YOU'LL NEVER WALK ALONE......
Αυτό είναι που χαρακτηρίζει αυτό το φορουμ. Όταν συναντάς δυσκολίες πάντα βρίσκεις την συμπαράσταση πολύ καλών φίλων να σε στηρίξουν.
Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα με πολύ ενθουσιαμό την κατασκευή, αλλά στην πορεία αυτός ο ενθουσιαμός έγινε άγχος με τα προβλήματα που έβγαιναν. Με την υλική και ηθική στήριξη που πήρα από δω μέσα τελικά κατάφερα να φτάσω στο τέλος. Μόνο αυτό μου είναι αρκετό για να αισθάνομαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Μπορεί να βρισκόμουν μόνος στο εργαστήριο, αλλά τώρα που τελείωσε έχω την αίσθηση πως τελικά δεν ήμουν και τόσο μόνος, όπως πιστεύω ότι αισθάνεται ο καθένας μέσα σ' αυτό το φορουμ.
Σας ευχαριστώ λοιπόν ΟΛΟΥΣ για την στήριξη.
Όσο για το μοντέλο, έχει τις ατέλειές του, όχι τόσο σημαντικές βέβαια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερό μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι επιτέλους τελειώσα ένα μοντέλο και αν βάλουμε και το Mig 3, τότε τελείωσα ΔΥΟ μοντέλα μέσα στο τλευταίο εξάμηνο. Αυτό από μόνο του είναι ρεκορ, μιας και το τελευταίο μοντέλο που ολοκλήρωσα πριν από αυτά ήταν πριν από τρία τουλάχιστον χρόνια.