εισαι τρισδιάστατος.
Τα συγχαρητήρια και από μένα για την καταπληκτική δουλειά, άλλα και το ότι επιτελούς έκανες τις καινούργιες τεχνικές που τόσο πολύ φοβοσουν .
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνεχεία και πάντα τέτοια

Ευχαριστώ ρε φίλε !!!  Είπαμε έχουμε καλή υποστήριξη .....  :wink:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #115 στις: Απριλίου 08, 2009, 07:56:51 μμ »
Sehr Gut
Τασος

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Απριλίου 08, 2009, 11:35:22 μμ »
Danke !!!!   :lol:

::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #117 στις: Απριλίου 09, 2009, 01:19:26 πμ »
Τα συγχαρητήρια  και από εμένα για μια πάρα πολύ ωραία δουλειά  ::icon_thumright:: σε όλα τα επίπεδα.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 09, 2009, 09:03:36 πμ »
Τα συγχαρητήρια  και από εμένα για μια πάρα πολύ ωραία δουλειά  ::icon_thumright:: σε όλα τα επίπεδα.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ' ευχαριστώ συνονόματε με τα ...... κόκκινα και τα μπορντώ ! :wink:
Nikolas Kostoulas

Tags: btr-80