0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνέχεια με το BTR-80A. Αφού ξεπέρασα ένα μικρό ατύχημα, πήρε το δρόμο για το βαφείο και για αστάρωμα. Εκεί που μασκάριζα τα παράθυρα ξαφνικά ξεκόλλησε το διαφανές πλαστικό και χάθηκε μέσα στο εσωτερικό .... Ωραίο κόλλημα είχα κάνει ... μπράβο μου !!!! ..... Με χειρουργικές επεμβάσεις και εργαλεία, λοιπόν, και μέσα από τις θυρίδες (ευτυχώς που είναι αρκετές) έβγαλα το κομμάτι και έβαλα καινούργιο. Ένα σας λέω, μου πήρε τουλάχιστον 1 ώρα για να κολληθεί εκεί που βρίσκεται και φυσικά να μην λερωθεί από τα 3 είδη κόλλας που χρησιμοποίησα ......................
Παράθεση από: Ni_Kos στις Μαρτίου 05, 2009, 04:35:36 μμΣυνέχεια με το BTR-80A. Αφού ξεπέρασα ένα μικρό ατύχημα, πήρε το δρόμο για το βαφείο και για αστάρωμα. Εκεί που μασκάριζα τα παράθυρα ξαφνικά ξεκόλλησε το διαφανές πλαστικό και χάθηκε μέσα στο εσωτερικό .... Ωραίο κόλλημα είχα κάνει ... μπράβο μου !!!! ..... Με χειρουργικές επεμβάσεις και εργαλεία, λοιπόν, και μέσα από τις θυρίδες (ευτυχώς που είναι αρκετές) έβγαλα το κομμάτι και έβαλα καινούργιο. Ένα σας λέω, μου πήρε τουλάχιστον 1 ώρα για να κολληθεί εκεί που βρίσκεται και φυσικά να μην λερωθεί από τα 3 είδη κόλλας που χρησιμοποίησα ...................... και εγώ έλεγα πώς μόνο εγώ τα καταφέρνω βέβαια εγώ έκανα μ@$@%!@ μεγάλη,άρχισα να ψεκάζω και αφού αστάρωσα το ένα παράθυρο συνειδητοποίησα οτι δεν είχα μασκάρει
Φίλιππε, Φάνη σας ευχαριστώ Δηλαδή Στέλιο τα modelmaster χρησιμοποιούνται κατευθείαν με αερογράφο χωρίς να αραιωθούν ;; Πάντως και με αραίωση 1:1 μια χαρά το είδα .
Νικο πολυ ομορφο εγινε.Βαλε χρωμα στον αερογραφο και βουρ την πορτουλα.Σιγα το καθαρισμα,τεμπελιαζουμε,,,,,,,,,,,
Το πρασινο τωρα φιλε Νικο θελει παιχνιδακια,ξερεις ανοιγματα,φιλιτρα και και και.Αντε κουραγιο και καλη συνεχειαΤασος